Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(kin @ 2018 01 12, 14:36)
jooo, kai pasiziuriu skaiciu, kiek liko, tai norisi uzsideti liniuote, kad pasimatytu, kiek jau numeciau nuo to momento, kai pradejau mesti  biggrin.gif
nes 42,9 skamba baisiai, bet 17,1 jau numeciau (startas buvo nuo 130,0)
ir dar supratau, kad daugiausiai tiksla uzsirezusi  bigsmile.gif  is serijos dream big  biggrin.gif
tiesiog tai tas svoris, su kuriuo jau gerai jausciausi.
o tada dar turiu tarpinius tikslus, nes gi turi buti kazkokie etapai iki tolimo tikslo, ane?
siai dienai dziaugiuosi pasiekusi 40 KMI. dziaugsiuosi su kiekvienu -5 KMI, ne tik su kiekviena desimtimi zemyn  biggrin.gif

Tai as lentelej galiu pakeist tavo pradini svori i 130,kad matytusi tas numestas svoris realus,jei nori galiu ir tiksla pakeist i tarpini koki,kad nebutu tas tikslas toks tolimas smile.gif

QUOTE(*Elli* @ 2018 01 12, 15:48)
<p>Sveikos mergaites, o ar priimat storuliukes iki 100 kg? blush-anim-cl.gif Nes jei ir toliau taip, tai svoris deja tik auga, o vienai susiimti taip sunku... Norėtųsi palaikymo bei bendraminčių. Ši tema atrodo vienintelė, kuri dar aktyvi. Šiuo metu sveriu virš 70 kg, ūgis 166 cm.</p>

Junkis drasiai,kaip zadi mest svori?koks tikslas?
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu ir aš į jūsų gretas
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 01 12, 23:04)
Sveikos merginos, noriu ir aš į jūsų gretas

Junkis ;) koks svoris,ugis,tikslas koks?
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 13, 08:10)
Junkis ;) koks svoris,ugis,tikslas koks?

Sveikutės. Dekui.
Niekad nesilaikau jokių dietų. Mano atžvilgiu matyt viskas susidėjo.,del svorio augimo. Tokį svorį turėjau tik einant ant gimdymo stalo 3kart😅(100.9kg 175ugiu)prieš 10metu.
Prieš 3metus gavau stuburo traumą, teko operuoti, tad prieš ją ir po jos judėjimo buvo 0, vis save guodžia, kad skauda, nepaju.Tuo pat metu vartojau ir KT(kontraceptines).
Persikėlėme iš miesto centro į nuosavą namą gyvent, tai laikant šunį atsisakiau jo vedžiojimo, išleidi į kiemą ir psio😁. Šiemet pasakiau sau stop. Tad ieškau kompanijos su panašiomis mintimis. Tikslas gal ir labai didelis, bet manau, kad noras bus stipresnis. Iki vasaros(liepos 1)75kg.Iki kovo viduriuko 85kg.svajoju.
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 01 13, 12:30)
Sveikutės.  Dekui.
Niekad nesilaikau jokių dietų. Mano atžvilgiu matyt viskas susidėjo.,del svorio augimo. Tokį svorį turėjau tik einant ant gimdymo stalo 3kart😅(100.9kg 175ugiu)prieš 10metu.
Prieš 3metus  gavau stuburo traumą, teko operuoti, tad prieš ją ir po jos judėjimo buvo 0, vis save guodžia, kad skauda, nepaju.Tuo pat metu vartojau ir KT(kontraceptines).
Persikėlėme iš miesto centro į nuosavą namą gyvent, tai laikant šunį atsisakiau jo vedžiojimo, išleidi į kiemą ir psio😁. Šiemet pasakiau sau stop. Tad ieškau kompanijos su panašiomis mintimis. Tikslas gal ir labai didelis, bet manau, kad noras  bus stipresnis. Iki vasaros(liepos 1)75kg.Iki kovo viduriuko 85kg.svajoju.

Tai kokia pradzia svorio metimui padarei?suni vedzioji jau? smile.gif tikslas mano galva gal ciut didokas,nes iki kovo vid beliko 2 men,tai tektu po 7.5kg i men numest,i savaite netoli 2kg,ar pajegsi?nors jei tikrai noresi tai viskas imanoma ir tik pirmyn !
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 13, 11:51)
Tai kokia pradzia svorio metimui padarei?suni vedzioji jau? smile.gif tikslas mano galva gal ciut didokas,nes iki kovo vid beliko 2 men,tai tektu po 7.5kg i men numest,i savaite netoli 2kg,ar pajegsi?nors jei tikrai noresi tai viskas imanoma ir tik pirmyn !

manau,kad reiks stengtis biggrin.gif
pradzia tongue.gif
tik nesijuokit biggrin.gif
nusipirkau dviraty treniruokly,atsisakiau edimo po 18 val,stebiu ka dedu i burna ir jokiu ragavimu ,uzkandziu biggrin.gif ,mazesnes porcijos,daugiau salotu ax.gif

p.s.kolkas sunio nevedzioju,salta jam,nusala kojos,ilgai nepavaiksciosi biggrin.gif
mopsas 9 metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 13 sausio 2018 - 14:09
QUOTE(laumir @ 2018 01 13, 14:08)
manau,kad reiks stengtis biggrin.gif
pradzia tongue.gif
tik nesijuokit biggrin.gif
nusipirkau dviraty treniruokly,atsisakiau edimo po 18 val,stebiu ka dedu i burna ir jokiu ragavimu ,uzkandziu biggrin.gif ,mazesnes porcijos,daugiau salotu ax.gif

p.s.kolkas sunio nevedzioju,salta jam,nusala kojos,ilgai nepavaiksciosi biggrin.gif
mopsas 9 metu 4u.gif

Gera pradzia puse darbo! As elipsiuka irgi turiu,bet pakolkas pasleptas sandeliuke,nes mazasis susilauzytu ka nors ant jo belipdamas.
Atsakyti
Manau,kad kolektyve smagiau, yra į ką lygiuotis, pasįspausti, laukti rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta,na,gana valgyt-kimbam i kova biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai, kad reikia kibti į kovą, nes savaitgalį pavėluotai švenčiau gimtadienį - mėsainių vakarėlis - tai reikia įsivaizduoti kiek gėrio prilipo prie šonų biggrin.gif
Laumir, Eli, sveikos atvykusios ir sėkmės metant svorį.
Atsakyti
savaitgali buvau gimtadienyje. prisivalgiau visko. iskart i pliusa nuejo. Taip man ir reikia.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 15, 12:11)
savaitgali buvau gimtadienyje. prisivalgiau visko. iskart i pliusa nuejo. Taip man ir reikia.

Nieko, dvi trys dienos pavyzdingos mitybos ir dings tie visi pliusai, o daugiau taip nebedarysim biggrin.gif
Atsakyti