Et, svarbu judėti, o kiek ten žingsnių, koks skirtumas. Šiaip, pasak trenerių, svoris priklauso 80 proc. nuo maisto, 15 proc. sportas ir 5 proc. papildai. Tai gi, belieka tik stiprų pleistrą ant burnos
Kin, o per tą Protasovo dietą kokias daržoves valgote, paskaičiau ir pagalvojau, kad tokios mitybos gerai būtų laikytis bent nuo vasaros vidurio, kai yra skanių lauko daržovių, salotų, pomidorų, agurkų, o dabar negi tuos plastmasinius valgyti per dienų dienas. Aš, būdama visiškai daržovinė, žiemos sezonu persimetu ant burokų, morkų, ypač dievinu korejietiškai paruoštus.
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 09, 13:46)
Et, svarbu judėti, o kiek ten žingsnių, koks skirtumas. Šiaip, pasak trenerių, svoris priklauso 80 proc. nuo maisto, 15 proc. sportas ir 5 proc. papildai. Tai gi, belieka tik stiprų pleistrą ant burnos
Kin, o per tą Protasovo dietą kokias daržoves valgote, paskaičiau ir pagalvojau, kad tokios mitybos gerai būtų laikytis bent nuo vasaros vidurio, kai yra skanių lauko daržovių, salotų, pomidorų, agurkų, o dabar negi tuos plastmasinius valgyti per dienų dienas. Aš, būdama visiškai daržovinė, žiemos sezonu persimetu ant burokų, morkų, ypač dievinu korejietiškai paruoštus.
Tas tai taip,zingsniai man cia daugiau kaip judejimo skatinimas ypac kai su sportu nedraugauju o visa kita MĖ kontrolei palikta
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 09, 14:46)
taip, ji labiau vasariska, bet mane veza ant morku, ivairiausiu kopustu (ne tik tradiciniai, bet ir lapiniai, ziediniai, briuselio, kaliaropes, brokolia), krapukai visai neblogi, ridikeliu skaniu irgi yra, agurkus ir pomidorus labai renkuosi, paprikos man skanu, cukinijos, spinatai. Zodziu, einu per darzoviu skyriu ir renku
Vasara geru pomidoru irgi sunku gauti
QUOTE(lietaus daina @ 2018 01 08, 19:07)
sveika prisijungusi, linkiu uzsibuti t.y. numesti svori
su Chazanu savo akim maciau dvi damas,kurios is tikrai stambiu numete iki gazeliu ir ganetinai greit, bet lygiai taip pat greit ir ataugo. Tai mane atbaide nuo sito reikalo, nors greitas svorio metimas oi kaip viliojo
as negaliu jokiu dietu laikytis, nes mirtinai uzsinoriu to, ko negalima, kad ir paprasciausios duonos ir tada nutrukstu nuo pavadzio Geriau valgyt daugmaz viska, bet nepersiesti.
blyn, ketvirta diena svoris laikosi gramas i grama
su Chazanu savo akim maciau dvi damas,kurios is tikrai stambiu numete iki gazeliu ir ganetinai greit, bet lygiai taip pat greit ir ataugo. Tai mane atbaide nuo sito reikalo, nors greitas svorio metimas oi kaip viliojo
as negaliu jokiu dietu laikytis, nes mirtinai uzsinoriu to, ko negalima, kad ir paprasciausios duonos ir tada nutrukstu nuo pavadzio Geriau valgyt daugmaz viska, bet nepersiesti.
blyn, ketvirta diena svoris laikosi gramas i grama
Va va! o as galvojau, kad as cia viena tokia kuri nesugeba dietu laikyti... bandziau..bet paskui iki blogumo valgau todel absoliuciai jums pritariu - jokiu dietu, valgyti viska, bet nepersiesti! ir beabejo vakare geriau iseiti is namu, pasibuti gryname ora (jo, patart patariu, bet pati dazniausiai ant nakties ir nutrukstu nuo pavadzio )
Laba ryta,jau savaites vidurys,kur tas laikas lekia
Sveikos, mėgstu trečiadienius, turiu trumpesnę darbo dieną. dar ir rytinis pasisvėrimas visai nudžiugino, minus 1 kg. Žiūriu, čia daugelis su sportu nelabai draugaujat? Ar niekada nesate bandę body flex, vadinimo liekninamojo kvėpavimo. Man tai labai fainas dalykas, tik dirbant ir sportuojant kitur sunku rasti laiko, o reikia būti 3 val. nevalgius. Vienintelis sportas, nuo kurio man pilvas prie nugaros prilimpa tikrąja to žodžio prasme. Išmokus galima ir namuose pačioms daryti pratimus.
Soriukas, kad peršu ir rekomenduoju, na aš tokia sporto maniakė
Soriukas, kad peršu ir rekomenduoju, na aš tokia sporto maniakė
Buvo laikas, kai labai draugavau su sportu, tada kompeksavau del svorio (sveriau visus 65 kg ), nes buvau gerai raumenu uzkociojusi.
Paskui po traumos sporta meciau,dabar niekaip nebeisivaziuoju - bandau viena varianta, bandau kita, niekas neuzkabina.
