Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Pasirodyk :)

Mes tai su dicke prikepem meduoliu,pasipuose su pabarstukais,pavalgem dabar sedim iskritusios :) ryt jau penktadienis!tikiuos busiu su minusu,nes jei ne galiu greit paluzt ir persimest i valgymo puse,nes taip sia savaite knieti kazka ne to paziaumot,kad net sunku laikytis :D

Aš šią savaitę tik dvi dienas laikausi, tai nelabai jaučiu net 0 išspausiu 😀 nu bet žiauriai sunku, tas vyras namie vis žiaumoja ir siūlo ką nors. Kitą savaitę jau dirbs, tai gal bus lengviau  :hmm:  pasirodysiu suknelę, vėliau mamai žadėjau nusifotkint, kol kas aš ją tik ant džinsų pasimatavau :)) nieko ypatingo, bet man atrodo bus smagi ir žaisminga tokia :)

Atsakyti

Aš šią savaitę tik dvi dienas laikausi, tai nelabai jaučiu net 0 išspausiu 😀 nu bet žiauriai sunku, tas vyras namie vis žiaumoja ir siūlo ką nors. Kitą savaitę jau dirbs, tai gal bus lengviau  :hmm:  pasirodysiu suknelę, vėliau mamai žadėjau nusifotkint, kol kas aš ją tik ant džinsų pasimatavau :)) nieko ypatingo, bet man atrodo bus smagi ir žaisminga tokia :)

Maniskis dirba tai bent is jo puses jokiu pagundu :) bet va spintelej mamos atnesti saldainiai,sakotis :) o dar kai per tuos salcius teks namie prasedet,tai hm...kaip cia save kuo toliau nuo pagundu patraukt :D 

Taip namie pleskina,kad nors imk ir su maudomu vaiksciok...sauseja viskas,nespeju drekintuvo pildyt vandeniu :oh:

Atsakyti

Maniskis dirba tai bent is jo puses jokiu pagundu :) bet va spintelej mamos atnesti saldainiai,sakotis :) o dar kai per tuos salcius teks namie prasedet,tai hm...kaip cia save kuo toliau nuo pagundu patraukt :D

Taip namie pleskina,kad nors imk ir su maudomu vaiksciok...sauseja viskas,nespeju drekintuvo pildyt vandeniu :oh:

Uch kaip aš tave suprantu dėl tų spintelių turinio :oh:  nu savaitgalį panaikimsiu dalį atsargų, kažkaip šiandien ranka nekyla  :lol: 

Oho šitaip šildo čia bendrai visus? :blink:  tai kokios sąskaitos tada pareina, jei per šitokius šalčius taip karšta namie :hmm:  man idealu kai namie apie 21, taip ir prilaikom pas save, pas mus autonominis šildymas. Nepakęsčiau karščio :oh:  nors jau vis geriau, nei šaltis  :bigsmile:  :mirksiukas: 

Atsakyti

Uch kaip aš tave suprantu dėl tų spintelių turinio :oh:  nu savaitgalį panaikimsiu dalį atsargų, kažkaip šiandien ranka nekyla  :lol:

Oho šitaip šildo čia bendrai visus? :blink:  tai kokios sąskaitos tada pareina, jei per šitokius šalčius taip karšta namie :hmm:  man idealu kai namie apie 21, taip ir prilaikom pas save, pas mus autonominis šildymas. Nepakęsčiau karščio :oh:  nors jau vis geriau, nei šaltis  :bigsmile:  :mirksiukas:

Ir man nekyla,nes visa savaite saziningai laikaus ,tai kazkaip nutrukt pries sverimasi nesinori :D zinok nezinau,pas mus dauguma pensininku name ir tikrai galvojom,kad teks salt,bet pas mus kepina visad,maziau 23 ner buve namuose,aisku as dziaugiuos kad visa ziema vaikstau su maike ant sleikuciu :) o mokam mes panasiai kaip ir musu draugai,kurie sala namuose :) tai as uz siluma,bet nu proto ribose,nes db bijau kad nuleips mano orchidejos,kuriu turiu netoli 10 :D

Atsakyti

Na ka,eisiu vakarienes ziaumot ir diena uzskaityta!geru ryt rezultatu,nepamirskit pasisvert merginos!

Atsakyti

Aš užmakalavau po pardas visą popietę, paskui su vaikais pavalgyt ant greičio kas į kfc, kas dar ko, o aš atsilaikiau ir eisiu miegot gurguančiu pilvu! 😀

Atsakyti
Sveikos gyvos. Na ir pašalo, kažkaip nė nesitikėjau kad taip greit. Aš tai saldumynų susilaikau, bet visas dienas nuo ryto iki vakaro visos mintys apie maistą doh.gif Tiksliau susilaikydavau, o šiandien vyšnių iš kompoto užvalgiau po geros vakarienės užvalgiau ir jau apie maistą nebesigalvoja smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. 115,7.
Atsakyti

Labas rytas!pas mane 76.2,tai minus 0.8 nuo ano penktadienio  :4u:  pagaliau normalus kmi :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytas, pas mane 81.7 kg šįryt😂 uch sunki pradžia  :oh:

Frolka, su normaliu kmi  :4u:  :wub:  aš ir laukiu tos šventės 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 06 sausio 2017 - 09:45

Labas rytas, pas mane 81.7 kg šįryt😂 uch sunki pradžia  :oh:

Frolka, su normaliu kmi  :4u:  :wub:  aš ir laukiu tos šventės 😊

Ir sulaauksi! Man rodos tau jau prie 77 butu normalus kmi ;)

Atsakyti

Ir sulaauksi! Man rodos tau jau prie 77 butu normalus kmi ;)

Jau netgi 78 kg kmi būtų 24.9  :bigsmile:  bet man visad žiauriai sunkiai metas ties šita riba, bijau, kad ilgai lauksiu 😀

Atsakyti