Labas rytas 115.4
Labas rytas,
74, 2 kg.
74, 2 kg.
Laba ryta,mano savaite tokia siaip sau,bet 69.9
labas rytas 99,6kg
Sveikos!
62,5 (-300 gr.)
Kokie savaitgalio planai? Nuodemiaut ar nenuodemiaut?
62,5 (-300 gr.)
Kokie savaitgalio planai? Nuodemiaut ar nenuodemiaut?
Sveikos, 73,800. Juokingas man tas mano svorio metimas, jeigu prieš tualetą sveriuosi, tai nenumečiau, o jeigu po, tai numečiau
Savaitgalis laukia nuodėmingas, ką tik baigiau gaminti šokoladinį tinginį, tai bent bliūdus išlaižiau. Ryt paskutinis šeimyninis gimtadienis, vėl bus tortų daugiau negu žmonių
Savaitgalis laukia nuodėmingas, ką tik baigiau gaminti šokoladinį tinginį, tai bent bliūdus išlaižiau. Ryt paskutinis šeimyninis gimtadienis, vėl bus tortų daugiau negu žmonių
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 02 02, 10:56)
pirmiausia sveikata,
patikek manim, sveikata tikrai svarbiau As po ziauraus viruso atsigavineju, tai minusas ispudingas, bet daugiau to patirt nenoreciau Tikiuosi, kad labai neataugs pradejus normaliai valgyt, nes vis dar nera apetito, o ir baisu valgyt, kad viskas neiskeliautu lauk vel
111.2 kg (minus 2.7 kg).
Liniuote darosi vis patrauklesne (nuo rugsejo pradzios metu) Tik gaila, kad pasiekus pirma atkarpa tiksla reiks vel kelt toliau
QUOTE(laumir @ 2018 02 02, 08:19)
labas rytas 99,6kg
beje, sveikinimai islipus is baisiosios trizenklio skaiciaus zonos Man psichologiskai labai didelis palengvejimas budavo nuriedejus nuo to simtuko zemyn deja, taip pat prislegdavo veeel uzlipus aukstyn. Tad linkiu, kad riedetum neatsigrezdama kuo toliau nuo to simto
QUOTE(lietaus daina @ 2018 02 02, 18:48)
beje, sveikinimai islipus is baisiosios trizenklio skaiciaus zonos Man psichologiskai labai didelis palengvejimas budavo nuriedejus nuo to simtuko zemyn deja, taip pat prislegdavo veeel uzlipus aukstyn. Tad linkiu, kad riedetum neatsigrezdama kuo toliau nuo to simto
Man irgi yra psichologiskai tas momentas, kad kai pereini i kita desimti, tai jau reikia laikytis, kad jokiu budu negriztum atgal
Mano savaitgalis tikiuosi bus ne nuodemingas, bet kita savaite grizta brangusis, tai ji reiks palepinti...
Nei vieno pliuso sia savaite