Oi ir as esu lentelej aciu kaip gerai bus kaip save stebeti
Gal skysciu daug vartojai uztat tas svoris toks pakiles
vat ir pas mane taip buna,ne zemyn ,bet i virsu svoris,ir lyg nieko kitaip,nei skysciu ,nei edu,bet toks aplink mano pastovu svori sokineja
Matysiu kas bus rytoj.
Šiaip atrodo nieko neįprasto. Ne kazi kokia tavrka su maistu vakar, bet ne tiek kad +4 būtų.
Svartykles gal kazka blūdina..... ? Pastūmiau jas vonioj į kitą vietą. Nu be kaži ar tai gali kažkokią reikšmę turėti?
Gal tikrai kad pakeitei vieta kreivai truputy stovi ir blogai rodo pabandyk atgal ir pasisverk
Ar zinojot merginos kad elektronines svarstykles 2kg rodo daugiau man gydytoja sake
Vis sis tas reiskias visos maziau sveriam
Gal zinot kiek vistu sirdeles turi kcal niekur nerandu
Gal tikrai kad pakeitei vieta kreivai truputy stovi ir blogai rodo pabandyk atgal ir pasisverk
Bandžiau pastatyti daugmaž ten kur buvo... vistiek panašiai rodo. Kol nebuvo pastatytos į vietą, rodė 104.6.... kosmosas
na,nekazka tie 2 kg,va ,kad +20 rodytu tai manau,kad tie skaiciai daugiauu gazdintu
Tai taip svarbu kad vaizdas veidrody dziugintu o dabar va je
Na su tuo vaizdų irgi turiu problena nežinau kas man ikalė ta kompleksa(dabar tai suprantu) aš daug metų buvau 56kg svorio, niekada nebuvau patenkinta, vis sau stora, tai leškos per storos, tai vėl kas. Tik dabar kaip pažiūriu į foto, matau kokia kvaila buvau. Dabar realiai noriu numesti nemažai svorio, bet ir pati suprantu, kad ir metu ne 25 ir harmoninių vaistų teko vartot ir kontraceptines rijau, oi daug visko susideda, bet vis vien noriu būti "lengvesne"