Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

pas mane -100 g, bet tai cia nesiskaito.
Kazkaip labai svyruoja savaites eigoje svoris, reikia pradeti labai tiksliai rasytis visa maista, ko kiek suvalgau, gal pavyks suvaldyti tuos svyravimus i virsutine puse.
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 02 02, 16:48)
beje, sveikinimai islipus is baisiosios trizenklio skaiciaus zonos  4u.gif  biggrin.gif Man psichologiskai labai didelis palengvejimas budavo nuriedejus nuo to simtuko zemyn smile.gif deja, taip pat prislegdavo veeel uzlipus aukstyn. Tad linkiu, kad riedetum neatsigrezdama kuo toliau nuo to simto  4u.gif

verkt norisi,pirmyn-atgal,taip noriu atitolt nuo jo,bet kaip prirista unsure.gif

QUOTE(lietaus daina @ 2018 02 03, 11:53)
wow, nieks neraudonuoja, nerealiai  bigsmile.gif

grazi lentele biggrin.gif
Atsakyti
Labas pirmadienis smile.gif

Ar cia dar kas liekneja, ar po puikios praejusios savaites visos atsipalaidavo?

Mano savaitgalis visgi gavosi neatlaikytas, tai dabar teks dvigubai stengtis
Atsakyti
tie virusai klastingi- zaibiskai nukrenta svoris, zaibiskai ir atauga, kai zarnos uzsipildo, o eeest vis dar norisi ziauriai biggrin.gif Penktadieni raudonuosiu dvigubai rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laikosi laikosi,tik siandien nugrybavau i pievas,tai ryt stosiu i ritma smile.gif
Atsakyti
sveikutes.laikomes biggrin.gif laikomes
tik penktadienis toli,galima ir neatlaikyti tongue.gif bet mes stiprios-turim valios mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano dukryte jau pasveiko, ryt jau net i baseina uzsirasem smile.gif tai ir man upas laikytis sugrizo smile.gif kaip “nekalta” uzkandi silnumo akimirkoms nusipirkau duoniuku, o siaip stengsiuos grizti i tris valgymus per diena be uzkandziavimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sunkiai man po gimtadienio savaitgalį, vis kažko saldaus norisi ir vis kas nors po nosim pakiša, o aš tokia silpnavalė. Reikia susiimti, kitos po 20 kg numeta, o aš tų 6 niekaip negaliu. Nors iš patirties galiu pasakyti, kuo daugiau papildomo svorio turi , tuo lengviau jis krenta.
Atsakyti
savaitgali svenciau. siandienos ryta pasitikau su roto virusu, o gal ne roto, bet panasiu, tik lengvesniu.
prigeriau vandens. jau noriu valgyti...
Atsakyti
Sveikos,kokios nuotaikos pries sverimasi?man si savaite visiskai ne i tema,priduosiu pliusa smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš taip pat ateisiu su pliusu, vis tas nelemtas PMS, kažkokia nesąmonė.
Atsakyti
Laba ryta,pas mane 70.6 smile.gif
Atsakyti