Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,
74,3 kg. Menkutis, bet minusas tongue.gif
Atsakyti
Laba ryta,pas mane 70.9 tai -1 smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

107 siandien rode svartykles.... baisu 😡 ausimti teks smarkiai kita savaite ir si savaitgali nepaleist vadziu!

Gero penktadienio merginos :) 

Atsakyti

115.4 baigiu atsikratyti ilgojo savaitgalio pliuso. 

Atsakyti

Sveikos 87.4 kg minus 300g mazas minusiukas bet visitek minusas  :D 

Atsakyti
Sveikos, 73,5. Ech, tikėjausi kad labiau pavyks, gal reikia sau prisiekti, kad kitai savaitei įžengsiu į 2 zoną.
Atsakyti
sveikos, protas buvo pasiemes iseigines ryskiai, buvau net iki 115 kg dasivariusi blink.gif ir net nesuprantu, kodel blink.gif nevaldomas jo-jo pareina unsure.gif

siandien siaip ne taip minimalu minusa isspaudziau. 113.3 kg
Atsakyti
sveikutes 99,1kg
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labos...

O jėzau... lentelėj raudona... :frusty: 

bet šįvakar aš kitom aktualijom.

noriu įžvalgų iš šono. Diskutuojame darbe, gal mes šališki skaitomės, bet man atrodo neteisinga......

Situacija:

Darbuotoja A įmonėje dirba gerus metus. Puikiai naudojasi įmonėje diegta sistema gamybai valdyti, dirba su viršvalandžiais, sprendžia problemas, savo užduotis atlieka be didesnių priekaištų. Gyvena tame pačiame mieste, į darbą atvyksta nuosavu automobiliu. Oficialiai dirba 8-17.

Darbuotoja B. Naujokė įmonėje. Prieš tai turi 10m patirtį tos pačios srities veiklą vykdžiusioje įmonėje. Įmonė buvusi daug mažesnė. Visa įmonės veikla paremta Excel lentelėmis, taigi akivaizdu, kad programoje nesigaudo/naudotis ja nemoka. Gyvena kitame mieste. Į darbą atvyksta su pakeleivingais kolegomis. Jų kelionę į darbą apmoka įmonė. Dirba 7-17 ( nes taip važinėja kolegos)

Šių dviejų darbuotojų atlyginimų skirtumas - 50 Eur. ( darbuotojos A atlyginimas minėta suma didesnis. Darbuotojos B atlyginimas nuo pat pirmo dienos tik 50 Eur mažesnis).

Ar aš čia viena įžvelgiu neteisybę ?

Atsakyti
na,izvelgiu ir as neligybe,bet ta 50 e gal ant keliones nusiskaiciuoja ir jau gaunasi ligybe,gal ja''tempia ''kas,kad siektu ir cia rezultatu(juk 10 metu kaip ir yra,nors ir ne su ta programa)bet as visuomet manau,kad turetu skatinti zmogu kuris dirba ,stengiasi ir nereik o''tempt ir tobulint''dirbdamas zmogus ir taip tobuleja
Atsakyti

Wanilla, o kiek tau metų? Kad vis dar tiki kad darbe bus teisybė ;) beje kas veža, tam ir krauna ir nevertina viršvalandžių, net priešingai viršvalandžiai tai lyg nesugebėjimas susitvarkyt, susiorganizuoti darbo metu. Ypač jei jie dažnai pasitaiko. Ir niekam nesvarbu kad nespėji ne dėl savo, o dėl koleges kaltės. 

Atsakyti