Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, pas mane 74,7. Neblogai po tokio ėdimo.
Atsakyti
Frolka, grazus skaiciukaa ;)

Mano 83, tai bent grizau i prieskaledini svori
Atsakyti
112,9 ax.gif
Atsakyti
Sveikos... Priimkit paklydėlę- 100 metų čia nebuvau... cray.gif kelis metur tai tikrai- daug įvykių gyvenime išvedė iš ritmo- ypač paskutiniai metai bvuo tragiški ir dėmesio sau neskyriau visai... Viso to pasekmė- 106 kg.. Ūgis 170... Tikiuosi priimsit- per nuojuosius sau palinkėjau geresnių metų ir pažadėjau labiau save mylėti..
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2018 01 12, 10:49)
Sveikos... Priimkit paklydėlę- 100 metų čia nebuvau... cray.gif kelis metur tai tikrai- daug įvykių gyvenime išvedė iš ritmo- ypač paskutiniai metai bvuo tragiški ir dėmesio sau neskyriau visai... Viso to pasekmė- 106 kg.. Ūgis 170... Tikiuosi priimsit- per nuojuosius sau palinkėjau geresnių metų ir pažadėjau labiau save mylėti..

Junkis drasiai ;) koks tas svorio metimo planas dabar?

Papildyta:
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 12, 09:38)
Frolka, grazus skaiciukaa ;)

Mano 83, tai bent grizau i prieskaledini svori

Matai,ta skaiciuka jau rugpjuti maciau,ale buvau nutolus biggrin.gif
Papildyta:
Shiushke13, koks tikslas tiesa?
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 12, 12:19)
Junkis drasiai ;) koks tas svorio metimo planas dabar?
Papildyta:

Matai,ta skaiciuka jau rugpjuti maciau,ale buvau nutolus biggrin.gif
Papildyta:
Shiushke13, koks tikslas tiesa?

smile.gif Tiesiog žiūriu ką valgau, mažinu porcijas ir kas man svarbiausia įsivedu režimą valgyt daug maž vienodu metu. O nusikratyt svaoju iki 80... Lėtai bet užtikrintai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiushke13: 12 sausio 2018 - 11:28
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 12, 07:45)
Laba ryta,pas mane 69.9 smile.gif

Sveikiniamai Frolkai, ech, kada aš pateksiu į 6 zoną biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, stirnos biggrin.gif

113.7 kg, pagaliau pajudejo po truputi zemyn, nes visa savaite laikesi tas pats skaiciukas, plius minus 100 gr. Vakar edziau saldainiu- padejo mest svori biggrin.gif
Atsakyti
Labas!
Smagu, kad musu cia SM forume norinciu draugiskai liekneti daugeja 4u.gif Susiglaudusios visos vienoj temelej iveiksim tuos kg ir kiekviena pasieksim savo tikslus ;)
O pas mane nuo praejusio penktadienio – nuliukas. Per savaite nukraciau praeito nuodemingo savaitgalio prielipa ir grizau vel i ta pati taska. Svarbu dabar naujo pliuso iki pirmadienio neuzsideti smile.gif
63,6 kg.

Gero savaitgalio visoms! Laikomes!!! ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 12 sausio 2018 - 13:24
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 12, 12:24)
Sveikiniamai Frolkai, ech, kada aš pateksiu į 6 zoną  biggrin.gif

Dekui ;)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
jooo, kai pasiziuriu skaiciu, kiek liko, tai norisi uzsideti liniuote, kad pasimatytu, kiek jau numeciau nuo to momento, kai pradejau mesti biggrin.gif
nes 42,9 skamba baisiai, bet 17,1 jau numeciau (startas buvo nuo 130,0)
ir dar supratau, kad daugiausiai tiksla uzsirezusi bigsmile.gif is serijos dream big biggrin.gif
tiesiog tai tas svoris, su kuriuo jau gerai jausciausi.
o tada dar turiu tarpinius tikslus, nes gi turi buti kazkokie etapai iki tolimo tikslo, ane?
siai dienai dziaugiuosi pasiekusi 40 KMI. dziaugsiuosi su kiekvienu -5 KMI, ne tik su kiekviena desimtimi zemyn biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites, o ar priimat storuliukes iki 100 kg? :blush-anim-cl: Nes jei ir toliau taip, tai svoris deja tik auga, o vienai susiimti taip sunku... Norėtųsi palaikymo bei bendraminčių. Ši tema atrodo vienintelė, kuri dar aktyvi. Šiuo metu sveriu virš 70 kg, ūgis 166 cm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Elli*: 12 sausio 2018 - 15:49