Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Lieknėjam lieknėjam, tik vienas žingsnis į priekį o du atgal.
Atsakyti
siandien prasilaikiau pavyzdingai.
nors ir labai noriu sokolado biggrin.gif
bet gi reikia ta pliusa naikint, bo kazkaip ne i ta puse vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti
Ko cia taip ramu? 🤔 atostogu pasiemet visos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 30, 13:16)
Ko cia taip ramu? 🤔 atostogu pasiemet visos? smile.gif

Mano dukrytei angina, tai vel ne maistas galvoj, valgau kas po ranka papuola... nors gal ir nedaug papuola, paprastai rankos uzimtos
Atsakyti
Po savaitgalio visos apmąstome naujas svorio metimo strategijas.
Atsakyti
laikomes,laikomes 4u.gif bet jauciu,kad puciuosi pries mm
Atsakyti
Šiandien gavau endokrinologo atsakymus- viskas pas mane gerai, reiškia ėst mažiau reikia ax.gif Tai ir stengiuosi.o kuo labiau stengiesi, tuo daugiau apie maistą galvoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2018 01 30, 18:49)
Šiandien gavau endokrinologo atsakymus- viskas pas mane gerai, reiškia ėst mažiau reikia ax.gif  Tai ir stengiuosi.o kuo labiau stengiesi, tuo daugiau apie maistą galvoji  biggrin.gif

Vat vat. Man dar šį savaite sunki, nes vyras dirba ryte biggrin.gif tai vis ryja ir ryja, neatsitraukia nuo saldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
Man tai vis ramybės neduoda stalčiuje gulintis šokoladas, bet kol kas kovą laimėjau. Uzvalgiau brokolių desertui.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kaip besilaikot, ir uz ko? Kas uz brokolio, kas uz sokolado? smile.gif

QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 30, 15:39)
Po savaitgalio visos apmąstome naujas svorio metimo strategijas.

Na, ar kokios naujos strategijos sumastytos? rolleyes.gif
As tai pasilieku prie savosios senos, patikrintos ax.gif Tik dabar meginu gerti pu-erh arbatos puodeli ne is ryto ant tuscio skrandzio pries pusrycius, o praejus apie valanda po valgio, kaip kad tame straipsnyje rekomenduojama. Ziuresiu, gal tokiu budu dar labiau pades bigsmile.gif
O siaip, savaitgaliais jei ne namie valgau, tai ir gerokai persivalgau doh.gif Uztad nuo pirmadienio tenka vel is naujo prielipus naikint blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Geriausia strategija - ryte šokoladas, vakare - brokolis, tik ne visada taip pavyksta biggrin.gif, nes kažkodėl noriu šokolado vakare, o ryte visai saldžiai nenoriu. Ech, savaitgalį teks vykti į svečius, tai bus visko. O man trečiadienis - didžioji sporto diena, tai laukiu nesulaukiu. Visada sportuoju pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį, bet trečiadienį ilgiausiai ir sunkiausiai.
Atsakyti
Tai saunaus sporto! victory.gif showoff.gif
Pasportuok ir uz mane topsecret.gif blush2.gif
Atsakyti