Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Jau netgi 78 kg kmi būtų 24.9  :bigsmile:  bet man visad žiauriai sunkiai metas ties šita riba, bijau, kad ilgai lauksiu 😀

Nu tai nenusiteik sitaip :) as pamenu uzstrigus buvau ties 75 ar 76 keliskart,dabar taip nebus,varysiu kaip arklys :D nu reik damust kada nors tuos 70 :D nu kada nors :) nes buciau laiminga pasiekus ta priesnestumini 73 :)

Atsakyti

As dabar va mastau kaip save sukontroliuot,kad savaitgali eilini syki neprivalgyt baisiai,uztektu sestadieni pasmaliziaut ar ka,kaip ta sekmadieni stot atgal i ritma :hmm: 

Atsakyti

As dabar va mastau kaip save sukontroliuot,kad savaitgali eilini syki neprivalgyt baisiai,uztektu sestadieni pasmaliziaut ar ka,kaip ta sekmadieni stot atgal i ritma :hmm:

Geriau tada žinok sekmadienį pasmaližiaut. Bent aš kai tik vieną cheat day buvau pasilikus, tai man sekmadienis geriausiai tam tiko. Aš ir mąstau kaip čia nepult į tas spinteles 😂 nebūtų, tai taip ir galvos nesukčiau, kam visi tų saldainių prisiuntė :oh: 

Atsakyti

Geriau tada žinok sekmadienį pasmaližiaut. Bent aš kai tik vieną cheat day buvau pasilikus, tai man sekmadienis geriausiai tam tiko. Aš ir mąstau kaip čia nepult į tas spinteles 😂 nebūtų, tai taip ir galvos nesukčiau, kam visi tų saldainių prisiuntė :oh:

Joa,nebutu tai issisukciau gal nieko nesugrauzus,o dabar kai zinau kad yra nors plysk pusiau kaip noriu :D akys tos dideles :) na kazkaip pamazu reik prisiverst cytint vienakart savaitei,o ne kaip visada savaitgali ,kaip nors :D 

Atsakyti

Joa,nebutu tai issisukciau gal nieko nesugrauzus,o dabar kai zinau kad yra nors plysk pusiau kaip noriu :D akys tos dideles :) na kazkaip pamazu reik prisiverst cytint vienakart savaitei,o ne kaip visada savaitgali ,kaip nors :D

Aij man dar padėdavo, kad aš ten berods ir prisidavinedavau svorį sekmadieniais. Gal ir dabar taip darysiu, mažiau bus noro priduot daugiau jei čia penktadienį  :hmm:  :D  

Atsakyti

Aij man dar padėdavo, kad aš ten berods ir prisidavinedavau svorį sekmadieniais. Gal ir dabar taip darysiu, mažiau bus noro priduot daugiau jei čia penktadienį  :hmm:  :D

Sakai dviguba kontrole gausis :D

Atsakyti

Sakai dviguba kontrole gausis :D

Man su ėdimu kontrolės niekad per daug nebus, nebent per mažai 😀 galvoju gal reik imtis griežtai ir pasiekt tą tikslą, o paskui jau leist sau pagrybaut, sukantis aplink tą svorį išsvajotą 😂 bet čia tik geri norai, abejoju ar man taip gausis, galvoj netvarka  :hmm: 

Atsakyti

Einam sportuot, frolka!!!

Atsakyti

Einam sportuot, frolka!!!

Nenoriu :D

Atsakyti

Nenoriu :D

Aš jau atariau, net pykina  :D 

Atsakyti

Aš jau atariau, net pykina  :D 

Nu saunuole! O as tai po pietu jau :D nuo kitos savaites ir as pradesiu sportuot,vis ziurineju youtubei koki mielesni sirdziai sporto video :)

Atsakyti

Sveikos! Nesusalot? Pas mus irgi saltoka visai, gerai, kad saule sviecia. Pavalgem, varysim biski pasivaiksciot kur nors, atsibodo namuose kiurksot,. Egle nupuost jau reikia, ziauriai byra, nervina. 

Svoris 99,1

Atsakyti