Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Meandro @ 2018 04 08, 09:30)
Sveikos mergaitės  4u.gif Ryt jau bus savaitė kai bandau gyventi sveikiau smile.gif Net liežuvis neapsiverčia sakyti kad laikausi kažkokios dietos  biggrin.gif Pasiekimai net ir per savaitę džiugina, bet..ne tiek numesti kilogramai, kiek pati savijauta smile.gif Energijos tiek, kad nežinau kur ją dėti..Kiekvieną dieną einu iki jūros, džiaugsmas ir man ir šuniui  biggrin.gif Valgau daug, bet "gerąjį" maistą. Žodžiu, jokio streso, jokių nervų..Viskas paprastai ir visai smagiai  biggrin.gif Tikiuosi tai nebus trumpalaikis susižavėjimas sveika gyvensena ir taps tiesiog gyvenimo būdu  biggrin.gif

Linkiu,kad entuziasmas neisblestu greitai smile.gif nes daznai pasiekus komforto zona pradeda mazet noras kudet smile.gif

Laba ryta,kaip ir visad po savaitgalio su pliusu smile.gif na reik tvarkingai laikytis,nes kitaip taip ir liks tie kg prielipom nereikalingom smile.gif
Atsakyti
Sveikos, džiaugiuosi už Meandro, reikia nepaleisti tos nuotaikos ir įteigti sau, kad minutės malonumas burnoje atneša 3 kg ant subinės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Aš kol kas laikausi, savaitgalį praleidau sąžiningai, be jokių pagundų ir pastebėjau vieną gerą dalyką, kai neprisivalgau riebių saldumynų, tai vakare galva nezvimbia. vakar po pietų buvo kova - ledų porcija po filmo ar obuolys. Nugalėjo obuolys smile.gif
Atsakyti
Na kaip tas savaites vidurys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 04 11, 12:13)
Na kaip tas savaites vidurys? smile.gif

Ech,tai norisi ko nors saldaus, bet laikomės...Laukia sportas.
Atsakyti
Mano diena atlaikyta,tikiuos pliusa nukraciau,nes laukiu mmm tai nesijauciu palengvejus smile.gif
Atsakyti
Laikausi laikiausi, o vakare grįždama iš parduotuvės sureli prarijau, šokoladinį. Pirmasis skanėstas per 2savaites. Pms daro savo, plyšta galva be saldainių.
Atsakyti
Laba ryta, 72.1 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na pagaliau ir as pajudejau - 73,7 kg 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, o aš kažkaip sustojau - 73,3. Tikėjausi šią savaitę pagaliau peržengti į 72 zoną. Na, kažkaip reiks atsilaikyti audringą savaitgalį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 13 balandžio 2018 - 06:25
Labas rytas
99.8kg
Atsakyti
Labas rytas, cia neusuku ir svorio nebemetu, o gal svorio nebemetu ir cia nebeuzsuku smile.gif siandien 82,9, tai soviu vietoje jau gal du menesius. Reiktu kazkaip grieztai susiimti ir issijudinti, bet truksta spyrio i uzpakali biggrin.gif
Atsakyti
ateinu nuleistais sparnais- organizmas kraustosi is proto, svoris auga- buvau per savaite uzsivariusi 3 kg pliuso blink.gif Siaip ne taip pamazinau siek tiek, bet vistiek islieka slyksciai didelis pliusas. Kas man darosi, nebesuprantu...

114.9 kg unsure.gif
Atsakyti