Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(*Wanilla* @ 2018 02 22, 16:12)
Ūgis mano 175 cm. Kažkada svėriau 75kg, dasigyvenau iki 106 kg blush2.gif  ( skirtumas - 10 metų). Norėčiau vėl grįžti į 75 kg., bet pradžiai ir 90kg būtų nerealiai  smile.gif

Kažkas klausė apie motyvaciją... tai jos su mano valia abi kažkur valkiojasi jau senokai... lotuliukas.gif  Kada grįš - nežinau. lotuliukas.gif Baisiausia , kad esu iš tų, kuriom reikia čia ir dabar... pasilaikiau, rezultato nėra ir vėl - bardakas.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  

ziuriu,kad vieno ugio ir panasaus svorio,tik as per pora metu del skausmu uzsiauginau,nes vos ne gulimu rezimu gyvenau
cia apie mane biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos naujokės, bus dabar sunku mesti svorį per tokį salti, kai visi pataria daug ir sočiai valgyti. Net vakarienei neužtenka salotų.
Atsakyti

ziuriu,kad vieno ugio ir panasaus svorio,tik as per pora metu del skausmu uzsiauginau,nes vos ne gulimu rezimu gyvenau
cia apie mane biggrin.gifbiggrin.gif

Man pagimdžius visi kg liko - nuo 75 iki 92kg. po kelių metų apturėjau stresą ir pakeičiau darbą iš sėdimo - kritau iki 79kg. O tada vėl keičiau darbą į sėdimą, ir per 6 metelius iki 106... gėda gėdelė :oh:  :oh:  :oh:  :oh:  vis pasilaikau kokios dietos - minusas, bet nustoji sportuot ir valgyt protingai - bac atgal.... :oh:  valios trūkumas ryškus :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Wanilla* @ 2018 02 22, 18:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="laumir" data-cid="72010205" data-time="1519317743"><div><p>ziuriu,kad vieno ugio ir panasaus svorio,tik as per pora metu del skausmu uzsiauginau,nes vos ne gulimu rezimu gyvenau
<span>cia apie mane</span> vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Man pagimdžius visi kg liko - nuo 75 iki 92kg. po kelių metų apturėjau stresą ir pakeičiau darbą iš sėdimo - kritau iki 79kg. O tada vėl keičiau darbą į sėdimą, ir per 6 metelius iki 106... gėda gėdelė doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  vis pasilaikau kokios dietos - minusas, bet nustoji sportuot ir valgyt protingai - bac atgal.... doh.gif  valios trūkumas ryškus doh.gif​ </p>

man, tai ne nuo sedimo darbo(seip visalaik mano darbas buvo sedimas(apie 15 metu))svoris pastovus buvo apie 72 kg,po trecio gimdymo pasilikau+5kg,2 metus maitinau ir jis sokinejo+2kg-2kg
pries pusantru metu operavausi stubura(metus pries kentejau didelius skausmus)tad stengiausi,nejudet,po operacijos vel puse metu reabilitacija,vel judesio mazai,po rebilitacijos pablogejimas ir vel su skausmu ir vaistais,vel judesio mazai,dabar nusprendziau,kad reik mest ir bus lengviau,gal ir to skausmo tiek nebus,bet del savo problemos negaliu sporto,tad teks su mityba ir dieta bandyt unsure.gif
Atsakyti

bet del savo problemos negaliu sporto,tad teks su mityba ir dieta bandyt unsure.gif

Kike man treneriai kartojo - mityba yra 80proc sėkmės :) tai nedaug dėl negalėjimo sportuot ir prarandi :) 

Atsakyti
Laba ryta,pas mane 70.7 smile.gif
Wanilla,linkiu sekmingai pasiekt 90 ir tapt nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas,
parskridau vakar is lepinimosi atostogu, tai priduodu viska, ka priaugau - 74, 6 kg.
Teks parkeliauti i tvarkingesni rezima, jei nenoriu vasaros pasitikt su rekordisku svoriu biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta,pas mane 70.7 smile.gif
Wanilla,linkiu sekmingai pasiekt 90 ir tapt nestuke.gif

Labas rytas, 

Nelabai supratau, bet mano svarstyklės šįryt rodė 104,7..... čia jaučius bus dėl mmmm.... :hmm: 

Frolka, ačiū. Norėčiau su kuo mažesniu svoriu startuot  :nestuke , bet jei žirniukas kibs ties didesniu svoriu tai kibs. :) Tik tada visą nėštumą teks labai labai žiūrėti svorį, o po nėštumo - dar labiau.....:)

Sėdžiu vis dar be kavos ir pusryčių.... mąstau ką čia suvalgius  :huh2:​ kas pas jus pusryčiam dažniausia? 

Atsakyti
QUOTE(*Wanilla* @ 2018 02 23, 09:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="72010738" data-time="1519361466"><div><p>Laba ryta,pas mane 70.7 vartotojo įkelta nuotrauka
Wanilla,linkiu sekmingai pasiekt 90 ir tapt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Labas rytas, </p><p></p><p>Nelabai supratau, bet mano svarstyklės šįryt rodė 104,7..... čia jaučius bus dėl mmmm.... hmm.gif </p><p></p><p>Frolka, ačiū. Norėčiau su kuo mažesniu svoriu startuot  nestuke.gif , bet jei žirniukas kibs ties didesniu svoriu tai kibs. smile.gif Tik tada visą nėštumą teks labai labai žiūrėti svorį, o po nėštumo - dar labiau.....smile.gif</p><p></p><p>Sėdžiu vis dar be kavos ir pusryčių.... mąstau ką čia suvalgius  huh.gif​ kas pas jus pusryčiam dažniausia? </p><p></p>

Kose biggrin.gif as valgau su mazium pusrycius smile.gif oi su tuo susilaikymu pastojus biggrin.gif is savo puses galiu pasakyt,su pirma +26; tai sakiau nu jau antro nestumo metu neatsipalaiduosiu ir ka-opa +23 biggrin.gif
Atsakyti

Kose biggrin.gifas valgau su mazium pusrycius smile.gifoi su tuo susilaikymu pastojus biggrin.gifis savo puses galiu pasakyt,su pirma +26; tai sakiau nu jau antro nestumo metu neatsipalaiduosiu ir ka-opa +23 biggrin.gif

Aš va irgi pusryčius valgau :D realiai - jau pietus tokiu metu reiktų valgyt :D

Dukra serga, aš pati irgi namuos... tai rėžimo nebėra visai :) 

Man jau jaučiu ir gydytojai su tokiu svoriu daug ko nbeleistu :) aš su +22kg išvažaiavau gimdyt. Realiai  nebūtų buvę tokio pliuso , jei ne sveikata - inkstai.... nes pora mėnesių po +6kg į viršų ir va- turim ką turim :) 

Atsakyti

Sveikos,ugis 168cm tai uztat su 90kg kaip kubilas atrodau  :blink: as laikausi kcal skaiciavimo pradziai pamazinau tik iki 1800ckal kol kris ir gerai nes poto jei stipriai sumazinu vel greitai svoris uzauga pradejus valgyti daugiau.gerai butu sportuot pradeti bet tingisi nu bet paziuriu i veidrody reikia  :hmm: 

Atsakyti

Ziuriu dar naujoke bus smagu merginos tik valios visoms ir busim grazios  :bis 

Atsakyti