Su motyvacija tai man reikia kad mane kazkas stebetu ir duotu velniu nes vyrui tipo grazi as visokia bet nemanau kad taip yra tai sakau va cia prisiduodant pas jus lenteleja bus geda bus ir motyvacija
O kokia diena jus prisiduodat?ir ar galesiu buti ir as toj lentelej butu gerai
Koks tikslas? Prisiduodam penktadieniais mes.
Papildyta:
Mano mazius ankstyvas paukstis,tai mano pusryciai kasdien panasiu metu anksti ryte,ant pirstu galiu suskaiciuot kiek kartu teko pamiegot iki kokiu 7 o taip tai 5-5.30 jau keliasi.
Papildyta:
Kita savaite bus geresne ;)
Sėkmės visoms naujokėms, ir neturėkite vilčių, kad sportas jums padės mesti svorį, na nebent visiškai nejudate. Sportuoju visą gyvenimą, jeigu nuo sporto kristų svoris, tai jau anoreksikė būčiau Maistas, maistas ir dar kartą maistas.O geriausia - pleistras ant burnos mums visoms
Su motyvacija tai man reikia kad mane kazkas stebetu ir duotu velniu nes vyrui tipo grazi as visokia bet nemanau kad taip yra tai sakau va cia prisiduodant pas jus lenteleja bus geda bus ir motyvacija
Va va... draugas irgi matos tuos kg augančius, bet nieko nesako... nors kita vertus - kaži ar norėčiau kad kažką ir pasakytų na nebent kažkaip gražiai per aplinkui...
Koks tikslas? Prisiduodam penktadieniais mes.
Papildyta:
Mano mazius ankstyvas paukstis,tai mano pusryciai kasdien panasiu metu anksti ryte,ant pirstu galiu suskaiciuot kiek kartu teko pamiegot iki kokiu 7 o taip tai 5-5.30 jau keliasi.
Papildyta:
Kita savaite bus geresne ;)
Mirčiau jei reiktų keltis 5.30.... 6.00 darbo dienomis vos vos akį pramerkiu....
Nors MB sako, kad aš amžinai pavargus ir neišmiegojus.... bet tiesos tame yra. Esu per para išmiegojus 16 val... ir vistiek neišmiegojau.... Planuoju kraujo tyrimus išsamius daryt, nes čia jau nebesveika.
Tikslas nemazai numesti noreciau iki 65
Tai tada as jums prisiduosiu kita penktadieny bus matyt kaip cia seksis.o del maisto tai tikra tiesa jei ziuriu ka valgau tikrai krenta tie kilai
Labas rytas,
Aš šoke.. svarstyklės šiandien rodo 108kg....??????? kas čia kaži per fintai?