Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Mulka70 @ 2018 02 26, 20:26)
Jokiu būdu ne įžeidei, labai prisizvengiau skaitydama.

friends.gif rev.gif
Atsakyti

Labos, 

Savaitgalis šaltas. Pas mus iki -20... :huh2: Tai net nosį laukan kišt baisu be vidurdienio. 

Užtad tikra žiema- saulė šviečia, akys bijos sniego baltumo.

dalyvauju 25 dienų išsūkyje - kasdien po desertą į darbą :) Jau 20 diena ryt bus- kepu šokoladinį cukinijų pyragą :D Kolektyvas tikrai nelieknėja :D :D :D 

Atsakyti
QUOTE(*Wanilla* @ 2018 02 26, 23:01)
<p>Labos, </p><p></p><p>Savaitgalis šaltas. Pas mus iki -20... huh.gif Tai net nosį laukan kišt baisu be vidurdienio. </p><p></p><p>Užtad tikra žiema- saulė šviečia, akys bijos sniego baltumo.</p><p></p><p>dalyvauju 25 dienų išsūkyje - kasdien po desertą į darbą smile.gif Jau 20 diena ryt bus- kepu šokoladinį cukinijų pyragą biggrin.gif Kolektyvas tikrai nelieknėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif </p><p></p>

Kaip gaila, kad Jūs ne mano kolegė, deja, vyrų kolektyve pyragų nesulauksi smile.gif Bet tai kaip pačiai lieknėti pyragus kepant?
Atsakyti

Labas rytas ziuriu atsigavo forumas saunu.salta kaip nuveziau vaikus i mokykla uzlipau ant svarstykliu nieko gero tas pats bet storai apsirengus ir jau po pusryciu gal todel  :blink: daugiau taip nesisversiu susinervinau  :( 

Atsakyti

Pyragus kepat saunu kad atsilaikyti mokat nes kaip yra saldumynu sunku  :) 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš pati sau, visa savaite tokia sunki jaučiuosi, nesisveriu, net dėl idomumo 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau turiu graziai atlaikyta diena smile.gif gal todel, kad mazai namie buvau, bet tikiuosi, kad cia zingsnelis doros kelio link smile.gif
Atsakyti

Kaip gaila, kad Jūs ne mano kolegė, deja, vyrų kolektyve pyragų nesulauksi smile.gifBet tai kaip pačiai lieknėti pyragus kepant?

Pyragus kepat saunu kad atsilaikyti mokat nes kaip yra saldumynu sunku  :)

Labos :)

Apie tuos pyragėlius ir pyragus :) Pyrago gabalelis dar nei vieno nenužudė, tad 10 val. kai kavos pertraukėlė ragaujam. Ir aš su visais - tik mažesni gabaliuka. Tada nieko nebevalgau iki pietu :) Bet dar 5 dienos ir baigsis :) Rytojui ruošiu naminį Kuršėnų vyniotinį  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Sėdžiu, valgau keptas daržoves ir kefyrą. Tik dabar radau laiko vakarienei :frusty:  

Ką valgot? Aplamai - pusryčiai, pietūs , vakarienė? Aš kaip įeinu į parduotuvę taip nematau ką nuspirkti ir nebeišgalvoju, ką čia pasigaminus... nusibodus ir vištiena ir maltinukai ir žuvis.... :hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:

Atsakyti

Sveikos as ryte bananas su kava poto varskyte desertine kiausinukai du su duona darzovem nu ir pietum sriubyte su kukuliais bus  :) 

Atsakyti
sveikutes 4u.gif
neuzsalot?Pranasauja pugas,gal;l nebus tokio salcio unsure.gif
mano meniu 4u.gif
ryte du kiausiniai su pekino salota biggrin.gif
pietus naminis kotlietas su naminiu konservuotu pomidoru
vakare bus kefyras biggrin.gif
Atsakyti
As tai dar sergu,tai gulineju ir valgau,apie sverimasi net baisu pagalvot smile.gif istampysiu skrandi kaip reikalas.
Atsakyti
Sveikos, diena jau baigiasi, suvedame sąskaitas. Pusryčiai trys šaukštai dribsnių su jogurtu ir taip jau daug metų, pietūs plovas, buvo taip šalta ir buvau tokia alkana, kad padavėjos paprašiau plovo su bulvių koše ir spirgais, aišku, nedavė. Vakarienė gal vėlyva, baklažanų apkepas su trupučiu ryžių.
Atsakyti