Labos,
Savaitgalis šaltas. Pas mus iki -20... Tai net nosį laukan kišt baisu be vidurdienio.
Užtad tikra žiema- saulė šviečia, akys bijos sniego baltumo.
dalyvauju 25 dienų išsūkyje - kasdien po desertą į darbą Jau 20 diena ryt bus- kepu šokoladinį cukinijų pyragą Kolektyvas tikrai nelieknėja
Kaip gaila, kad Jūs ne mano kolegė, deja, vyrų kolektyve pyragų nesulauksi Bet tai kaip pačiai lieknėti pyragus kepant?
Labas rytas ziuriu atsigavo forumas saunu.salta kaip nuveziau vaikus i mokykla uzlipau ant svarstykliu nieko gero tas pats bet storai apsirengus ir jau po pusryciu gal todel daugiau taip nesisversiu susinervinau
Pyragus kepat saunu kad atsilaikyti mokat nes kaip yra saldumynu sunku
Aš pati sau, visa savaite tokia sunki jaučiuosi, nesisveriu, net dėl idomumo
Kaip gaila, kad Jūs ne mano kolegė, deja, vyrų kolektyve pyragų nesulauksi Bet tai kaip pačiai lieknėti pyragus kepant?
Pyragus kepat saunu kad atsilaikyti mokat nes kaip yra saldumynu sunku
Labos
Apie tuos pyragėlius ir pyragus Pyrago gabalelis dar nei vieno nenužudė, tad 10 val. kai kavos pertraukėlė ragaujam. Ir aš su visais - tik mažesni gabaliuka. Tada nieko nebevalgau iki pietu Bet dar 5 dienos ir baigsis Rytojui ruošiu naminį Kuršėnų vyniotinį
Sėdžiu, valgau keptas daržoves ir kefyrą. Tik dabar radau laiko vakarienei
Ką valgot? Aplamai - pusryčiai, pietūs , vakarienė? Aš kaip įeinu į parduotuvę taip nematau ką nuspirkti ir nebeišgalvoju, ką čia pasigaminus... nusibodus ir vištiena ir maltinukai ir žuvis....
Sveikos as ryte bananas su kava poto varskyte desertine kiausinukai du su duona darzovem nu ir pietum sriubyte su kukuliais bus
neuzsalot?Pranasauja pugas,gal;l nebus tokio salcio
mano meniu
ryte du kiausiniai su pekino salota
pietus naminis kotlietas su naminiu konservuotu pomidoru
vakare bus kefyras