Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos! Nesusalot? Pas mus irgi saltoka visai, gerai, kad saule sviecia. Pavalgem, varysim biski pasivaiksciot kur nors, atsibodo namuose kiurksot,. Egle nupuost jau reikia, ziauriai byra, nervina. 

Svoris 99,1

Pas mus egle sudziuvo kai nezinau kas,jokios gyvybes neliko...ryt jau nurinksim zaisliukus ir namus nupuosim,tai jau itariu kad spygliai bus sau,o medis sau :D saltoka,buvau nulekus iki pardes pieno,tai ilgai lauke nepabusi,kanda saltis labai :)

Atsakyti

Mes nupuošėm eglę prieš keletą dienų, nors puošėm dirbtinę, gai niekas nebyrėjo aišku,  bet vien dėl to, kad nusibodo man jos žaisliukus rankiot iš pakampių 10 kartų per dieną :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 06 sausio 2017 - 15:29

Ryte nespejau prisiduot

Jei ne per velu tao 88,5

Atsakyti
Sveikutes.

Sorry, merginos uz velavima. Lentute ryt ikelsiu manau, nebent siandien vakare spesiu dar. Varau makiazo darytis ir leksiu i savo svente. Kazkaip truksta laiko man vis sia savaite. unsure.gif

Geros dienos, mergaites!
Atsakyti

Sveikutes.

Sorry, merginos uz velavima. Lentute ryt ikelsiu manau, nebent siandien vakare spesiu dar. Varau makiazo darytis ir leksiu i savo svente. Kazkaip truksta laiko man vis sia savaite. unsure.gif

Geros dienos, mergaites!

Nepamiršk mums pasirodyt kai  pasipuoši ir gražios šventės!!!  :wub:  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  vakar atsilaikiaų normaliai, šiandien vėl su savim kovosiu, uch kaip sunku tie savaitgaliai :D 

Atsakyti
Labas rytas, o aš vakar nesilaikiau, šiandieną jau susiėmiau. sunkūs tie savaitgaliai....
Atsakyti

Sveikos,mes tai megoj buvom,dicke ziurejo sing,as su vezimu pasimaliau megoj,privalgiau popkornu ir kebabo lekstej  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos,mes tai megoj buvom,dicke ziurejo sing,as su vezimu pasimaliau megoj,privalgiau popkornu ir kebabo lekstej  :rolleyes:

Mes ir labai laukiam Sing, bet čia tik po dviejų savaičių pradės rodyt :D  vedžiau šiandien dukrą į baletą, patiko, lankys  :)  jaučiu sėdėsim namie, lauke šlapia labai, tai kažkur nepavaikštinėsi su mūsų mažais ėjikais, kurie jau vežime nenusėdi, o į prekybcentrius savaitgaliais nosies nekišam :oh:  

Atsakyti

Mes ir labai laukiam Sing, bet čia tik po dviejų savaičių pradės rodyt :D  vedžiau šiandien dukrą į baletą, patiko, lankys  :)  jaučiu sėdėsim namie, lauke šlapia labai, tai kažkur nepavaikštinėsi su mūsų mažais ėjikais, kurie jau vežime nenusėdi, o į prekybcentrius savaitgaliais nosies nekišam :oh:

Galiu pasakyt,kad maniskiams filmas nelabai :) sake tikejosi geresnio :) pas mus dar salta tai irgi namie tupim :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes:  niu ką, cheatinu 🙈

Atsakyti