Kažkas klausė apie motyvaciją... tai jos su mano valia abi kažkur valkiojasi jau senokai...

ziuriu,kad vieno ugio ir panasaus svorio,tik as per pora metu del skausmu uzsiauginau,nes vos ne gulimu rezimu gyvenau
cia apie mane

ziuriu,kad vieno ugio ir panasaus svorio,tik as per pora metu del skausmu uzsiauginau,nes vos ne gulimu rezimu gyvenau
cia apie mane
Man pagimdžius visi kg liko - nuo 75 iki 92kg. po kelių metų apturėjau stresą ir pakeičiau darbą iš sėdimo - kritau iki 79kg. O tada vėl keičiau darbą į sėdimą, ir per 6 metelius iki 106... gėda gėdelė
vis pasilaikau kokios dietos - minusas, bet nustoji sportuot ir valgyt protingai - bac atgal....
valios trūkumas ryškus
Laba ryta,pas mane 70.7
Wanilla,linkiu sekmingai pasiekt 90 ir tapt
Labas rytas,
Nelabai supratau, bet mano svarstyklės šįryt rodė 104,7..... čia jaučius bus dėl mmmm....
Frolka, ačiū. Norėčiau su kuo mažesniu svoriu startuot , bet jei žirniukas kibs ties didesniu svoriu tai kibs.
Tik tada visą nėštumą teks labai labai žiūrėti svorį, o po nėštumo - dar labiau.....
Sėdžiu vis dar be kavos ir pusryčių.... mąstau ką čia suvalgius kas pas jus pusryčiam dažniausia?
Kose
as valgau su mazium pusrycius
oi su tuo susilaikymu pastojus
is savo puses galiu pasakyt,su pirma +26; tai sakiau nu jau antro nestumo metu neatsipalaiduosiu ir ka-opa +23
Aš va irgi pusryčius valgau realiai - jau pietus tokiu metu reiktų valgyt
Dukra serga, aš pati irgi namuos... tai rėžimo nebėra visai
Man jau jaučiu ir gydytojai su tokiu svoriu daug ko nbeleistu aš su +22kg išvažaiavau gimdyt. Realiai nebūtų buvę tokio pliuso , jei ne sveikata - inkstai.... nes pora mėnesių po +6kg į viršų ir va- turim ką turim
Sveikos,ugis 168cm tai uztat su 90kg kaip kubilas atrodau as laikausi kcal skaiciavimo pradziai pamazinau tik iki 1800ckal kol kris ir gerai nes poto jei stipriai sumazinu vel greitai svoris uzauga pradejus valgyti daugiau.gerai butu sportuot pradeti bet tingisi nu bet paziuriu i veidrody reikia