12.30-01.06 Savaitės rezultatai:
Šaunuolės:
Frolka25
bevale
nuosta
Pasistengti turi:
jolitamaria
Labas ryta, mergaitės.
Aš šiandien dar cheatinu, o rytoj jau stoju į vėžes. Vat. Užtad su 0 lentutėj.
Gavau dovanų karštų akmenų masažą. Varysiu kurią dieną po darbo. Dar gavau dovanų čekių įvairių (tarp jų ir FitFood krautuvėlėj), sakau gal reikės kokią sulčių programą pabandyt.
Geros dienelės.
Nezinau ar man skrandis sustojo ar koks biesas prikibo,bet savijauta siaubinga...kaulus lauzo,bloga,sunku...isgeriau angliuku,jei negeres tai matyt bus ne skrandis...
Sveikatos, frolkut, kaip keista tokiu šaltu oru visi tie virusai iššalę turėtų būti
Net nezinau,temp yra bet nedaug,gal sakau sustojo skrandis arba del (.)(.),bet skaudet neskauda ju,tai nezinau...isgeriau paracetamolio ir vakarienei sultinio,iskritau lovoj ir laukiu kada visi sumigs,kad pailset paciai
Labas rytas,atsikeliau visa slapia ir vis dar ne kokios sveikatos,net dickes i darza nevesiu,nes atrodo kad visa drebu is vidaus
Labas rytas,atsikeliau visa slapia ir vis dar ne kokios sveikatos,net dickes i darza nevesiu,nes atrodo kad visa drebu is vidaus
Sveikatos
Kokia ramuma kaip visos po savaitgalio laikotės? Man nuo ėdimo jaučiu skrandis sustojęs
Kokia ramuma kaip visos po savaitgalio laikotės? Man nuo ėdimo jaučiu skrandis sustojęs
As tai guliu iskritus ,bijau kazka ir valgyt,tai geriu arbatas,vandeni ir batono pakramtau kad buciau privalgius savaitgali tai bent butu aisku kas ir kaip,o db nezinau kas cia man netiko
As tai guliu iskritus ,bijau kazka ir valgyt,tai geriu arbatas,vandeni ir batono pakramtau kad buciau privalgius savaitgali tai bent butu aisku kas ir kaip,o db nezinau kas cia man netikoNiu nieko, praeis, gal kažką neįprasto suvalgei. Aš tai visko daug ir man visad taip stoja... pati kalta
Niu nieko, praeis, gal kažką neįprasto suvalgei. Aš tai visko daug ir man visad taip stoja... pati kalta
Kad ne itariu piena is parduotuvytes,nes man po pusryciu su tuo pienu kazkaip pilvas gargaliavo ir pan...vyras parnes dziuveseliu,bus vakarienei