Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2018 01 05, 20:27)
Sveika,junkis drasiai ! Pirmas kartas metant svori?

oi, neeee, ne pirmas.
Maksimalus buvo 130, siaip ne taip pamazu keliolika kg nukrapsciau.
Pries tai svoris buvo kaip supuoklese - priaugo, meciau, dar priaugo, vel meciau. Bet niekada nenumesdavau iki pries tai buvusio lygio, tai ir susikaupe iki 130. Laikas susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 05, 19:43)
oi, neeee, ne pirmas.
Maksimalus buvo 130, siaip ne taip pamazu keliolika kg nukrapsciau.
Pries tai svoris buvo kaip supuoklese - priaugo, meciau, dar priaugo, vel meciau. Bet niekada nenumesdavau iki pries tai buvusio lygio, tai ir susikaupe iki 130. Laikas susitvarkyti.

Na laukia ilgas kelias,svarbiausiai laikytis ir nenuleist ranku ;)
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 05, 21:05)
Na laukia ilgas kelias,svarbiausiai laikytis ir nenuleist ranku ;)

O taip, kelias laukia ilgas, bet kazkaip issisprendziau gyvenime tas stresines sitacijas, kurios mane ismusdavo is kelio ir nuvesdavo link kalno sokolado, tai ta dvieju skaiciu zona nusiteikusi siemet tikrai pamatyti, pageidautina iki vasaros.
Kai parasei, kaip tik kilnojau rankas, nes del kojos traumos dabar negaliu sportuoti, tai nusprendziau ant ranku padirbeti biggrin.gif
Atsakyti

O taip, kelias laukia ilgas, bet kazkaip issisprendziau gyvenime tas stresines sitacijas, kurios mane ismusdavo is kelio ir nuvesdavo link kalno sokolado, tai ta dvieju skaiciu zona nusiteikusi siemet tikrai pamatyti, pageidautina iki vasaros.
Kai parasei, kaip tik kilnojau rankas, nes del kojos traumos dabar negaliu sportuoti, tai nusprendziau ant ranku padirbeti biggrin.gif

Sveika prisijungusi. Ir svorio kategorija mūsų panaši ir kojos abiejų netinkamos sportui šiuo metu pas abi  :mirksiukas:  Koks tavo ūgis?

Atsakyti
168 cm. Tai tokia backute dabar. Labiausiai noriu nuo pilvo numesti, dar rankas pagrazinti, o su dideliu uzpakaliu as susitaikiusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 05 sausio 2018 - 21:45
Sveika atvykusi, Kin. Aš galiu pasidžiaugti,kad šiandien puskiliu mažiau nei vakar. Bent jau man tikriausiai reikia lipti ant svarstyklių kas rytą, kad neatsipalaiduočiau.
Lengvi pusryčiai ir lekiu į sporto salę. Reikia tą pliusą nusipurtyti greičiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus kin, linkiu, kad nepritruktu upo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus Mėlyna @ 2018 01 06, 12:15)
Sveika prisijungus kin, linkiu, kad nepritruktu upo smile.gif

aciu smile.gif kol kas su upu tvarkoje, bet kelias ilgas, zinau, kad bus visaip...
Atsakyti
Laba ryta,baigiu valgyt griztu i vezes,nes po savaitgalio dar didesnis pliusas nei kad penktad buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na, aš kol kas auginu masę, nes šiandien tortadienis, gerai, kad mes darbe vaišinamės 8 val., tai planuoju nepietauti, vakarienei tik sriubos ir daug sporto bei kardio.
Atsakyti
Mulka70, sveikinimai smile.gif

As tai sestadieni taip pavyzdingai valgiau, o vakar tai siaubas... privalgiau tiek saldumynu, kad nieko nebenorejau, tai vakarienei pasidariau morku salotu, kad bent biski normalaus maisto butu. Daugiau taip nedarysiu biggrin.gif

Siandien pusryciams nieko sveikiau nesugalvoju kaip kiausiniai su avokadu smile.gif
Atsakyti
O as apsirgau. Ilgai dvejojau, ar verta laikytis dietos ligos metu, bet nusprendziau laikytis. Valgyti vis tiek nenoriu, valgau prisiversdama, tai sia savaite turetu buti normalus minusas, o kita savaite organizmas atsistatines, tai jauciu kad eisiu i pliusa.
Atsakyti