pas mane 73,5 kg - nedidukas pliusiukas
Labas rytas, merginos. Su Naujaisiais!!!
Frolka, oi tie mergelių pažadai... Tik vienas pažadas, bet jį būtina įvykdyti. Ir ne kelionės, parodos, perskaitytos knygos, dėmesys vaikams ar savęs tobulinimas tas pažadas, o svoris...
Buvau kurį laiką dingusi, na ne visiškai, užsukdavau pasižiūrėti kaip jums sekasi, bet kai pas mane vieni nuopoliai vis vyliausi sugrįšiu nors į pradinę padėtį, o tuomet jau garsiai apsireikšiu. Nė velnio, pradinė padėtis tik tolo, o padėtis prastėjo. Sportuoti jau du mėnesius negaliu, panašu kad kojų meniskai suėjo. Ir svoris tikrai prie to prisidėjo. Taigi noriu-nenoriu bet būtinai reikia tą svorį mažinti. Vakar buvo paskutinė vakarienė, atsipalaidavus. Ir susiimiau, nuo šiandien.
Vakar buvo 120,1- šiandieną 118,3 Man geriausiai svoris krinta kai iš vakaro gramą - kitą padarau Matyt man efektyviausia dieta būtų- vyno Tynimas po alkoholio vartojimo sumažėja. Taigi nė nežinau kiek iš tiesų tų kg, o kiek skysčių. Ryt eisiu pas endokrinologą, išsitirsiu ar nėra endokrinologinių problemų. Pamenat, (na gal tik Frolka atmins, seniai tai buvo) mūsų grupėje buvo Gamėja panaši kaip mano svorio kategorija pas ją buvo, paskui mačiau kad persibazavo ji į skrandžio mažinimo grupę. Rašė kad jai operaciją atsisakė daryti dėl skydliaukės problemų. Susitvarkius skydliaukę kitą kart ir svorį lengviau kontroliuoti.
Gražių, darnių Naujųjų Metų visoms palinkėti noriu.
</p><p>Gražių, darnių Naujųjų Metų visoms palinkėti noriu.</p>
As jau norejau paieska duot mano pazistama irgi su skydliauke problemu turi tai tikrai gerdama vaistus susitvarke ir svori,aisku pradejo sportuot,maista sekt,bet iki vaistu niekas jai neveike. Gal vynas padeda nes skyscius isvarineja,daugiau i wc lakstai?gal reiktu kokiu citrusiniu vaisiu daugiau pavalgyt. As tai noreciau palaikyt ta svori jau esama ir tiek.butu gerai pradet kazkaip sportuot,bet cia nezinau ar jau kada ir prisiversiu
As irgi po savaites mociutes pyragu valgymo griztu i doros kelia, siryt turiu tuos pacius 84 kaip ir penktadieni, tai artimiausias tikslas butu iki brangiojo sugrizimo vasario pradzioje pasiekti 80. O siaip vakar prisirasiau tikslu siems metams, ziuresim, kaip seksis
As irgi esu gyvenime turejusi tokia patirti, kai sportavau, ziurejau, ka valgau, o svoris tik augo, buvau tiek uzsiauginusi, kad net nescia nepralenkiau o tada nuejau pas endokrinologa, padare visus tyrimus ir pradejus gerti vaistus per pora menesiu 10 kg nukrito. Tai turiu pamoka, kad skydliauke reikia rupintis
As jau norejau paieska duot mano pazistama irgi su skydliauke problemu turi tai tikrai gerdama vaistus susitvarke ir svori,aisku pradejo sportuot,maista sekt,bet iki vaistu niekas jai neveike. Gal vynas padeda nes skyscius isvarineja,daugiau i wc lakstai?gal reiktu kokiu citrusiniu vaisiu daugiau pavalgyt. As tai noreciau palaikyt ta svori jau esama ir tiek.butu gerai pradet kazkaip sportuot,bet cia nezinau ar jau kada ir prisiversiu
Gyva, gyva Vynas ar kitas alkoholis tikrai skysčius išvarinėja. Man kojos tinsta, tai šiandien daug lieknesnės, tynimas sumažėja. Man užtenka taurės vyno ir aš į tuoletą lakstau kaip užsukta ) Ir žalioji arbata man į tuoletą taip veikia, bet vat tynimo nemažina, vaisiai irgi tynimo nemažina. Aš jau kelias dienas pradėjau pečiams, galvai rankoms pratimus daryti, bet kiek mažai tų pratimų kad nė kiek kojoms judėti ar apkrovos nebūtų terandu. Mat kol iki galo tyrimų neatliko tai susilaikyti tenka, o ir šiaip skauda, ne mazochistė
Ne prisiversi, o pasiilgsi. Aš irgi maniau kad sportuoju tik dėl pakūdėjimo, sveikatos palaikymo, bet dabar jaučiu kad pasiilgstu to palengvėjimo jausmo po sporto. Beje aš juk tik itin lengvai sportuodavau. beje leido dviračiu minti, taigi užsisakiau kad vyras padangas pripūstų, dabar laukiu kada nusos lyti. Pagal prognozę jau pora valandų kaip nelyja, bet pagal dangų nepanašu kad ir šiandieną nustos lyti