Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta,pas mane 70,9 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

As dar vakar netiketu sveciu turejau, tai manes siandienos rezultatas nedziugina, na bet bus kur stengtis smile.gif 83,7

QUOTE(Jerda @ 2018 01 04, 20:36)
Lietaus Mėlyna, o kas tau su skydliauke buvo negerai gal pameni? Man padarė echoskopiją tai viskas gerai( valio!!!) Ir dar davė ištirti prolaktinui.

Siaip jau nelabai pamenu, reiktu ieskoti tyrimu lapu. Bet man tada istyre gal 10 hirmonu ir keli buvo ne normoj, tiksliai pamenu, kad tostesterono labai truko, bet ne tik jo.
Atsakyti
Labas merginos Naujuose metuose 4u.gif Su praejusiom sventem visas! 000054.gif

Grizta dar viena nusidejele prisisventusi hihihi.gif Ne be pliuso aisku... Dali jau nukraciau, bet dar liko. Ne tiek to pliuso gramais daug liko, kiek apimtys vis dar issipute, lyg pora kg buciau uzsidejus doh.gif Na nieko, vel kratysim is naujo.

63,6.

Sekmes mums visoms pasiekti savo lieknejimo tikslus, issikeltus siems metams 4u.gif bigsmile.gif
gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 05 sausio 2018 - 11:36
Sveikos, nieko nepadarysi, reikia pagaliau pažvelgti į svarstykles, nesvarbu, kad sugenda nuotaika, tai ta proga dar suvalgiau gabalą torto ir pyrago. Jeigu švęsti, tai švęsti. Prisiduodu - 76,3. Seniai tiek nebuvo, sudie mano suknele.... cray.gif cry.gif sad.gif
Atsakyti
renkasi nusidejeles biggrin.gif as irgi ne be nuodemes biggrin.gif 114.2 kg- cia jau labai daug nukraciau sventines apkrovos biggrin.gif

kaip slyksciai lyja antra diena, ziema vadinasi unsure.gif
Atsakyti
Na, man labai greit atsikratyti nepavyks, be to per naujus užsimečiau daugiau negu per kalėdas. Ir dar šiandien 1 gimtadienis, 2 pirmadienį (vienas iš jų mano) ir 1 ketvirtadienį. Negi grauši salotos lapą, kai visi tortą valgys?
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 01 05, 13:33)
Na, man labai greit atsikratyti nepavyks, be to per naujus užsimečiau daugiau negu per kalėdas. Ir dar šiandien 1 gimtadienis, 2 pirmadienį (vienas iš jų mano) ir 1 ketvirtadienį. Negi grauši salotos lapą, kai visi tortą valgys?

Torta galima valgyt,bet reiktu valgyt su saiku smile.gif mano pacios gjmse buvo per naujus ir torta valgiau ir pliuso neturejau ;) tik va siom dienom pagrybavau biggrin.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Senai tokios raudonos nebuvo lenteles biggrin.gif
Atsakyti
Jauciuosi balta varna biggrin.gif bet cia tik todel, kad praejusi penktadieni pridaviau kaledini pliusa, o naujieji buvo nenuodemingi - su dukryte lovoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2018 01 05, 15:27)
mano pacios  gjmse buvo per naujus ir torta valgiau ir pliuso neturejau ;)

Frolka, su praejusiu! happybday.gif
Mulka, su artejanciu mirksiukas.gif 4u.gif Smagios sventes birthday.gif

O visoms kitoms - grazaus savaitgalio 4u.gif Stenkimes kiek imanoma maziau nuodemiaut ir laikomes, laikomes, nauji metai jau startavo, tad laikas ir visu pazadu pernyksciu laikytis victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 05 sausio 2018 - 16:06
Kaip aguonos lentelėje žydime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,
noreciau prisijungti prie jusu kompanijos 4u.gif
Nusprendziau, kad laikas susiimti. Siryt sveriau 116,0 kg 4u.gif
Noreciau kokiu 70. Aisku, tai ilgalaikis tikslas, pradziai labai noreciau numesti iki dvizenklio skaiciaus smile.gif Toks tikslas iki vasaros ax.gif
Po svenciu jau susireguliavau maista, bandau daryt namie manksta, reiktu didinti fizinio kruvio.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 05, 18:55)
Sveikos,
noreciau prisijungti prie jusu kompanijos  4u.gif
Nusprendziau, kad laikas susiimti. Siryt sveriau 116,0 kg  4u.gif
Noreciau kokiu 70. Aisku, tai ilgalaikis tikslas, pradziai labai noreciau numesti iki dvizenklio skaiciaus smile.gif Toks tikslas iki vasaros  ax.gif
Po svenciu jau susireguliavau maista, bandau daryt namie manksta,  reiktu didinti fizinio kruvio.

Sveika,junkis drasiai ! Pirmas kartas metant svori?
Atsakyti