Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikutės mergytes 4u.gif
Rytinė mankšta padariau-sniegas, nukastas aplink nama biggrin.gif Einu gert kavos, kas prisijungt? biggrin.gif

Mergaitės, nuo kada pradėjo prisižiūrėti, dėl svorio? Pažiūrėjus į lentelę yra tikrai gražių skaičiukų, per kiek laiko pavyko nurašyti nereikalingus kg.?
Atsakyti
Sveikos, aš irgi su kava, nors neužsidirbau, kaip Laumir. Atgailauju po vakar gimtadienio. Tipiškas mūsų vakarėlis, 8 žmonės ir trys tortai. Bet dabar jau viskas, likučiai tegul guli šaldytuve kitiems, nors nekažką ir liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 20, 12:30)
Tipiškas mūsų vakarėlis, 8 žmonės ir trys tortai.

blink.gif doh.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 01 20, 11:48)
Sveikutės mergytes 4u.gif
Rytinė mankšta padariau-sniegas, nukastas aplink nama biggrin.gif Einu gert kavos, kas prisijungt?  biggrin.gif

Mergaitės, nuo kada pradėjo prisižiūrėti, dėl svorio? Pažiūrėjus į lentelę yra tikrai gražių skaičiukų, per kiek laiko pavyko nurašyti nereikalingus kg.?

As tai po nestumu.po pirmo ilgai save guodziau ir valgiau atitinkamai tai turejau 90 kg pusmeti po gimdimo tada susiemiau numeciau,vel ataugau vel numeciau iki 73,pastojau antrakart,isvaziavau gimdyt 96,grizau namo 90 sverdama,3sav po gimdimo vel grizau i rezima su 85 ir 4 men po gimdimo sveriau vel 73 smile.gif o daba maziukui jau 15 men ir sveriu kaip kokioj 12 klasei budama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 20, 13:30)
Sveikos, aš irgi su kava, nors neužsidirbau, kaip Laumir. Atgailauju po vakar gimtadienio. Tipiškas mūsų vakarėlis, 8 žmonės ir trys tortai. Bet dabar jau viskas, likučiai tegul guli šaldytuve kitiems, nors nekažką ir liko  biggrin.gif

Ta prasme is 3ju tortu nekazka liko? biggrin.gif o vau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na, pagaliau ir aš užsidirbau pusryčius, praėjau 3,5 km rytiniu parku, atsibudau, sudeginau šiek tiek savaitgalio tortų.
Atsakyti
Sveikutės. Vakar, tokia be ryšio diena buvo ax.gif tvarkingai laikiausi ir draugai su šampu užgriuvo biggrin.gif. Tad, priskiriu į lengva diena-viskas galima biggrin.gif. Ir pradedu savaite nuo šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta,gana valgyt laikas susiimt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ir aš baigiau vakar balių maratoną - laikas susiimti...
Iki penktadienio atsisakau užkandžiavimo, saldumynų ir maisto po 18 val.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2018 01 22, 06:19)

Iki penktadienio atsisakau užkandžiavimo, saldumynų ir maisto po 18 val.

4u.gif

sveikutes 4u.gif
prisijungiu
Atsakyti
Na ir kaip sekas ? As parsisiunciau appsa ir pradejau 30dienu issuki pratimu darymo,na bent kazkoks postumys su sportu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, su sportu pas mane viskas ir taip gerai, bet su valgymu per šaltį tai ne kažkas. Pietums norisi kiaulės mėsos su bulvių koše, ko šiaip nemėgstu ir nevalgau. O vakarienei prie burokėlių karpačo tai bent poros riekių duonos dar noriu :D

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 23, 12:17)
Na ir kaip sekas ? As parsisiunciau appsa ir pradejau 30dienu issuki pratimu darymo,na bent kazkoks postumys su sportu biggrin.gif

Koki appsa parsisiuntei? Pas mane su mityba daugmaz normaliai, bet sporto jokio, net i lauka su dukryte ne kasdien iseinam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus Mėlyna: 23 sausio 2018 - 15:24