Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas 115.4
Atsakyti
Labas rytas,
74, 2 kg. 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta,mano savaite tokia siaip sau,bet 69.9 smile.gif
Atsakyti
labas rytas 99,6kg
Atsakyti
As meciau save griauzti del leto kritimo, pirmiausia sveikata, miegas ir gera nuotaika, o svoriui demesio skirsiu biski veliau smile.gif (bet jau noriu i kirpykla, tai pazadejau sau, kad uzsirasysiu, kai pasikeis pirmas skaiciukas biggrin.gif)

Siryt 82,4
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

62,5 (-300 gr.) ax.gif

Kokie savaitgalio planai? bigsmile.gif Nuodemiaut ar nenuodemiaut? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 02 vasario 2018 - 11:43
Sveikos, 73,800. Juokingas man tas mano svorio metimas, jeigu prieš tualetą sveriuosi, tai nenumečiau, o jeigu po, tai numečiau biggrin.gif
Savaitgalis laukia nuodėmingas, ką tik baigiau gaminti šokoladinį tinginį, tai bent bliūdus išlaižiau. Ryt paskutinis šeimyninis gimtadienis, vėl bus tortų daugiau negu žmonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 02 02, 10:56)
pirmiausia sveikata,

patikek manim, sveikata tikrai svarbiau 4u.gif As po ziauraus viruso atsigavineju, tai minusas ispudingas, bet daugiau to patirt nenoreciau unsure.gif Tikiuosi, kad labai neataugs pradejus normaliai valgyt, nes vis dar nera apetito, o ir baisu valgyt, kad viskas neiskeliautu lauk vel unsure.gif

111.2 kg (minus 2.7 kg).

Liniuote darosi vis patrauklesne (nuo rugsejo pradzios metu) biggrin.gif Tik gaila, kad pasiekus pirma atkarpa tiksla reiks vel kelt toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 02 02, 08:19)
labas rytas 99,6kg

beje, sveikinimai islipus is baisiosios trizenklio skaiciaus zonos 4u.gif biggrin.gif Man psichologiskai labai didelis palengvejimas budavo nuriedejus nuo to simtuko zemyn smile.gif deja, taip pat prislegdavo veeel uzlipus aukstyn. Tad linkiu, kad riedetum neatsigrezdama kuo toliau nuo to simto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 02 02, 18:48)
beje, sveikinimai islipus is baisiosios trizenklio skaiciaus zonos  4u.gif  biggrin.gif Man psichologiskai labai didelis palengvejimas budavo nuriedejus nuo to simtuko zemyn smile.gif deja, taip pat prislegdavo veeel uzlipus aukstyn. Tad linkiu, kad riedetum neatsigrezdama kuo toliau nuo to simto  4u.gif

Man irgi yra psichologiskai tas momentas, kad kai pereini i kita desimti, tai jau reikia laikytis, kad jokiu budu negriztum atgal biggrin.gif

Mano savaitgalis tikiuosi bus ne nuodemingas, bet kita savaite grizta brangusis, tai ji reiks palepinti... smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Nei vieno pliuso sia savaite 4u.gif
Atsakyti
wow, nieks neraudonuoja, nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti