Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Oi ir as esu lentelej aciu kaip gerai bus kaip save stebeti  :ax: 

Atsakyti

Gal skysciu daug vartojai uztat tas svoris toks pakiles 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2018 02 25, 13:46)
<p>Gal skysciu daug vartojai uztat tas svoris toks pakiles </p>

vat ir pas mane taip buna,ne zemyn ,bet i virsu unsure.gif svoris,ir lyg nieko kitaip,nei skysciu ,nei edu,bet toks aplink mano pastovu svori sokineja unsure.gif
Atsakyti

Matysiu kas bus rytoj. 

Šiaip atrodo nieko neįprasto. Ne kazi kokia tavrka su maistu vakar, bet ne tiek kad +4 būtų. 

Svartykles gal kazka blūdina..... ?  Pastūmiau jas vonioj į kitą vietą. Nu be kaži ar tai gali kažkokią reikšmę turėti? 

Atsakyti

Gal tikrai kad pakeitei vieta kreivai truputy stovi ir blogai rodo pabandyk atgal ir pasisverk  :hmm: 

Atsakyti

Ar zinojot merginos kad elektronines svarstykles 2kg rodo daugiau man gydytoja sake 

Atsakyti

Vis sis tas reiskias visos maziau sveriam  :yahoo: 

Atsakyti

Gal zinot kiek vistu sirdeles turi kcal niekur nerandu 

Atsakyti

Gal tikrai kad pakeitei vieta kreivai truputy stovi ir blogai rodo pabandyk atgal ir pasisverk  :hmm:

Bandžiau pastatyti daugmaž ten kur buvo... vistiek panašiai rodo. Kol nebuvo pastatytos į vietą, rodė 104.6.... kosmosas :) 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2018 02 25, 18:36)
<p>Ar zinojot merginos kad elektronines svarstykles 2kg rodo daugiau man gydytoja sake </p>

na,nekazka tie 2 kg,va ,kad +20 rodytu biggrin.gif biggrin.gif tai manau,kad tie skaiciai daugiauu gazdintu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tai taip svarbu kad vaizdas veidrody dziugintu o dabar va je  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2018 02 25, 20:38)
<p>Tai taip svarbu kad vaizdas veidrody dziugintu o dabar va je  blink.gif </p>

Na su tuo vaizdų irgi turiu problena biggrin.gif nežinau kas man ikalė ta kompleksa(dabar tai suprantu) aš daug metų buvau 56kg svorio, niekada nebuvau patenkinta, vis sau stora, tai leškos per storos, tai vėl kas. Tik dabar kaip pažiūriu į foto, matau kokia kvaila buvau. Dabar realiai noriu numesti nemažai svorio, bet ir pati suprantu, kad ir metu ne 25 ir harmoninių vaistų teko vartot ir kontraceptines rijau, oi daug visko susideda, bet vis vien noriu būti "lengvesne" biggrin.gif
Atsakyti