Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas!
Kaip cia taip mes visos savaitgaliais vis suklumpam, a? hmm.gif Penktadieni saziningai graziai laikiausi, o sestadienio vakara protas aptemo umn.gif Viena diena nepasilaikyk savo mitybos rezimo, ir atgalios dar daugiau, nei kad praejusia savaite buvo nupurtyta unsure.gif Priejau isvados, kad na negalima sau nuolaidziaut, kad va, tik viena dienele, nieko tokio... Tokias dieneles reikia geriau palikti sventems, gimtadieniams ar netiketiems sveciams vakarais, kai jau neissisukt smile.gif Kitaip nieko nebus, o tik pirmyn-atgal arba storejimas po trupuciuka schmoll.gif

QUOTE(kin @ 2018 01 05, 19:55)
Sveikos,
noreciau prisijungti prie jusu kompanijos  4u.gif
Nusprendziau, kad laikas susiimti. Siryt sveriau 116,0 kg  4u.gif
Noreciau kokiu 70. Aisku, tai ilgalaikis tikslas, pradziai labai noreciau numesti iki dvizenklio skaiciaus smile.gif Toks tikslas iki vasaros  ax.gif
Po svenciu jau susireguliavau maista, bandau daryt namie manksta,  reiktu didinti fizinio kruvio.

Sveika, Kin! 4u.gif
Kaip reguliuosiesi mityba dabar? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 08, 10:36)
Sveikos, na, aš kol kas auginu masę, nes šiandien tortadienis, gerai, kad mes darbe vaišinamės 8 val., tai planuoju nepietauti, vakarienei tik sriubos ir daug sporto bei kardio.

Prisidedu prie sveikinimu! 4u.gif 000552.gif
Koks sportiskas gimtadienis nusimato, oho bigsmile.gif showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 08 sausio 2018 - 11:42
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2018 01 08, 12:17)

Kaip reguliuosiesi mityba dabar?  bigsmile.gif

sedau ant Protasovo dietos. Siandien 7-a diena, kol kas viskas OK, be jokiu nukrypimu. Net pagundos nekilo nukrypti smile.gif O paskui bus matyt, kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 08, 11:53)
sedau ant Protasovo dietos. Siandien 7-a diena, kol kas viskas OK, be jokiu nukrypimu. Net pagundos nekilo nukrypti smile.gif O paskui bus matyt, kaip seksis.

Nu reiks paskaityt kas cia per dieta smile.gif negirdeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 08, 12:53)

Kin, atsargiai su tom dietom, pati žinai apie jo jo efektą, geriau po truputį atsisakyti nesveikų produktų ir pakeisti juos sveikais, mažinti porcijas, nevalgyti prieš miegą. Esu laikiusis beveik visų jaunystėje populiarių dietų, tai tikrai laikina.
Atsakyti
Na, tai pirma mano rasta dieta, kurioje galima valgyti, kiek tik nori smile.gif
Todel bandau isjudeti, nes nesveiku produktu arba vakarais jau ir taip nevalgau. Tik sokoladu papiknaudziaudavau ax.gif
Atsakyti
As apskaiciau apie dieta, tai man nepatinka baltymu apribojimas. As manau, kad jie reikalingi. Na, bet kiekvienam savo, svarbu su protu smile.gif manau, kad normalios dietos gali buti zingsnis sveilesnes mitybos link smile.gif
Atsakyti
Siaip ten yra riebalu apribojimas, o ne baltymu. Baltymu ten netgi labai daug - pieno produktai neribotais kiekiais, paskui prisideda zuvis ir mesa.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 08, 16:45)
Siaip ten yra riebalu apribojimas, o ne baltymu. Baltymu ten netgi labai daug - pieno produktai neribotais kiekiais, paskui prisideda zuvis ir mesa.

As paziurejau taip:

Detalus Kimo Protasovo mitybos planas
1–2 savaitė. Pirmosiomis savaitėmis kasdien leidžiama suvalgyti:
daržovių (kiek tik norisi);
nedidelį kiekį neriebių (0,1–5 % riebumo) pieno produktų;
1 kiaušinį;
3 obuolius.
Taip pat neribojamas arbatos ir kavos kiekis, bet be cukraus. Kasdien rekomenduojama išgerti po 2 litrus vandens.

Tai nera mesos, nera zuvies, tik vienas kiausinis ir ribojami pieno produktai.
Atsakyti
pagal mano varianta pirmas dvi savaites 1 kiausinis, 3 obuoliai, pieno produktai iki 5% neribojami (labai liesi nerekomenduojami), darzoves neribojamos, nuo trecios savaites atsiranda neriebi mesa ir zuvis po 300 g per diena (jau paruostos kiekis), tada ir pamazinama pieno produktu, nes gi ivedamas kitas baltymu saltinis mirksiukas.gif
Nes baltymu tam tikras kiekis privalo buti.
Atsakyti
Tavo geriau skamba, as gal per griezta paziurejau smile.gif

Man visai patraukliai skamba Unikausko 28 dienu issukis, tai sakiau jei strigsiu su svoriu isbandysiu, bet jei kris svoris ir taip, tai nenoriu papildomu ribojimu, kad nebutu psichologinio diskomforto.
Atsakyti
Man tuo Protasovo patiko, kad kiekiai neribojami, tai nereikia buti alkanai, be to, nera kazkokiu grieztu remu, kada valgyti, kiek gramu ko ir pan smile.gif zodziu, minimaliai ribojimu ir minimaliai vargo smile.gif
Pvz, kazkada labai jau reklamavo Chazano dieta, bet kai pasiziurejau, tai vargas jos laikytis - vakarienei balta misraine, tai negi virsi po 1 bulve kasdien biggrin.gif
Papildyta:
Net pasigooglinau ta 28 dienu issuki. Nu kazkaip nezinau... alkoholio, cukraus, miltiniu ir dar kokiu tai nesamoniu ir taip nevartoju. Zalius kokteilius geriu ir dabar (gi darzoves ir obuolius galima).
Gal kazka praziurejau, bet kaip su mesa tame issukyje?
Atsakyti
As jau is ligsiolines svorio metimo patirties zinau, kad man geriausia, kai valgau tris kartus per diena ir neuzkandziauju. Tiesa, tuos tris kartus as porciju neriboju, pavalgau, kiek noriu, tai tame issukyje yra nuorodos, ka valgyti tuos tris kartus. Mesa ten leidzia nors ir kasdien vakarienei.
Atsakyti