Lasiniai ant pilvo daugiausia sulipe, sunku atsilenkimus daryti ar dar kokius pratimus. Kol kas radau tik rankoms man tinkamus pratimus, tai tuos pratinuosi daryti. Kartais prisiversdama, bet tikedama taisykle, kad 21 diena is eiles darant ka nors, tai tampa iprociu
Uzmaciau pigiai pilvo preso treniruokli, kuris man kazkada labai patikdavo ir buvo veiksmingas, tai svarstau, ar ji pirkti. Vos 20 euru. Gal reiktu nusipirkti, kad akis badytu namie ir sauktu panaudoti, kad pinigai nebutu ismesti i bala
Su mano virssvoriu ne visoks sportas tinka, reikia rasti savo.
Paskui po traumos sporta meciau,dabar niekaip nebeisivaziuoju - bandau viena varianta, bandau kita, niekas neuzkabina.
Lasiniai ant pilvo daugiausia sulipe, sunku atsilenkimus daryti ar dar kokius pratimus. Kol kas radau tik rankoms man tinkamus pratimus, tai tuos pratinuosi daryti. Kartais prisiversdama, bet tikedama taisykle, kad 21 diena is eiles darant ka nors, tai tampa iprociu
Uzmaciau pigiai pilvo preso treniruokli, kuris man kazkada labai patikdavo ir buvo veiksmingas, tai svarstau, ar ji pirkti. Vos 20 euru. Gal reiktu nusipirkti, kad akis badytu namie ir sauktu panaudoti, kad pinigai nebutu ismesti i bala
QUOTE(kin @ 2018 01 10, 14:00)
Buvo laikas, kai labai draugavau su sportu, tada kompeksavau del svorio (sveriau visus 65 kg ), nes buvau gerai raumenu uzkociojusi.
Na, jeigu draugavai su sportu, tai supranti, kad nuo vienos vietos, t.y nuo pilvo atskirai lašinių nenumesi. o tiek super duper treniruokliai tai kaip drambliui bambonke. Kaip juokiasi mano bičiulis, tik du trys numesti kilogramai matytis tik ant žandų ir papų, o pilvas ir subinė liks tokie patys
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 10, 15:05)
Na, jeigu draugavai su sportu, tai supranti, kad nuo vienos vietos, t.y nuo pilvo atskirai lašinių nenumesi. o tiek super duper treniruokliai tai kaip drambliui bambonke. Kaip juokiasi mano bičiulis, tik du trys numesti kilogramai matytis tik ant žandų ir papų, o pilvas ir subinė liks tokie patys
taip, bet pratimai atskiroms probleminems dalims ne siaip sau israsti pilvui labai gerai atsilenkimai, kuriuos man sunku daryt del nugaros problemu, o tas labai paprastas treniruoklis man labai padedavo, nes sumazina nugaros apkrova, todel jis man ir patiko (naudodavau sporto klube, kai dar vaiksciojau i ji).
Nekalbu apie kazkokia naujove, kurios reklama pamaciau, o apie jau naudota ir pasiteisinusi daikta
Normaliai i sporto kluba ar baseina vaikscioti dabar neturiu pinigu
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 10, 16:01)
As iki nestumo labai draugavau su sportu, labai daug visko esu isbandzius, tame tarpe ir bodyflex. Bodyflex rezultatai mane dziugino, bet neradau jokio malonumo paciame procese... o dabar sportas yra mano planuose, bet laukiu kol gris brangusis ir tada ziuresim, kur cia dienotvarkeje tilptu
Sportas ne seksas, malonumo procese nebuna.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 01 10, 16:15)
taip, bet pratimai atskiroms probleminems dalims ne siaip sau israsti pilvui labai gerai atsilenkimai, kuriuos man sunku daryt del nugaros problemu, o tas labai paprastas treniruoklis man labai padedavo, nes sumazina nugaros apkrova, todel jis man ir patiko (naudodavau sporto klube, kai dar vaiksciojau i ji).
Nekalbu apie kazkokia naujove, kurios reklama pamaciau, o apie jau naudota ir pasiteisinusi daikta
Nenoriu pasirodyti visažine, po nugaros problemų mečiau 15 metų sportą treniruoklių salėje. Dabar sportuoju įvairius tempimo pratimus, ten ateina žmonės su išvaržom ir vienas pagrindinių trenerio patarimų prie nugaros problemų daryti Atsilenkimus. Kuo daugiau ir kasdien. As pati po treniruotės padarau 120. Aišku, ne taip kaip mokykloje moke. Nesilenkti pilna nugara, nenaudoti svorių ir neskubėti.
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 10, 18:52)
Sportas ne seksas, malonumo procese nebuna.
bet geriausias sportas yra seksas taip nuo dusios pora trejeta karteliu kasdien ir iskart gazeles
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 10, 19:01)
Nenoriu pasirodyti visažine, po nugaros problemų mečiau 15 metų sportą treniruoklių salėje. Dabar sportuoju įvairius tempimo pratimus, ten ateina žmonės su išvaržom ir vienas pagrindinių trenerio patarimų prie nugaros problemų daryti Atsilenkimus. Kuo daugiau ir kasdien. As pati po treniruotės padarau 120. Aišku, ne taip kaip mokykloje moke. Nesilenkti pilna nugara, nenaudoti svorių ir neskubėti.
tai as ir noriu atsilenkimus daryti nei visai tokius, kaip mokykloje
man asmeniskai labai tiko ir patiko, kad i ta treniruokli rankomis isikabini (ir jos treniruojasi, taip sumazinant apkrova nugarai), ir galva prlaiko, nes, turiu pripazinti, turiu problema su taisyklingu pratimo darymu, nes galva vis rieciasi i prieki, niekaip sito nesuvaldau, jei be prietaiso