Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 01 09, 16:04)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nuosta" data-cid="71348324" data-time="1483967970"> Kokia ramuma  unsure.gif  kaip visos po savaitgalio laikotės? Man nuo ėdimo jaučiu skrandis sustojęs  biggrin.gif </blockquote>
<p>As tai guliu iskritus ,bijau kazka ir valgyt,tai geriu arbatas,vandeni ir batono pakramtau smile.gif kad buciau privalgius savaitgali tai bent butu aisku kas ir kaip,o db nezinau kas cia man netiko smile.gif</p>

Nėra to blogo kas neišeitų į gera. Savaiminė iškrova ir dar valgyt natūraliai nelabai norisi mirksiukas.gif bet geriau tokių "gerumų" daugiau nebebūtų 4u.gif
Atsakyti

Man šiandien gaunasi mkd. Ką įsidedu į burną, tas skranduje stovi. Vakarienės nevalgysiu. Nuo rytojaus imsiuos giežtai laikytis kilo plano, mokintis valgyti tuos 5 kartus per dieną ir užkurti medžiagų apykaitą. Įdomu kaip veiks :) nes dabar tai gaunas valgyti 2 kartai dažniausiai, apykaita sulėtėjus, gaunas kad užsibadauju, o tada belekas... pasistengsiu sąžiningai priprast, gal pasiseks, tuo labiau, kad po nosim didelis pasirinkimas receptų apskaičiuotų, idėjų užkandžiams  :unsure: Labai noriu išmokt valgyt kaip žmogus, tai vienas iš mano naujųjų metų tikslų  :rolleyes: 

Atsakyti

Man šiandien gaunasi mkd. Ką įsidedu į burną, tas skranduje stovi. Vakarienės nevalgysiu. Nuo rytojaus imsiuos giežtai laikytis kilo plano, mokintis valgyti tuos 5 kartus per dieną ir užkurti medžiagų apykaitą. Įdomu kaip veiks :) nes dabar tai gaunas valgyti 2 kartai dažniausiai, apykaita sulėtėjus, gaunas kad užsibadauju, o tada belekas... pasistengsiu sąžiningai priprast, gal pasiseks, tuo labiau, kad po nosim didelis pasirinkimas receptų apskaičiuotų, idėjų užkandžiams  :unsure: Labai noriu išmokt valgyt kaip žmogus, tai vienas iš mano naujųjų metų tikslų  :rolleyes: 

Sekmes!

Labas rytas!atrodo sveikata gereja,tik atsikeliau su galvos skausmu :)

Jerda,tikrai jau geriau kuo maziau tokiu "gerumu" :)

Atsakyti

Nėra to blogo kas neišeitų į gera. Savaiminė iškrova ir dar valgyt natūraliai nelabai norisi mirksiukas.gifbet geriau tokių "gerumų" daugiau nebebūtų 4u.gif

Ir tiesa,valgyt tai as noriu,bet bijau ka ir valgyt kad vel nepablogint situacijos :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:  aš jau puikiai jaučiuosi, nusistašlčiau priminimus kada valgyt :D  frolka, gal ir galvą skauda nuo nevalgymo ar skysčių trūkumo :hmm:  kad kuo greičiau praeitų  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  aš jau puikiai jaučiuosi, nusistašlčiau priminimus kada valgyt :D  frolka, gal ir galvą skauda nuo nevalgymo ar skysčių trūkumo :hmm:  kad kuo greičiau praeitų  :4u: 

Greiciau nuo nevalgymo,nes vakar daug vandens geriau ir arbatu,o valgiau labai mazai-batono kelios riekes ir vakare sultinio biski.na siandien jau koses viriaus pusryciam,sociau jauciuos jau :) susipakuosiu vaikus ir praeisiu pora ratu pakol neatsalo vel :)

Atsakyti

Niu ką, aš po pusryčių, skaniai pavalgiau buvo omletas su brokoliais ir lašiša. Gal kam idėjų duosiu  :rolleyes: 

Atsakyti

Niu ką, aš po pusryčių, skaniai pavalgiau buvo omletas su brokoliais ir lašiša. Gal kam idėjų duosiu  :rolleyes: 

Aga,rasyk rasyk ka valgai :) as troskinu vistiena su bulvem pietum :) tai susilaikysiu db nuo kepto maisto keleta dienu ,o ana savaite buvau numacius kept kugeli,bet teks dabar palaukt  :rolleyes:

Atsakyti

Pas mane šiandien lašišos diena, o gal net ir rytoj bus, nes labai didelę išsikepėm savaitgalį, gaila mest lauk  :oh:  ilgai aš jos nenorėsiu....

Atsakyti

Pas mane šiandien lašišos diena, o gal net ir rytoj bus, nes labai didelę išsikepėm savaitgalį, gaila mest lauk  :oh:  ilgai aš jos nenorėsiu....

Buna buna :D as kai kugeli kepu,paskui valgau kelias dienas viena pati,tai oi ilgas tarpas buna iki kito kepimo :D 

Atsakyti

Buna buna :D as kai kugeli kepu,paskui valgau kelias dienas viena pati,tai oi ilgas tarpas buna iki kito kepimo :D

Vava, pas mus irgi taip jei ko per daug pridarau, nes niekas kitas likučių kitą dieną, tik aš šiukšlių dėžė  :D  o šįkart daug tų likučių, nes žuvis beveik 3kg... bet sakiau šiandien kiek suvalgysiu tiek, visa kita mesiu lauk :oh: 

Užkandis persimonas  :ax: 

Atsakyti

Vava, pas mus irgi taip jei ko per daug pridarau, nes niekas kitas likučių kitą dieną, tik aš šiukšlių dėžė  :D  o šįkart daug tų likučių, nes žuvis beveik 3kg... bet sakiau šiandien kiek suvalgysiu tiek, visa kita mesiu lauk :oh:

Užkandis persimonas  :ax:

Tai ziuriu mes vel dviese fronta laikom :D kitos tyliai viska daro,o mes pliurpiam :D galiu pasakyt kad man mintyse sukasi vienintele mintis-kaip as noriu torto,ziauriai saldaus ir skanaus :D :D matyt cukrus pakrites ,kad jis man is galvos neiseina :)

Atsakyti