Griztam griztam,nezinau ar nukratysiu visa sventini bagaza iki penktadienio
Griztam griztam,nezinau ar nukratysiu visa sventini bagaza iki penktadienio
As irgi megstu svorio metimo plana tureti, bet kartais jis trukdo. Pvz atsilieku nuo plano, tada norisi pagreitinti, kad pasivyciau, tada dar sunkiau pasidaro ir savijauta tik blogeja... tai stengiuosi dziaugtis bet kokiu minusu ir negalvoti, kada pasieksiu tuos tikslus
Na, as jau vakarieniauju - valgau agurkine sriuba. Jei dar noresiu veliau valgyti, tai isgersiu stikline kefyro, reikia biski padeti organizmui issivalyti nuo savaitgalio saldumynu
As torta pabaigiau vakar pakolkas negrybauju,bet pas mane tos dienos tai galiu greit ant cukraus patraukt
Kin,tie planai labai kerta per smegenys,as dabar nestatau saves i remus,ryskiai matau kad nuo rugpjucio stoviu tam paciam taske pirmyn atgal ,bet nespaudziu saves ir tiesiog neatleidziu vadeliu iki galo laikykis!
Sveikos merginos gal priimsite pas save I rately.sakiau jau gana dasiauginau svorio siai dienai 90 kg jau I save nebegaliu ziureti reikia kazkada jau susiimti vasara arteja noreciau 65 kg Fidel is dar A’s bus visko bet reikia
As torta pabaigiau vakar pakolkas negrybauju,bet pas mane tos dienos tai galiu greit ant cukraus patraukt
Kin,tie planai labai kerta per smegenys,as dabar nestatau saves i remus,ryskiai matau kad nuo rugpjucio stoviu tam paciam taske pirmyn atgal ,bet nespaudziu saves ir tiesiog neatleidziu vadeliu iki galo laikykis!
oi kaip cia gavosi ikelti
Kin,tie planai labai kerta per smegenys,as dabar nestatau saves i remus,ryskiai matau kad nuo rugpjucio stoviu tam paciam taske pirmyn atgal ,bet nespaudziu saves ir tiesiog neatleidziu vadeliu iki galo laikykis!</p></div></blockquote><p>oi kaip cia gavosi ikelti</p>
Sveika,koks ugis tavo?kaip zadi mest kg?
Laba diena, merginos,
Noriu ir aš pas jus. Priimsit?
Nuo ko pradėti? Ką papasakoti? Kokius duomenis prisiduoti?
Laba,ugi svori dabartini ir norima kaip su kg kovot zadi?ale ziuriu pavasariop visos kad nurimo,kad pamirso naujametinius pazadus
Ūgis mano 175 cm. Kažkada svėriau 75kg, dasigyvenau iki 106 kg ( skirtumas - 10 metų). Norėčiau vėl grįžti į 75 kg., bet pradžiai ir 90kg būtų nerealiai
Drastiškų dietų nesilaikysiu ir organizmui šoko nevarysiu, nes labai norėtume . Bandysim valgyti protingai ir sveikai. Didžiausias tikslas- atprasti valgyti vakarais ( tada didžiausias alkis puola, nes dirbu ilgai namie).
Kažkas klausė apie motyvaciją... tai jos su mano valia abi kažkur valkiojasi jau senokai... Kada grįš - nežinau. Baisiausia , kad esu iš tų, kuriom reikia čia ir dabar... pasilaikiau, rezultato nėra ir vėl - bardakas.
Dabar didžiausia motyvacija - . Bijau , kad dėl svorio nieks ir nesigauna.... o bet o, bijau ir pagalvot jei užkibtų ir kaip su pirmąja pupa +20kg - tai kas iš manęs tada būtų ?
O kaip jūs čia svoriu atsikratot? Dietom? Valymais?