siandien prasilaikiau pavyzdingai.
nors ir labai noriu sokolado
bet gi reikia ta pliusa naikint, bo kazkaip ne i ta puse vaziuoju
nors ir labai noriu sokolado
bet gi reikia ta pliusa naikint, bo kazkaip ne i ta puse vaziuoju
Ko cia taip ramu? 🤔 atostogu pasiemet visos?
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 30, 13:16)
Ko cia taip ramu? 🤔 atostogu pasiemet visos?
Mano dukrytei angina, tai vel ne maistas galvoj, valgau kas po ranka papuola... nors gal ir nedaug papuola, paprastai rankos uzimtos
laikomes,laikomes bet jauciu,kad puciuosi pries mm
Šiandien gavau endokrinologo atsakymus- viskas pas mane gerai, reiškia ėst mažiau reikia Tai ir stengiuosi.o kuo labiau stengiesi, tuo daugiau apie maistą galvoji
QUOTE(Jerda @ 2018 01 30, 18:49)
Šiandien gavau endokrinologo atsakymus- viskas pas mane gerai, reiškia ėst mažiau reikia Tai ir stengiuosi.o kuo labiau stengiesi, tuo daugiau apie maistą galvoji
Vat vat. Man dar šį savaite sunki, nes vyras dirba ryte tai vis ryja ir ryja, neatsitraukia nuo saldytuvo
Sveikutes Kaip besilaikot, ir uz ko? Kas uz brokolio, kas uz sokolado?
Na, ar kokios naujos strategijos sumastytos?
As tai pasilieku prie savosios senos, patikrintos Tik dabar meginu gerti pu-erh arbatos puodeli ne is ryto ant tuscio skrandzio pries pusrycius, o praejus apie valanda po valgio, kaip kad tame straipsnyje rekomenduojama. Ziuresiu, gal tokiu budu dar labiau pades
O siaip, savaitgaliais jei ne namie valgau, tai ir gerokai persivalgau Uztad nuo pirmadienio tenka vel is naujo prielipus naikint
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 30, 15:39)
Po savaitgalio visos apmąstome naujas svorio metimo strategijas.
Na, ar kokios naujos strategijos sumastytos?
As tai pasilieku prie savosios senos, patikrintos Tik dabar meginu gerti pu-erh arbatos puodeli ne is ryto ant tuscio skrandzio pries pusrycius, o praejus apie valanda po valgio, kaip kad tame straipsnyje rekomenduojama. Ziuresiu, gal tokiu budu dar labiau pades
O siaip, savaitgaliais jei ne namie valgau, tai ir gerokai persivalgau Uztad nuo pirmadienio tenka vel is naujo prielipus naikint
Geriausia strategija - ryte šokoladas, vakare - brokolis, tik ne visada taip pavyksta , nes kažkodėl noriu šokolado vakare, o ryte visai saldžiai nenoriu. Ech, savaitgalį teks vykti į svečius, tai bus visko. O man trečiadienis - didžioji sporto diena, tai laukiu nesulaukiu. Visada sportuoju pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį, bet trečiadienį ilgiausiai ir sunkiausiai.
Tai saunaus sporto!
Pasportuok ir uz mane
Pasportuok ir uz mane