Uztai susiradau savo zingsnianati, nupuciau dulkes ir vakar surinkau 10 k zingsniu. Siandien dar truksta, bet dar turiu 2-3 val.
Uztai susiradau savo zingsnianati, nupuciau dulkes ir vakar surinkau 10 k zingsniu. Siandien dar truksta, bet dar turiu 2-3 val.
Sikart nei per kaledas nei naujus negaliu pasakyt kad padauginau maisto,bet uztat siandien nugrybavau stipriai baisiai uznese ant saldumo
pagaliau baigesi keliones gastroles edones Ryt paskutine laisves diena, prasides vel mokyklu-bureliu maratonas vaikui ir mamai
Svoris, hmmmm, nediskutuotinas Svenciau galingai, pliusa dar ilgai kratysiu
Ar jau uzrasyti naujametiniai pazadai? Mano tikslas 2018 metams - minus 20 kg, skaicius įspudingas (man), bet po truputi tureciau iveikti ta kalneli. Jei bus daugiau- labai dziaugsiuos, bet labai noreciau pasiekti si tiksla. Ta proga baigineju naujametini sampana, kai nieks nepadeda, damusineju kelias dienas viena buteli ispilt gaila
Frolka, žiemos šiemet sako kad nebus, bet paskui bus gal bent 5 itin šaltos žiemos iš eilės. Tai vat ir klausimas kada bus geriau ;) oi tos ligos.... sveikit
Šiandien iš smalsumo pasisveriau tai 2.8 kg mažiau nei vakar. Jau atsigavau, atrodo kad ir gyvą katiną praryčiau, taip valgyti norisi.visa laimė kad skausmo baimė prilaiko.
As jau siandien isslapsciau saldumynus ir susiplakiau zalia kokteili, kad kai noresis ko nors uzkasti, tai ji ir imciau
Kazkaip trumpa man si savaite, ryt jau svertis, o svorio mesti dar nepradejau...
O pas mane isvis atvirkstine reakcija-viska kisu i save
Sveikateles visiems ligoniams
As jau siandien isslapsciau saldumynus ir susiplakiau zalia kokteili, kad kai noresis ko nors uzkasti, tai ji ir imciau
Kazkaip trumpa man si savaite, ryt jau svertis, o svorio mesti dar nepradejau...
Ačiū už palinkėjimus. Šiandien kaip sveika į darbą kulniavau Gerai kad darbas sėdimas, o tai sunkoka stovėti būtų, kojytės sunkiau laikė. Bet gyvensiu, nes valgyti tai norisi.
Lietaus Mėlyna, o kas tau su skydliauke buvo negerai gal pameni? Man padarė echoskopiją tai viskas gerai( valio!!!) Ir dar davė ištirti prolaktinui.
Aš tai laikausi, labai gerai tą daryti padeda baimė, o jeigu skaudės )) Valgau itin tvarkingai ir... ryt būsiu antirekordininke iš visų, nes lentelėje tai mano svoris kuris buvo gal prieš mėnesį, jei ne daugiau Bet viskas nesvarbu, svarbu kaip iš tiesų šiuo metu yra, kad mažais mažais žingsniukais bet vėl į priekį, nebe atgal
na ka - tenka prisiduoti su šventiniu bagažu - 74, 6 kg.
Atsipalaidavau nejuokingai, sirgau, lepinau save baisu kaip. Bet jau kelios dienos kaip parejusi į doros kelią, ir labai tikiuosi, kad pavyks įgyvendinti užsibrėžtus tikslus - iki vasaros bent po kilogramą į mėnesį - labai reikia tik valios rasti....
Su praėjusiom visas jus - mielos bendražygės