ups ,praziopsojau,kad penktadienis
tik grizus galesiu pasisvert(velai)
Na ir sumazejo kudejanciu
QUOTE(frolka25 @ 2018 03 24, 14:40)
Na ir sumazejo kudejanciu
pavelavau ,bet sia savaite +1
QUOTE(Mulka70 @ 2018 03 24, 18:36)
Na, tikėjausi, kad visos puls atsikratyti privalumų, bet džiugu, kad ne man vienai svoris nekrenta. O kaip jis kris, jei edu viską.
kaip pikta,savaite pirmyn,savaite atgal ir vis vietoj ,as niekaip nesureguliuoju maisto,tai nenoriu valgyt,tai pamirstu ,bet vakarais needu.nezinau kas cia darosi.....
QUOTE(laumir @ 2018 03 24, 20:38)
pavelavau ,bet sia savaite +1
kaip pikta,savaite pirmyn,savaite atgal ir vis vietoj ,as niekaip nesureguliuoju maisto,tai nenoriu valgyt,tai pamirstu ,bet vakarais needu.nezinau kas cia darosi.....
As pas save pasizymesiu,kad kita savaite butu realus pokytis
Auuuu?kodel tokia tyluma? 🤔
QUOTE(frolka25 @ 2018 03 29, 09:39)
Auuuu?kodel tokia tyluma? 🤔
Visos planavo sublogti iki pavasario, o pavasaris šast ir atėjo, o mes ne velnio nesublogome, kas bus, kai reiks pagaliau skrandas nusirengti?
QUOTE(Mulka70 @ 2018 03 29, 11:07)
Visos planavo sublogti iki pavasario, o pavasaris šast ir atėjo, o mes ne velnio nesublogome, kas bus, kai reiks pagaliau skrandas nusirengti?
Labai tikiuosi, kad pavasaris bus ilgas ir šaltas
QUOTE(Mulka70 @ 2018 03 29, 10:07)
As tai ne tik kad nesublogsiu,bet dar ir i pliusa varau bet po velyku grisiu,nes ziuriu atsipalaidavimas visai ne i nauda gaunas
Labas rytas,
aš irgi pasiruošusi Kalėdoms - 74,3 kg.
aš irgi pasiruošusi Kalėdoms - 74,3 kg.