Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

12.30-01.06 Savaitės rezultatai:
60696df84839014d746e707c76850809674.PNG
lines-flowers-and-nature-545201.gif

Šaunuolės:
:first: Frolka25
:second: bevale
:third: nuosta

Pasistengti turi:
:nono: jolitamaria

430981b8dd7645d60c40f46c7354ed74552.png

Atsakyti

Labas ryta, mergaitės. :)

Aš šiandien dar cheatinu, o rytoj jau stoju į vėžes. Vat. Užtad su 0 lentutėj.

Gavau dovanų karštų akmenų masažą. Varysiu kurią dieną po darbo. :clap_1: Dar gavau dovanų čekių įvairių (tarp jų ir FitFood krautuvėlėj), sakau gal reikės kokią sulčių programą pabandyt.

Geros dienelės. :didis:

Atsakyti

Nezinau ar man skrandis sustojo ar koks biesas prikibo,bet savijauta siaubinga...kaulus lauzo,bloga,sunku...isgeriau angliuku,jei negeres tai matyt bus ne skrandis... :wacko: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 01 08, 16:55)
<p>Nezinau ar man skrandis sustojo ar koks biesas prikibo,bet savijauta siaubinga...kaulus lauzo,bloga,sunku...isgeriau angliuku,jei negeres tai matyt bus ne skrandis... wacko.gif </p>
Jetau, laikykis! unsure.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikatos, frolkut, kaip keista tokiu šaltu oru visi tie virusai iššalę turėtų būti  :hmm:  

Atsakyti

Net nezinau,temp yra bet nedaug,gal sakau sustojo skrandis arba del (.)(.),bet skaudet neskauda ju,tai nezinau...isgeriau paracetamolio ir vakarienei sultinio,iskritau lovoj ir laukiu kada visi sumigs,kad pailset paciai :)

Atsakyti

Labas rytas,atsikeliau visa slapia ir vis dar ne kokios sveikatos,net dickes i darza nevesiu,nes atrodo kad visa drebu is vidaus :blink: 

Atsakyti

Labas rytas,atsikeliau visa slapia ir vis dar ne kokios sveikatos,net dickes i darza nevesiu,nes atrodo kad visa drebu is vidaus :blink:

Sveikatos  :4u: 

Atsakyti

Kokia ramuma  :unsure:  kaip visos po savaitgalio laikotės? Man nuo ėdimo jaučiu skrandis sustojęs  :D 

Atsakyti

Kokia ramuma  :unsure:  kaip visos po savaitgalio laikotės? Man nuo ėdimo jaučiu skrandis sustojęs  :D 

As tai guliu iskritus ,bijau kazka ir valgyt,tai geriu arbatas,vandeni ir batono pakramtau :) kad buciau privalgius savaitgali tai bent butu aisku kas ir kaip,o db nezinau kas cia man netiko :)

Atsakyti

As tai guliu iskritus ,bijau kazka ir valgyt,tai geriu arbatas,vandeni ir batono pakramtau :) kad buciau privalgius savaitgali tai bent butu aisku kas ir kaip,o db nezinau kas cia man netiko :)
Niu nieko, praeis, gal kažką neįprasto suvalgei. Aš tai visko daug ir man visad taip stoja... pati kalta  :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 09 sausio 2017 - 16:25

Niu nieko, praeis, gal kažką neįprasto suvalgei. Aš tai visko daug ir man visad taip stoja... pati kalta  :D

Kad ne :) itariu piena is parduotuvytes,nes man po pusryciu su tuo pienu kazkaip pilvas gargaliavo ir pan...vyras parnes dziuveseliu,bus vakarienei :D 

Atsakyti