Miargos - čia aš taip jaučiuosi
Šiandien vaikščiojau su savo dukrom po Akropolį - pirkom joms ko reikia pavasariui, o man toks liūdesys, tokios gražios suknelės............
Einu šokolado
Laba ryta,na ka laikas grizt i ritma,nes kuo toliau tuo sunkiau bus ta padaryt nors penktadieni vis vien teks raudonuot,bet gana ziaumot pavasaris gi!
Taip merginos, kuo greičiau grįžtame į ritmą, nes IKI VASAROS LIKO 57 DIENOS, man jau birželio pirmą nusimato šokti į bikinį, o atrodau kaip kriu kriu. Tiesa, po velykų bandau koduotis nuo bet kokių užkandžių ir saldumynų, kurie provokuoja kiekviename kampe, tai jau truputuką velykinio prieaugio atsikračiau. Nes šeimos švenčių stilius - 8 žmonės, 7 tortai ir pyragai.
Sveikos merginos Norėčiau prisijungti į Jūsų tarpą, kadangi tema būtent apie mane Dar prieš kelias dienas šventai tikėjau kad nesveriu to nelemto šimto, bet o tačiau... Pagaliau užlipus ant svarstyklių pamačiau nei daug nei mažai - 112 kg Gerai kad spėjau įsikibt nenugriuvus pamačius tokius skaičius Tad nuo užvakar esu oficialiai lieknėjanti storuliukė, kuri pagaliau suprato kad yra STORULĖ
QUOTE(Mulka70 @ 2018 04 04, 13:18)
švenčių stilius - 8 žmonės, 7 tortai ir pyragai.
Mėgstu saldumynus, bet ne iki tokio lygio . Pas mus tortas būna, bet ir tai ne per kiekvieną gimtadieni, o per šventes išvis mažai. Didžiausia bėda valgymas bet kada, Dažniausiai pietus prisimenu 17 ar 18 val., kaip jau reiktų dėti stabdį. Tad ir vėliau truputi dar pavakarieniauju. Einu miegoti anksčiausiai 24 valandas 1nakties.Aš ne susitvarkiau nei su miegu, nei su valgymo valandom
QUOTE(Meandro @ 2018 04 04, 15:53)
Sveikos merginos
Sveika prisijungus
QUOTE(Meandro @ 2018 04 04, 16:53)
Sveikos merginos Norėčiau prisijungti į Jūsų tarpą, kadangi tema būtent apie mane Dar prieš kelias dienas šventai tikėjau kad nesveriu to nelemto šimto, bet o tačiau... Pagaliau užlipus ant svarstyklių pamačiau nei daug nei mažai - 112 kg Gerai kad spėjau įsikibt nenugriuvus pamačius tokius skaičius Tad nuo užvakar esu oficialiai lieknėjanti storuliukė, kuri pagaliau suprato kad yra STORULĖ
Sveika prisijungus,koks ugis? Koks tikslas?prisiduodam penktadieniais ;)
Mano diena atlaikyta pagaliau!
QUOTE(frolka25 @ 2018 04 04, 17:41)
Sveika prisijungus,koks ugis? Koks tikslas?prisiduodam penktadieniais ;)
Esu mažulytė, 158 cm, tad su savo 112 kg atrodau tikrai smagiai Kolkas tikslas - 75 kg,o vėliau bus matyt Na,ryt keliausiu svarstyklių pirkti, tad penktadienį prisiduosiu Pradėjau viską pirmadienį, tad jau trečia diena su baltymų dieta ir daug daug sporto jei tai taip galima pavadinti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 04 05, 01:17)
sveiks, pagranduk linkiu sumazet iki duonos lazdeles
Ačiū Na, lazdele nebūsiu, nes visada buvau iš tų apvalesnių Prieš gimdymą svėriau 54 kg ir toks jausmas kad tie visi kilogramai ant subinės buvo Kai pagalvoju, per dešimtmetį antrą save užsiauginau
QUOTE(Meandro @ 2018 04 05, 07:13)
Ačiū Na, lazdele nebūsiu, nes visada buvau iš tų apvalesnių Prieš gimdymą svėriau 54 kg ir toks jausmas kad tie visi kilogramai ant subinės buvo Kai pagalvoju, per dešimtmetį antrą save užsiauginau
vat ir as ,kad per 10-meti sugebrejau virs 20kg uzsiaugint norisi
p.s. zinot,kartais pamastau,kad persokus per 30 visom taip buna(pokitis su svoriu)
QUOTE(laumir @ 2018 04 05, 17:31)
p.s. zinot,kartais pamastau,kad persokus per 30 visom taip buna(pokitis su svoriu)
Na nieko, laiko ir valios tereikia ir vėl būsim jaunos ir gražios
QUOTE(laumir @ 2018 04 05, 17:31)
Baikit, merginos, man greit 50, tai jau turėčiau 150 sverti? Per paskutinius 30 metų tik 4, kg priaugau, ir tai tik siemet. Su visais 7 tortais. Ech, pasigyriau, bet malonu kazkaip.