QUOTE(*Wanilla* @ 2018 02 22, 18:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="laumir" data-cid="72010205" data-time="1519317743"><div><p>ziuriu,kad vieno ugio ir panasaus svorio,tik as per pora metu del skausmu uzsiauginau,nes vos ne gulimu rezimu gyvenau
<span>cia apie mane</span>
</p></div></blockquote><p></p><p>Man pagimdžius visi kg liko - nuo 75 iki 92kg. po kelių metų apturėjau stresą ir pakeičiau darbą iš sėdimo - kritau iki 79kg. O tada vėl keičiau darbą į sėdimą, ir per 6 metelius iki 106... gėda gėdelė
vis pasilaikau kokios dietos - minusas, bet nustoji sportuot ir valgyt protingai - bac atgal....
valios trūkumas ryškus
</p>
man, tai ne nuo sedimo darbo(seip visalaik mano darbas buvo sedimas(apie 15 metu))svoris pastovus buvo apie 72 kg,po trecio gimdymo pasilikau+5kg,2 metus maitinau ir jis sokinejo+2kg-2kg
pries pusantru metu operavausi stubura(metus pries kentejau didelius skausmus)tad stengiausi,nejudet,po operacijos vel puse metu reabilitacija,vel judesio mazai,po rebilitacijos pablogejimas ir vel su skausmu ir vaistais,vel judesio mazai,dabar nusprendziau,kad reik mest ir bus lengviau,gal ir to skausmo tiek nebus,bet del savo problemos negaliu sporto,tad teks su mityba ir dieta bandyt