Sveikos baigiam merginos su tais valgymais atsils bus baisu issirengti susiemam visos busim grazios mane ir cia dukra nufotkino tai geda i save ziureti reiktu tokia nuotrauka pasikabinti ant saldytuvo
Oi kaip fainai kubile jauciu kaip salta mes pavasary jau buvo silta buvom issinuomave tai liuks smagu reiktu vel ant mergaites gimtadienio geguzy arba savo mano ir geguzes gale
Aš kaip nebuvu tai man irgi labai 😍
Labos,
bandau grįžti į vėžias 😊
Ryte sumuštinukai ir kava su pienu, 10 val. - pyragas su kava. Pietums šaltibarkščiai be bulvių ir vienas žemaičių blynas. Apie 17 val spejau praryt kelis kąsnius keptų daržovių ( jas buvau įsidėjus pietums, bet teko pietaut ne darbe) ir tada 2 val eilėj pas VET’ą. Grįžus dabaigiau keptas daržoves ir išgėriau didelį puodelį kefyro. Jaučiuos alkana, šaldytuve užkliuvau gabaliuką rūkyto kumpelio. Geriu vandenį , reiks eit miegot.
O ir pas VET žinios ne kaži kokios. Turim šuniuką, mwi netų dar nėra ir jau antra savaitė žiūriu vis paškubčioja, o vakar išvis vienos kojytės nededa ant žemės... diagnozė - laisva kelio girnelė ir kogero plyšęs raištis. Žodžiu, operacija.... 😢😢😢 čia pas mus nedaro - teks vežti į Klaipėdą arba Kauną.
Nepigus malonumas o ir pooperacijos laikotarpis sako būna sunkus, bet negi leisi šuniukui kankintis... ir visai nesvarbu, kad šuniukas be veislės ir gautas už ačiū...
pasiguodžiau
sveikutes
varksiukas,operacijos tikrai nepigios,gydimas irgi,bet jie juk seimos narei.O kad suniukas be dokumentu,mes juos tikrai mylim ne maziau
Labas rytas pradedu ryta su manksta ir pasukom su maltom selenom
Reikia rimciau susiimti kad neraudonuoti poto lentelej
Labos... aš vis bandau grįžti į skaičius ano penktadienio.... nebūčiau pagalvojus, kad vienas "laisvas" vakaras gali toookį pliusą uždėt.
Nieko. Laikausi
Baigesi mano 25 dienų kepinių iššūkis- dabar sakė kolektyvas imsis naujo : 25 dienos be jokio deserto
Neišdegs, nes ryt merginom (kadangi šventė mūsų) jau sutepiau medaus tortą