Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nu tas tai tiesa as ir jauna po nestumo sugebejau priaugus 25kg numesti iki 55 o dabar gerai jau man labai ir 65 kg butu

Atsakyti

As cia ziuriu niekas forumuose neraso visos lieknos matyt  :D 

Atsakyti
Na, pagyvinkim tema 4u.gif

Kaip pradedat savaite,ka gero nuveikėt savaitgalį, ką matėt, ką girdėjot. Aš visą savaitgalį namuose, labai jau šalta kur išlėkti. Per internetą ieškojau kokio sporto klubo, kad ištrūkti iš namų. Noriu, kad būtų treniruoklių salė ir nebūtų toli važiuoti nuo namu, kad nebūtų vien vyrų salė. Kolkas tik bendruomenių susibūrimus randu.
Mano merginos prasitęsė atostogas, vyresnė sloguoja, mažoji dėl šalčio nėjo. Kepa namuose karštus sumuštinius trikampius, eisiu darytis kokios mišrainės.
kas pietums?
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 02 26, 12:38)
Na, pagyvinkim tema 4u.gif

Kaip pradedat savaite,ka gero nuveikėt savaitgalį, ką matėt, ką girdėjot. Aš visą savaitgalį namuose, labai jau šalta kur išlėkti. Per internetą ieškojau  kokio sporto klubo, kad ištrūkti iš namų. Noriu, kad būtų treniruoklių salė ir nebūtų toli važiuoti nuo namu, kad nebūtų vien vyrų salė. Kolkas tik bendruomenių susibūrimus randu. 
  Mano merginos prasitęsė atostogas, vyresnė sloguoja, mažoji dėl šalčio nėjo. Kepa namuose karštus sumuštinius trikampius, eisiu darytis kokios mišrainės.
kas pietums?

Laumir, sportuok vyrų salėje, rezultatai tikrai bus geresni, bet kol sportuosi visada būsi pilvą įtraukusi biggrin.gif Savaitgalis ramus ramus, vis stengiuosi sau nenuolaidžiauti, bet juk šalta, tai galima kelias papildomas kalorijas. Pietums grikių košė su morkom ir pievagrybiais, garnyrui brokoliai ir korėjietiški burokėliai. Po darbo daug sporto. ir lengva vakarienė.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 02 26, 12:36)
Laumir, sportuok vyrų salėje, rezultatai tikrai bus geresni, bet kol sportuosi visada būsi pilvą įtraukusi  biggrin.gif Savaitgalis ramus ramus, vis stengiuosi sau nenuolaidžiauti, bet juk šalta, tai galima kelias papildomas kalorijas. Pietums grikių košė su morkom ir pievagrybiais, garnyrui brokoliai ir korėjietiški burokėliai. Po darbo daug sporto. ir lengva vakarienė.

Kaip keistai skamba tie visi patiekalai ax.gif
Grikių košė su morkom ir pievagrybeis+brokoliais, neteko, net matyt unsure.gif
Skamba kaip Coliukiu meniu tongue.gif, neįsivaizduoju savo namuose tokio maisto, vyras turbūt pažiūrėjęs numirtu rolleyes.gif jau vien kaip salotas perkuo , šnairas žiūri, vis sakau, kas ne jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 02 26, 12:36)
kol sportuosi visada būsi pilvą įtraukusi 

biggrin.gif gerai butu
Atsakyti
Sveikos,as tai savaitgali pravalgiau,vaikai serga tai ir pati atkritau,gulineju ir ne liekneju visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 02 26, 15:14)
Sveikos,as tai savaitgali pravalgiau,vaikai serga tai ir pati atkritau,gulineju ir ne liekneju visai biggrin.gif

Sveikit 4u.gif
As nors ir nesergu tfu,tfu ,tfu rolleyes.gif bet taip salta lauke,kad apsitvarkau ir sedineju,jokio judesio
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš po atostogų jau pilnu tempu dirbu, bet begėdiškai dirbdama ir užkandžiauju. Bet susiimsiu, pažadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 02 26, 15:22)
Kaip keistai skamba tie visi patiekalai ax.gif
Grikių košė su morkom ir pievagrybeis+brokoliais, neteko, net matyt unsure.gif
Skamba kaip Coliukiu  meniu tongue.gif, neįsivaizduoju savo namuose tokio maisto, vyras turbūt pažiūrėjęs numirtu rolleyes.gif jau vien kaip salotas perkuo , šnairas žiūri, vis sakau, kas ne jam biggrin.gif

Laumir, suvartei mano patiekalus smile.gif Na, čia mano maistas, ne vyro, jis sau kiaulės kūną kerta. Dar pridursiu, kad vakarienei burokėlių karpačas. Šiaip aš ofisinį darbą dirbu, anglių vagonų krauti netenka, tad meniu tikrai normalus pagal per dieną išnaudojamą energiją. Kad jūsų sąžinę nuraminčiau, tai po vakarienės dar prarijau didelę saują datulių.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 02 26, 18:40)
Laumir, suvartei mano patiekalus  smile.gif Na, čia mano maistas, ne vyro, jis sau kiaulės kūną kerta. Dar pridursiu, kad vakarienei burokėlių karpačas. Šiaip aš ofisinį darbą dirbu, anglių vagonų krauti netenka, tad meniu tikrai normalus pagal per dieną išnaudojamą energiją. Kad jūsų sąžinę nuraminčiau, tai po vakarienės dar prarijau didelę saują datulių.

oi,as nieko pikto nenorejau,tikrai tikrai 4u.gif
tikrai, tiesa parasiau,kad nesu macius tokio maisto ir net skonio neisivaizduoju,tai butu Jusu ar is kokio restorano,tiesiog man, tai labai keistai susiderino viens prie kito.Tikrai nesiulau/nesprendziu ka kam valgyt ax.gif
Atsiprasau jai izeidziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 02 26, 20:56)
oi,as nieko pikto nenorejau,tikrai tikrai 4u.gif
tikrai, tiesa parasiau,kad nesu macius tokio maisto ir net skonio neisivaizduoju,tai butu Jusu ar is kokio restorano,tiesiog man, tai labai keistai  susiderino viens prie kito.Tikrai nesiulau/nesprendziu ka kam valgyt ax.gif
Atsiprasau jai izeidziau 4u.gif

Jokiu būdu ne įžeidei, labai prisizvengiau skaitydama.
Atsakyti