Laba ryta,pas mane 70,9
Labas rytas,
As dar vakar netiketu sveciu turejau, tai manes siandienos rezultatas nedziugina, na bet bus kur stengtis 83,7
Siaip jau nelabai pamenu, reiktu ieskoti tyrimu lapu. Bet man tada istyre gal 10 hirmonu ir keli buvo ne normoj, tiksliai pamenu, kad tostesterono labai truko, bet ne tik jo.
As dar vakar netiketu sveciu turejau, tai manes siandienos rezultatas nedziugina, na bet bus kur stengtis 83,7
QUOTE(Jerda @ 2018 01 04, 20:36)
Lietaus Mėlyna, o kas tau su skydliauke buvo negerai gal pameni? Man padarė echoskopiją tai viskas gerai( valio!!!) Ir dar davė ištirti prolaktinui.
Siaip jau nelabai pamenu, reiktu ieskoti tyrimu lapu. Bet man tada istyre gal 10 hirmonu ir keli buvo ne normoj, tiksliai pamenu, kad tostesterono labai truko, bet ne tik jo.
Labas merginos Naujuose metuose Su praejusiom sventem visas!
Grizta dar viena nusidejele prisisventusi Ne be pliuso aisku... Dali jau nukraciau, bet dar liko. Ne tiek to pliuso gramais daug liko, kiek apimtys vis dar issipute, lyg pora kg buciau uzsidejus Na nieko, vel kratysim is naujo.
63,6.
Sekmes mums visoms pasiekti savo lieknejimo tikslus, issikeltus siems metams
Grizta dar viena nusidejele prisisventusi Ne be pliuso aisku... Dali jau nukraciau, bet dar liko. Ne tiek to pliuso gramais daug liko, kiek apimtys vis dar issipute, lyg pora kg buciau uzsidejus Na nieko, vel kratysim is naujo.
63,6.
Sekmes mums visoms pasiekti savo lieknejimo tikslus, issikeltus siems metams
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 05, 13:33)
Na, man labai greit atsikratyti nepavyks, be to per naujus užsimečiau daugiau negu per kalėdas. Ir dar šiandien 1 gimtadienis, 2 pirmadienį (vienas iš jų mano) ir 1 ketvirtadienį. Negi grauši salotos lapą, kai visi tortą valgys?
Torta galima valgyt,bet reiktu valgyt su saiku mano pacios gjmse buvo per naujus ir torta valgiau ir pliuso neturejau ;) tik va siom dienom pagrybavau
Papildyta:
Senai tokios raudonos nebuvo lenteles
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 05, 15:27)
mano pacios gjmse buvo per naujus ir torta valgiau ir pliuso neturejau ;)
Frolka, su praejusiu!
Mulka, su artejanciu Smagios sventes
O visoms kitoms - grazaus savaitgalio Stenkimes kiek imanoma maziau nuodemiaut ir laikomes, laikomes, nauji metai jau startavo, tad laikas ir visu pazadu pernyksciu laikytis
Kaip aguonos lentelėje žydime
Sveikos,
noreciau prisijungti prie jusu kompanijos
Nusprendziau, kad laikas susiimti. Siryt sveriau 116,0 kg
Noreciau kokiu 70. Aisku, tai ilgalaikis tikslas, pradziai labai noreciau numesti iki dvizenklio skaiciaus Toks tikslas iki vasaros
Po svenciu jau susireguliavau maista, bandau daryt namie manksta, reiktu didinti fizinio kruvio.
Noreciau kokiu 70. Aisku, tai ilgalaikis tikslas, pradziai labai noreciau numesti iki dvizenklio skaiciaus Toks tikslas iki vasaros
Po svenciu jau susireguliavau maista, bandau daryt namie manksta, reiktu didinti fizinio kruvio.
QUOTE(kin @ 2018 01 05, 18:55)
Sveikos,
Sveika,junkis drasiai ! Pirmas kartas metant svori?