Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(~Elegantiska~ @ 2018 01 18, 14:01)
Suprantama console.gif
Tai laikomes siandien vistiek, nelaukiant pirmadienio  4u.gif  Rytoj rezultatas iskart bus geresnis  bigsmile.gif

laikausi. laikausi.
ka tik blenderyje sutryniau pomidoro, sauja spinatu, krapuko ir cesnakiuko. Nu kaip skanu wub.gif labiau noreciau sokolado, bet negi eit i parduotuve jo smile.gif nei uz ka smile.gif nereik gi man jo smile.gif
Atsakyti
Sniegas yra gerai smile.gif as tai valgau,neina sustot,nu nieko,ryt bus geresne diena smile.gif
Atsakyti
Sukirtau vakarienei didžiausia bliuda graikiškų salotų, tiek pasidariau, kad vos suvalgiau, bet jokios duonelės nebereikėjo. Ryt dar vienas gimtadienis, o tada jau pasninkas.
Atsakyti
Laba ryta,pas mane 70.8 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
74, 6 kg. Kylu aukśtyn, nes visą savaitę posėdžiai su baliukais, o dar šiandien pietūs restorane, o sekmadienį - draugės jubiliejus. Bet aš susiimsiu ir po savaitės jau tikrai prisiduosiu minusą ( na kad ir mažiuką... tongue.gif )
Atsakyti
Labas rytas, visai nudžiugau - 74,5. Ech, kaip norėčiau pagaliau patekti į 6 zoną, bet dar toli. Na, šiandien paskutinis gimtadienis, vakar iki nakties kepiau tortą, nes kondensovkės skardinį išlaižiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif pas mane 104,95 smile.gif minusiukas nors ir nedidelis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, 116,3
Papildyta:
QUOTE(Shiushke13 @ 2018 01 19, 07:47)
Sveikos smile.gif pas mane 104,95 smile.gif minusiukas nors ir nedidelis smile.gif

Ir čia pas tave skaitosi nedideliu minusiuku blink.gif čia puikus, didelis minusas (norėjau rašyti riebus minusas, ale paskui pagalvojau kad prie svorio metimo riebus nelabai tinka biggrin.gif )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
98.6kg
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 01 19, 09:34)
Labas rytas 4u.gif
98.6kg

Sveikinimai palikus trizenkle zona ! ;)
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 19, 08:51)
Sveikinimai palikus trizenkle zona ! ;)

aciu 4u.gif tikiuosi ilgam prie jos negrisiu biggrin.gif