Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Su motyvacija tai man reikia kad mane kazkas stebetu ir duotu velniu nes vyrui tipo grazi as visokia  :blink: bet nemanau kad taip yra tai sakau va cia prisiduodant pas jus lenteleja bus geda bus ir motyvacija  :D 

Atsakyti

O kokia diena jus prisiduodat?ir ar galesiu buti ir as toj lentelej butu gerai  :unsure: 

Atsakyti
Kaip ir nujauciau, ateinu su pliusu verysad.gif 81,5

Atsakyti
QUOTE(lauralina3 @ 2018 02 23, 13:31)
<p>Sveikos,ugis 168cm tai uztat su 90kg kaip kubilas atrodau  blink.gif as laikausi kcal skaiciavimo pradziai pamazinau tik iki 1800ckal kol kris ir gerai nes poto jei stipriai sumazinu vel greitai svoris uzauga pradejus valgyti daugiau.gerai butu sportuot pradeti bet tingisi nu bet paziuriu i veidrody reikia  hmm.gif </p>

Koks tikslas? Prisiduodam penktadieniais mes.
Papildyta:
QUOTE(*Wanilla* @ 2018 02 23, 11:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="72010924" data-time="1519372719"><div><p>Kose vartotojo įkelta nuotraukaas valgau su mazium pusrycius vartotojo įkelta nuotraukaoi su tuo susilaikymu pastojus vartotojo įkelta nuotraukais savo puses galiu pasakyt,su pirma +26; tai sakiau nu jau antro nestumo metu neatsipalaiduosiu ir ka-opa +23 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš va irgi pusryčius valgau biggrin.gif realiai - jau pietus tokiu metu reiktų valgyt biggrin.gif</p><p></p><p>Dukra serga, aš pati irgi namuos... tai rėžimo nebėra visai smile.gif </p><p></p><p>Man jau jaučiu ir gydytojai su tokiu svoriu daug ko nbeleistu smile.gif aš su +22kg išvažaiavau gimdyt. Realiai  nebūtų buvę tokio pliuso , jei ne sveikata - inkstai.... nes pora mėnesių po +6kg į viršų ir va- turim ką turim smile.gif </p>

Mano mazius ankstyvas paukstis,tai mano pusryciai kasdien panasiu metu anksti ryte,ant pirstu galiu suskaiciuot kiek kartu teko pamiegot iki kokiu 7 biggrin.gif o taip tai 5-5.30 jau keliasi.

Papildyta:
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 02 23, 14:01)
Kaip ir nujauciau, ateinu su pliusu verysad.gif 81,5

Kita savaite bus geresne ;)
Atsakyti
Sveikos merginos, prisiduodu ir aš su tuo pačiu 75, per tokius šalčius reikia tik džiaugtis, kad nepraugu, o apie metimą net kalbos nėra, ne tam žiema skirta.
Sėkmės visoms naujokėms, ir neturėkite vilčių, kad sportas jums padės mesti svorį, na nebent visiškai nejudate. Sportuoju visą gyvenimą, jeigu nuo sporto kristų svoris, tai jau anoreksikė būčiau biggrin.gif Maistas, maistas ir dar kartą maistas.O geriausia - pleistras ant burnos mums visoms smile.gif
Atsakyti
100.4 unsure.gif cray.gif cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti

Su motyvacija tai man reikia kad mane kazkas stebetu ir duotu velniu nes vyrui tipo grazi as visokia  :blink: bet nemanau kad taip yra tai sakau va cia prisiduodant pas jus lenteleja bus geda bus ir motyvacija  :D

Va va... draugas irgi matos tuos kg augančius, bet nieko nesako... nors kita vertus - kaži ar norėčiau kad kažką ir pasakytų :hmm:  na nebent kažkaip gražiai per aplinkui... 

Koks tikslas? Prisiduodam penktadieniais mes.
Papildyta:
Mano mazius ankstyvas paukstis,tai mano pusryciai kasdien panasiu metu anksti ryte,ant pirstu galiu suskaiciuot kiek kartu teko pamiegot iki kokiu 7 biggrin.gifo taip tai 5-5.30 jau keliasi.

Papildyta:
Kita savaite bus geresne ;)

Mirčiau jei reiktų keltis 5.30.... 6.00 darbo dienomis vos vos akį pramerkiu....  :)  

Nors MB sako, kad aš amžinai pavargus ir neišmiegojus.... bet tiesos tame yra. Esu per para išmiegojus 16 val... ir vistiek neišmiegojau.... Planuoju kraujo tyrimus išsamius daryt, nes čia jau nebesveika.

Atsakyti

Tikslas nemazai numesti noreciau iki 65  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai tada as jums prisiduosiu kita penktadieny bus matyt kaip cia seksis.o del maisto tai tikra tiesa jei ziuriu ka valgau tikrai krenta tie kilai  :essen: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos, kažkaip nedžiugina ta lentelė, gal reikia pasinaudoti tokia motyvacija , nusifotkinti save kokiu kabančiu pilvu ar pan. ir kai norėsiu eilinį kartą prisiėsti, tiesiog pažiūrėti tą foto. Gal padėtų. Nes man pagrindinis tikslas patikti sau pačiai, kad mane džiugintų vaizdas veidrodyje.
Atsakyti

Labas rytas, 

Aš šoke.. svarstyklės šiandien rodo 108kg....??????? kas čia kaži per fintai? 

Atsakyti