Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(lauralina3 @ 2018 03 02, 08:54)
<p>Drauge mano laikytis pradejo japoniskos dietos bet ten paskaiciau vaje isvis badas bet per dvi savaites nukrenta apie 8 kg ir tipo neatauga ir dar krenta jei prisiziuri maista  hmm.gif </p>

Netikiu as tokiom dietom.jei prisiziuri maista svoris ir taip kris,tai kam tada save statyt i kazkokius dietos remus ?tam kad butu greitas rezultatas? Jau geriau leciau bet visam.
Atsakyti
Sveikos, su džiaugsmu pranešu 73,9. Tik neaišku, ar ilgam, nors vakar vakare buvo ir saldumynų, bet nepakenkė.
Atsakyti

As ir Tom dietom netikiu paskui gali neatsilaikyti ir privalgyti is to bado.nu paziuresiu kaip tai draugei seksis bet jai gerai jo apetito neturi dabar ir sveria tik 70 kg 

Atsakyti
Prisidedu 100,1kg kažkuo apsinuodija arba gripas prigriebe, nieko nenoriu valgyti, nuo visko bloga. Temper. 37.4 ir ji pastovi unsure.gif
Atsakyti
As vakar netiketai isvaziavau pas anyta, tai siandien neturiu, ka priduoti. Na, bandysiu cia laikytis neprisivalgius, kas siaip buna labai sunku.
Atsakyti
115,3.
Pradejau gerti vaistus, nuo kuriu norisi ESTI. Tai siuo metu ir darau. Bandau prisiversti bent jau daugiau judeti kaip kompensacija.
Atsakyti
nusikasiau sniega aplink nama ir po pusvalandzio vel pustyt pradejo biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas 😋

pasirodo visgi mano svoris pradinis buvo 108, ne 106 ...🙁🙁🙁🙁🙁   Vakar ryte buvo 106,4 🙃 

šią savaitę teks labiau susiimti, nes vakar buvo ir tortų ir sushių vėlai vakare 😀

negerai tas savaitgalis - išmuša iš ritmo 😋

Atsakyti
QUOTE(*Wanilla* @ 2018 03 03, 10:00)
<p>Labas rytas 😋</p><p></p><p>pasirodo visgi mano svoris pradinis buvo 108, ne 106 ...🙁🙁🙁🙁🙁   Vakar ryte buvo 106,4 🙃 </p><p></p><p>šią savaitę teks labiau susiimti, nes vakar buvo ir tortų ir sushių vėlai vakare 😀</p><p></p><p>negerai tas savaitgalis - išmuša iš ritmo 😋</p>

Bet praeita penktadieni pridavus buvai 104,tai si penktad jau gaunas i pliusa pavarei smile.gif pradini pataisysiu i 108.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pabuvom,miške su šunimis, toks malonus šaltukas (-16).Dabar šiltai arbata geriam 4u.gif
Atsakyti

Nu va ir as lentutej smagu  :rolleyes: siandien Mano meniu ryte jogurto mazas indelis 2kiausiniai duona pomidoras agurkas,pietus kepta zuvis,rugstyniu sriuba duona kopustai ir pyrago nedidelis gabalelis,vakarienei varske su jogurtu.siandien nemazai privalgiau reiks pasistengti maziau  :blink: 

Atsakyti

Sveikos, 

Visą savaitgalį valgau 😣😣😣

Čia vieni svečiai, čia kiti. Tikiuosi, kad jau viskas ir daugiau svečių nebebus. 

Bijau ir pagalvot ka rodys sarstyklės!

Išnaudojom paskutines progas su draugais - pavakarojom kubile 😍😍😍😍 pasitaikė ramus vakaras, malonus -15 šaltukas.... ir sniego buvo! Žodžiu nerealiai! 

Kas pas jus gero šį savaitgalį? 

Atsakyti