Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tai kur visos dingusios? smile.gif as tai prisipazistu -valgau ...nesuprantu isijunges kazkoks atvirkstinis rezimas pas mane smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Svertis,nesisveriu,bet jaučiu, kad vietoj stoviu. Nusipirkau daugiafunkcinį puodą, tai dabar studijuoju ir mąstau ką čia pasidarius valgyt.
Atsakyti

Sveikos kas ka valgot as siandien pyraga balta pati kepiau tai reikejo paragauti  :ax: bet nedaug puse riekeles poto jogurtukas sriubyte vistos file virta su darzovem ir rukytos zuvies gabaliuka 

Atsakyti

Labos,

aš šiand sažiningai pasisvèriau ir į darba išėjau su mintim, kad šiand penktadienis!!!!  :P  :P 

Deja, darbo kalendorius greit nuleido ant žemès. 

Metai lieka metais, bet matyt palikimas caro laiku.... vis dar tikiu teisybe  :D 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
gana miegoti - laikas prisiduoti biggrin.gif

As neturiu kuo labai pasigirt - 74,2 kg. 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta,pas mane +1 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas 86.1kg minus 1.3kg :) 

Atsakyti

Oi ne taip paziurejau minus 1.6 kg

Atsakyti
Sveikos merginos, ech, niekas nedžiugina, svoris taip pat, 74 kg. Ėdu saldumynus, sportuoti negaliu, reabilitacija, peties trauma, kažkaip išėjus iš ritmo gyvenimas visai nebemielas.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
98,1kg
Atsakyti

Nu visdelto 1.3kg ne i ta lentele paziurejau sory  :D jau apsidziaugiau ot glusa  :ax: 

Atsakyti
113.5 kg rolleyes.gif apsirgau, esu ispampusi nuo arbatu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti