Ohoho kaip tylu ramu cia
As tai pora savaiciu pasiemiau atostogu nuo sverimosi,kazkaip noris pailset bet jus pakibint uzsuku,nes paskiau vasara sutiksim visos ne lieknos kaip smilgos
QUOTE(lietaus daina @ 2018 03 20, 15:14)
pliusininkės ir nuliukės tyliai kamputy gėdijasi, o minusiukės- šlamščia turbūt
Aš priklausau nulinėms, kurios tupi kamputyje ir tyliai šlamščia
Labas rytas
Labos,
Nulinė va viena įkurtuvėse savaitaglį buvo, o nuo sekamdienio gyvenu įdomiai. Mano vyras TRV (tolimuju reisu vairuotojas) sekamdieni atsiunčia foto , kad visas išbertas.. temperatūra 38,5 laikos... stresas.... siandien siain ne taip grįžo į LT ir ... vėjaraupiai baisioj formoj tai vakaras visas praleista spalvinant pulinukus briliantine zaluma, nors tiesa pasakius ju tike- kad paprasciau butu tiesio ji nupurksti ar nulieti ja.
Sveikutes
As apatiska viskam,pavasaris.....
QUOTE(*Wanilla* @ 2018 03 21, 21:36)
gaila vyro,uzjauciu
QUOTE(*Wanilla* @ 2018 03 21, 22:36)
<p>Labos, </p><p></p><p>Nulinė va viena įkurtuvėse savaitaglį buvo, o nuo sekamdienio gyvenu įdomiai. Mano vyras TRV (tolimuju reisu vairuotojas) sekamdieni atsiunčia foto , kad visas išbertas.. temperatūra 38,5 laikos... stresas.... siandien siain ne taip grįžo į LT ir ... vėjaraupiai baisioj formoj tai vakaras visas praleista spalvinant pulinukus briliantine zaluma, nors tiesa pasakius ju tike- kad paprasciau butu tiesio ji nupurksti ar nulieti ja.</p>
As nesenai kai sirgau tai tepliojaus salicilio spiritu,jis dezinfekuoja ir dziovina,tai nereikejo zaliai vaiksciot.dar galima gert ibufena ir paracetamoli temp mazint ir pvz man ziauriai galva skaudejo,pykino ir aisku loratino kokio kad maziau kasytusi.
Sveikutės
Tikrai įtartinai tylu pas mus
Prisiduodu - 74,2 kg.
Tokiais tempais rezultatą pasieksiu per 70-mečio jubiliejų
Tikrai įtartinai tylu pas mus
Prisiduodu - 74,2 kg.
Tokiais tempais rezultatą pasieksiu per 70-mečio jubiliejų
Labos, Ach tiksliai, penktadienis... 107.3kg.... dienos mano tai labai neprgyvenu. Vyras toliau serga. Darbe apmokau naujoke, tai irgi reikalu turim.