Labas rytelis
103,85 kg
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 26, 09:42)
Labas rytas,
As su minusiuku 82,7
Bet kazkaip jauciuosi uzstrigusi ant panasaus svorio jau koki menesi...
As su minusiuku 82,7
Bet kazkaip jauciuosi uzstrigusi ant panasaus svorio jau koki menesi...
Kada tavo vyras grizta?buvai svori iki jo grizimo nusistacius ar judi link jo? As tai manau kad neverta saves labai prievartaut,visgi svoris arba mazeja ar stovi vietoj,bet svarbiausiai kad jis neauga ;)
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 26, 11:33)
Kada tavo vyras grizta?buvai svori iki jo grizimo nusistacius ar judi link jo? As tai manau kad neverta saves labai prievartaut,visgi svoris arba mazeja ar stovi vietoj,bet svarbiausiai kad jis neauga ;)
Po dvieju savaiciu ir norejau tureti 80, tai jau abejoju, ar pavyks
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 26, 10:41)
Po dvieju savaiciu ir norejau tureti 80, tai jau abejoju, ar pavyks
Na bet nenuleisk ranku ;) as va isvis 68 norejau svert,na bet yra kaip yra
Sveikutes!
Savaite praejo saziningai pagal plana. Panaikintas praejusio savaitgalio prielipas ir minus -600 gr. virsaus Laikiausi praejusias iseigines irgi, bet 1 diena buvo gerokai persivalgyta kavinej, viena proga sventem. Todel pirmadieni pliusa buvau isvydus, nesvarbu, kad pervalgyta diena buvo iki 19 val. Vel gi, teko prisiminti auksine taisykle - nepersiesti tiek, kad net skrandi tempia nuo sunkumo , nes nepades ir pu-erh arbata. Tai su siuo dalyku dar vis kovoju retkarciais.
62,8 (-600gr.)
Stenkimes laikytis savaitgaliais irgi, tik taip prie tikslo priartesim O kitaip tai tik pirmyn-atgal gaunasi. Ka savaitgali nutruke privalgom - po to visa savaite metam, na ir taip pasaka be galo
Savaite praejo saziningai pagal plana. Panaikintas praejusio savaitgalio prielipas ir minus -600 gr. virsaus Laikiausi praejusias iseigines irgi, bet 1 diena buvo gerokai persivalgyta kavinej, viena proga sventem. Todel pirmadieni pliusa buvau isvydus, nesvarbu, kad pervalgyta diena buvo iki 19 val. Vel gi, teko prisiminti auksine taisykle - nepersiesti tiek, kad net skrandi tempia nuo sunkumo , nes nepades ir pu-erh arbata. Tai su siuo dalyku dar vis kovoju retkarciais.
62,8 (-600gr.)
Stenkimes laikytis savaitgaliais irgi, tik taip prie tikslo priartesim O kitaip tai tik pirmyn-atgal gaunasi. Ka savaitgali nutruke privalgom - po to visa savaite metam, na ir taip pasaka be galo
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 26, 11:49)
Na bet nenuleisk ranku ;) as va isvis 68 norejau svert,na bet yra kaip yra
Nenuleisiu blogiausiu atveju, paveluosiu pasiekti tiksla ;)
Beje, merginos, gal kuri is jusu turi viena tokia labai gera knyga ''Intuityvus valgymas'' ? Arba gal teko skaityti?
prigeriau vandens, turiu pliusa. 113,9 kg
sakau sau, kad jei tiek geriau, reiskia, reikejo, nors ir esu istinusi belekaip.
nuses tas vanduo ir susitvarkys viskas
tikiuosi...
sakau sau, kad jei tiek geriau, reiskia, reikejo, nors ir esu istinusi belekaip.
nuses tas vanduo ir susitvarkys viskas
tikiuosi...
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 27, 06:55)
Ir kur esame, ar lieknėjančių, ar stambėjančių grupėje ))