Sveikos merginos, po truputį grįžtu į doros kelią, vakar po sporto lengva vakarienė - mano mylimas burokėlių kapračas, ėjau miegoti urzgiančiu pilvu, net naktį pabudau nuo noro valgyti, o ryte įprasti bajeriai, valgyti visai nebenoriu, gal kad pirmiausia atsigeriu kavos, bet kitaip neįsivaizduoju savo ryto, nes turiu žemą kraujospūdį.
Kaip Jums pasiruošimas šventėms? Dovanos supakuotos, pyragai iškepti ?
Kaip Jums pasiruošimas šventėms? Dovanos supakuotos, pyragai iškepti ?
Motyvacija gera mazesnis rubas as turejau tikslinius dzinsus,dabar jau jie man didoki,o pamenu kai pirkau iki puses lesku tik uztraukiau pas mane dovanos supakuotos jau lapkriti,jokiu tortu jokiu pyragu nekepsiu,eisim pas tevus tai ten bus sociai visko,tik turek jegu suvalgyt tiek as tai galvoju ka cia priduosim visos po kaledu kai tos sventes ispuola sav pradzioj
QUOTE(lietaus daina @ 2017 12 19, 17:48)
o gal skelbiam visuotine amnestija kilogramams ir neprisiduodam po svenciu?
Vis tiek anksciau ar veliau reiks tai as planuoju svertis visus penktadienius, tik nepyksiu ant saves jei bus pliusiukas po Kaledu.
QUOTE(frolka25 @ 2017 12 19, 17:30)
Motyvacija gera mazesnis rubas :) as turejau tikslinius dzinsus,dabar jau jie man didoki,o pamenu kai pirkau iki puses lesku tik uztraukiau :D pas mane dovanos supakuotos jau lapkriti,jokiu tortu jokiu pyragu nekepsiu,eisim pas tevus tai ten bus sociai visko,tik turek jegu suvalgyt tiek :) as tai galvoju ka cia priduosim visos po kaledu kai tos sventes ispuola sav pradzioj :D
Ei, nereikia cia varyti apie mažesnį rūbą, tai mano dydžio suknelė, tiesiog kaip Kalėdų dovana sau. O aš kepsiu tortą Juodasis miškas, tik gerai, kad eisim į svečius, tai ir išsinešim. O prisiduosim kaip ir prikauso po švenčių, su didesniu ar mažesniu pliusu.
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 12 19, 17:04)
Vis tiek anksciau ar veliau reiks tai as planuoju svertis visus penktadienius, tik nepyksiu ant saves jei bus pliusiukas po Kaledu.
As irgi prisiduosiu kaip visad penktadieni,ner ko cia imt atostogu
Baikit valgyt mergos,ryt juk penktadienis
QUOTE(frolka25 @ 2017 12 21, 10:44)
Va ir as pagalvojau, kad bent paskutine diena pries sverimasi reiktu pavyzdingai
QUOTE(frolka25 @ 2017 12 21, 10:44)
Jau baigiau , vel laikausi. Bet kad praejusi savaitgali buvo 4 dienas is eiles nesilaikyta ir pu-erh arbata negerta, tai vakarais privalgyto nemenko pliuso dar nenukraciau... Matyt prisiduosiu dabar jau tik kitais metais, po visu svenciu
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 19, 15:36)
Sugalvojau, kaip save motyvuoti, internetinėje parduotuvėje nusižiūrėjau fainią suknelę, deja, dydžiai tik S ir M. Aišku, jeigu netiks galiu grąžinti. Taigi, jeigu iki Kalėdų numetu bent 2 kg, tada perku suknelę. Čia gal geriausia motyvacija
Gera motyvacija O kaip per toki trumpa laika meti dabar tuos 2 kg? Kazkokios dietos emeisi?
Bet is kitos puses, per sventes kai pasventi ir privalgai visko vakarais - sast ir atgal iskart tie 2 kg parbega... Ar verta dabar grieztai susiemus kankintis?
Papildyta:
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 12 19, 14:02)
Sveikos,
As jau beveik atsigavau nuo savo ligos ir vakar issilaikiau paskutini magistranturos egzamina, tai siandien jauciuosi grizusi i gyvenima. Ir esu nusiteikusi iki Kaledu dar bent maza minusiuka isspausti, kad pliusas po Kaledu maziau negraziai atrodytu
As jau beveik atsigavau nuo savo ligos ir vakar issilaikiau paskutini magistranturos egzamina, tai siandien jauciuosi grizusi i gyvenima. Ir esu nusiteikusi iki Kaledu dar bent maza minusiuka isspausti, kad pliusas po Kaledu maziau negraziai atrodytu
Sveikinimai su islaikytais magistro egzaminais! Saunuole
Sveik, nebesirk daugiau