Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(kin @ 2018 01 08, 17:32)
Pvz, kazkada labai jau reklamavo Chazano dieta,

sveika prisijungusi, linkiu uzsibuti biggrin.gif t.y. numesti svori biggrin.gif

su Chazanu savo akim maciau dvi damas,kurios is tikrai stambiu numete iki gazeliu ir ganetinai greit, bet lygiai taip pat greit ir ataugo. Tai mane atbaide nuo sito reikalo, nors greitas svorio metimas oi kaip viliojo biggrin.gif

as negaliu jokiu dietu laikytis, nes mirtinai uzsinoriu to, ko negalima, kad ir paprasciausios duonos biggrin.gif ir tada nutrukstu nuo pavadzio biggrin.gif Geriau valgyt daugmaz viska, bet nepersiesti.

blyn, ketvirta diena svoris laikosi gramas i grama rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
As dietu visai nemegstu smile.gif man geriausiai laikytis rezimo ir maziau est smile.gif siandien diena tokia pusetina,bet nu ner ko noret kai tiek dienu prabludyta kad sast ir bus lengva negrybaut smile.gif
Atsakyti
Ech, visi mano geri norai šuniui ant uodegos smile.gif Grįžau po visu sportų, šildausi sriubą, o čia tik bac svečiai su savo gamybos pyragais, negi įžeisi žmones. Teko užkrimsti...
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 08, 21:01)
Ech, visi mano geri norai šuniui ant uodegos  smile.gif Grįžau po visu sportų, šildausi sriubą, o čia tik bac svečiai su savo gamybos pyragais, negi įžeisi žmones. Teko užkrimsti...

Na bet gimtadienis smile.gif ir dar po sporto smile.gif

O mano diena atlaikyta vidutiniskai, saldumynu nebuvo, bet pries vakariene uzkandau duonos lazdeliu. Taip visai ne i tema...
Atsakyti
Mulka, su tortadieniu!!!!!
Atsakyti
Dėkoju už sveikinimus.
Atsakyti
Mulka70,su praejusiu! ;)

Laba ryta!
Atsakyti
Labas rytas, pasisvėriau, ačiū dievui, bent pliuso nėra po tortų ėdimo, o dar savaitgalį laukia vakarėlis su artimiausiais žmonėmis, bet pasisversiu penktadienį ir vėl už stalo. Bandau kuo daugiau vaikščioti pėstute kol orai leidžia, šiandien į darbą atpėdinau, dar bandau su appsu žingsnius skaičiuoti, bet niekaip nerandu geros programėlės, kad nesąmonių nerodytų, nes jeigu einu pusvalandį, o rodo tik 10 min, tai kažkokie niekai. Ar naudojate kokias žingsnių skaičiuokles, gal galite ką rekomenduoti, nes jau trečią programėlę bandau, gal reiks įsigyti laikrodį.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 09, 07:50)
Labas rytas, pasisvėriau, ačiū dievui, bent pliuso nėra po tortų ėdimo, o dar savaitgalį laukia vakarėlis su artimiausiais žmonėmis, bet pasisversiu penktadienį ir vėl už stalo.  Bandau kuo daugiau vaikščioti pėstute kol orai leidžia, šiandien į darbą atpėdinau, dar bandau su appsu žingsnius skaičiuoti, bet niekaip nerandu geros programėlės, kad nesąmonių nerodytų, nes jeigu einu pusvalandį, o rodo tik 10 min, tai kažkokie niekai. Ar naudojate kokias žingsnių skaičiuokles, gal galite ką rekomenduoti, nes jau trečią programėlę bandau, gal reiks įsigyti laikrodį.

As naudoju kur telefone yra samsung health.i vaiksciojimo laika nekreipiu demesio nes ten rodo iki pirmo sustojimo ir taip n kartu.pagrinde ziuriu kad butu surinkta min 10000 zingsniu .
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 09, 10:09)
As naudoju kur telefone yra samsung health.i vaiksciojimo laika nekreipiu demesio nes ten rodo iki pirmo sustojimo ir taip n kartu.pagrinde ziuriu kad butu surinkta min 10000 zingsniu .

Bandžiau šitą, bet man ir laiką ir atstumą tai vėjus rodė, tai kilo klausimas ar gerai žingsnius skaičiuoja, be to jai reikia interneto, gps signalo. Supykdė, ištryniau.
Atsakyti
As tiesiog nusipirkau laikrodi. Nes su apsais man nesiseke.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 09, 09:18)
Bandžiau šitą, bet man ir laiką ir atstumą tai vėjus rodė, tai kilo klausimas ar gerai žingsnius skaičiuoja, be to jai reikia interneto, gps signalo. Supykdė, ištryniau.

As nejungiu interneto bet pagal viska skaiciuoja gerai,nes esu vasara ejus su vezimu iki kaimo 7.5km ir tiek pat rode nueita nenusuko ne biskio smile.gif
Atsakyti