Sveikutės mergytes
Rytinė mankšta padariau-sniegas, nukastas aplink nama Einu gert kavos, kas prisijungt?
Mergaitės, nuo kada pradėjo prisižiūrėti, dėl svorio? Pažiūrėjus į lentelę yra tikrai gražių skaičiukų, per kiek laiko pavyko nurašyti nereikalingus kg.?
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 20, 12:30)
QUOTE(laumir @ 2018 01 20, 11:48)
Sveikutės mergytes
Rytinė mankšta padariau-sniegas, nukastas aplink nama Einu gert kavos, kas prisijungt?
Mergaitės, nuo kada pradėjo prisižiūrėti, dėl svorio? Pažiūrėjus į lentelę yra tikrai gražių skaičiukų, per kiek laiko pavyko nurašyti nereikalingus kg.?
As tai po nestumu.po pirmo ilgai save guodziau ir valgiau atitinkamai tai turejau 90 kg pusmeti po gimdimo tada susiemiau numeciau,vel ataugau vel numeciau iki 73,pastojau antrakart,isvaziavau gimdyt 96,grizau namo 90 sverdama,3sav po gimdimo vel grizau i rezima su 85 ir 4 men po gimdimo sveriau vel 73 o daba maziukui jau 15 men ir sveriu kaip kokioj 12 klasei budama
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 20, 13:30)
Sveikos, aš irgi su kava, nors neužsidirbau, kaip Laumir. Atgailauju po vakar gimtadienio. Tipiškas mūsų vakarėlis, 8 žmonės ir trys tortai. Bet dabar jau viskas, likučiai tegul guli šaldytuve kitiems, nors nekažką ir liko
Ta prasme is 3ju tortu nekazka liko? o vau
Sveikutės. Vakar, tokia be ryšio diena buvo tvarkingai laikiausi ir draugai su šampu užgriuvo . Tad, priskiriu į lengva diena-viskas galima . Ir pradedu savaite nuo šiandien
Laba ryta,gana valgyt laikas susiimt
Labas rytas
ir aš baigiau vakar balių maratoną - laikas susiimti...
Iki penktadienio atsisakau užkandžiavimo, saldumynų ir maisto po 18 val.
ir aš baigiau vakar balių maratoną - laikas susiimti...
Iki penktadienio atsisakau užkandžiavimo, saldumynų ir maisto po 18 val.
QUOTE(Mazule @ 2018 01 22, 06:19)
sveikutes
prisijungiu
Na ir kaip sekas ? As parsisiunciau appsa ir pradejau 30dienu issuki pratimu darymo,na bent kazkoks postumys su sportu
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 23, 12:17)
Na ir kaip sekas ? As parsisiunciau appsa ir pradejau 30dienu issuki pratimu darymo,na bent kazkoks postumys su sportu
Koki appsa parsisiuntei? Pas mane su mityba daugmaz normaliai, bet sporto jokio, net i lauka su dukryte ne kasdien iseinam...