Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(AgneAgniuke @ 2018 01 16, 03:17)
<p>Su gera mityba, greitai sulieknėti padėjo ir Lipo 6 serijos produktai ir l-karnitinas, tai pasidalinsiu puslapiu iš kur pirkau, jei kam aktualu. Po nėštumo greit viskas nuėjo smile.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.perfectbody.lt/riebalu-degintojai-lieknejimui-81'>https://www.perfectbody.lt/riebalu-degintojai-lieknejimui-81</a></p>

Čia juo teptis reikia, kad padėtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos merginos, žiūriu, kad po savaitgalio nedidelis pliusiukas, reikia susiimti. Tai į darbą pėstute ir mažinam ėdimą ir didinam sportą, nesvarbu, kad žiema, pavasaris jau nebetoli smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dar tik kelios dienos kaip nevalgau po 18val.
Jaučiuosi, tikrai geriau, tiek ryte, tiek vakare.
p. s.
Laukiam sniego biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 16 sausio 2018 - 07:49
Sveikos,

As tai turiu beda, mano mazoji pradejo labai velai eiti miegoti, tai man truksta miego... o kai esu neissimiegojusi, tai noriu viska suvalgyti smile.gif o dar as pas mama, cia saldumynu yra, tai ir tie vis ikrenta i burna. Na bet cia tik pasiteisinimai, reikia ieskoti kelio atgal, i grazia mityba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 16, 15:57)
Sveikos,

As tai turiu beda, mano mazoji pradejo labai velai eiti miegoti, tai man truksta miego... o kai esu neissimiegojusi, tai noriu viska suvalgyti smile.gif o dar as pas mama, cia saldumynu yra, tai ir tie vis ikrenta i burna. Na bet cia tik pasiteisinimai, reikia ieskoti kelio atgal, i grazia mityba smile.gif

Pas mane atvirksciai-maniskis keliasi anksti,5-6 ryte,tai as kol vakaro sulaukiu ir kavos prigeriu ir saldainiu privalgau biggrin.gif bet tos energijos truksta baisiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 16, 14:57)

QUOTE(frolka25 @ 2018 01 16, 16:01)

As turiu tokia beda su vyra biggrin.gif dirba slenkanciu grafiku,tad buna,kad grista ir 24 val.as ,kadangi sedziu namuose,tad ir maista ruosiu biggrin.gif ir jam vakariene/naktipietiene sildau biggrin.gif 6,30 keliuosi ir vaikus judinu i mokykla,tad diena ilga biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes biggrin.gif
Ar galit pasidalinti maždaug, ką valgote per dieną, kur jau skaitot, kad tvarkingai diena prabėgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 01 16, 18:54)
As turiu tokia beda su vyra biggrin.gif dirba slenkanciu grafiku,tad buna,kad grista ir 24 val.as ,kadangi sedziu namuose,tad ir maista ruosiu biggrin.gif ir jam vakariene/naktipietiene sildau biggrin.gif 6,30 keliuosi ir vaikus judinu i mokykla,tad diena ilga biggrin.gif

Tai gal bent pietu pamiegi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 16, 19:45)

As tai ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laumir @ 2018 01 16, 19:09)
Mergytes biggrin.gif
Ar galit  pasidalinti maždaug, ką valgote per dieną, kur jau skaitot, kad tvarkingai diena prabėgo  ax.gif

Mano pusryciai visad buna kose biggrin.gif pietum valgau tai ka seimai darau,tai pvz siandien buvo kiaulienos kotletai su bulviu kose,ryt virsiu troskini,o vakariene pas mane ar tai kose,ar varske su kazkuom,musli su jogurtu ir pan.ryta pradedu su kapucino kava ir dar dienos eigoj jos isgeriu karta. As kadangi neisbraukiau is savo meniu nieko,tai tiesiog zinau savo porcijas.ta pati kugeli ir tai kepiau nesenai ir valgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 01 16, 20:09)
Mergytes biggrin.gif
Ar galit  pasidalinti maždaug, ką valgote per dieną, kur jau skaitot, kad tvarkingai diena prabėgo  ax.gif

Na as turiu savo taisykles, valgau tris kartus per diena normalu maista, neuzkandziauju ir saldymyna leidziu sau nebent po pusryciu (dazniausiai su puodeliu kavos)
Mano iprasti pusryciai yra kose arba kiausiniai, pietus - daug darzoviu + kruopos/suris/seklos/riesutai ar pan. (Cia gali buti sriuba ar salotos, bet gali buti ir makaronai su darzoviu padazu ar bulviniai patiekalai), o vakarienei stengiuosi suvalgyti baltymu, tai buna mesa ar zuvis, bet dazniau varske/varskes suris/lesiai, o jei nesijauciu alkana tai gali buti ir stikline pasuku/kefyro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus Mėlyna: 16 sausio 2018 - 19:54
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 16, 18:45)

Ne, nemiegu
Atsakyti
Mano dienos maistas. Pusryčiai visada 3 šaukštai dribsnių užpiltu jogurtu. Užkandis obuolys arba bananas. Kartais nieko. Pietus dažnai vištiena su daržovėmis ar koks vegetariškas troškinys. Vakarienė daržovių salotos arba graikiškas jogurtas su bananu arba sriuba. Bulvių, miltų nemėgstu ir nevalgau. Viskas būtų tobula, bet kartais privalgau saldumynų. Pvz šiandien PMS kankina, tai prarijau 400gr digestive sausainių, kuriuos pirkau torto padukui. Kiaules neveik nevalgau, maltos mėsos taip pat. Man bepigu, gyvenu viena MB grįžta tik savaitgaliais ir tai ne kiekviena. Va tada ir atsivalgau.
Atsakyti