QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 14, 08:39)
Labas rytas, kuo daugiau stengiuosi, tuo labiau pilnėju, svoris 75 tik po viešbučių su viskas įskaičiuota būdavo, o dabar jau antrą savaitę toks laikosi ir net nejuda arba tik į viršų, gal tas forumas mane neigiamai veikia ?
Merginos, kur perkate pu er arbatą ir kokią geriate, su skoniais ar be? Esu ragavusi prieš niolika metų , kai tik atsirado, kiek pamenu turėdavo kažkokį mėšlo kvapelį, gal jau pasikeitė į gerąją pusę.
Merginos, kur perkate pu er arbatą ir kokią geriate, su skoniais ar be? Esu ragavusi prieš niolika metų , kai tik atsirado, kiek pamenu turėdavo kažkokį mėšlo kvapelį, gal jau pasikeitė į gerąją pusę.
Sveikut,
o gal maziau stenkis, gal ziurek i svorio metima kaip i koki zaidima? Man taip pat, kai labai stengiuos, ima ir nekrenta arba auga atgal kg zarazos
Pu-erh tradicine juodoji ir dabar su tuo paciu meslo kvapeliu Bet geriau su priedais/skoniais pasiieskoti, manau poveikis tai tas pats bus. Pirkau ir ragavau tai tik juodaja be priedu is Lt supermarketu ir sveriamu arbatu parduotuviu. Paskutine kokia geriau - tai presuota pu-erh blyna delno didumo is Skonis ir kvapas, atrodo... Presuotos laikomos aukstesnes kokybes. Na, pagal poveiki lyg nebloga, padejo lieknejant. Kitakart labiau noreciau su skoniu ar priedais kokiais isbandyti. Bet geriausias poveikis kg kritimui buvo nuo tikros Kinietiskos Pu-erh, presuotos mazais lizdeliais, ivairiu rusiu ir skoniu vienam medziaginiam maisely. Ten ir zalioji pu-erh su skoniais, ir paprasta, ir juodoji ivairiu skoniu/rusiu Buvau gavus dovanu, ja dar dabar tebegeriu. Zaliosios arbatos kaip siaip nelabai megstu, tai ir zalioji pu-erh man nelabai, be to stipriau spaudima kelia nei juodoji, nors ir neturi to meslo kvapelio visai. O juodoji - tai liuks Taip, kad geriausia is Kinijos patiems pastu siustis, kas moka
Papildyta:
Kur kitos merginos pirkot pu-erh ir kokia rusi geriat, irgi papasakokit, idomu Kad neskani, tai pamenu kad raset
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 12, 11:45)
Kažko paskutiniu metu neveikia skrandis ir visa virškinimo sistema, vakar net mezymo nusipirkau, toks jausmas, kad ką tik suvalgau, viskas ir stovi. Net nėra noro valgyti, o aš iš tokių žmonių, kurie amžinai alkani ir jiems visą laiką pilvas urzgia. Tikiuosi, kad praeis, gal čia koks prieššventinis sindromas. O dėl sporto, tai aš intensyviai sportuoju visą gyvenimą, gal jau tas sportas ir nebelabai įtakos turi.
Ka sportuoji?
Kad man irgi visai neseniai pries atostogas lygiai taip buvo Zinai kas padejo? Kiwi kasdien po viena ar du suvalgyt kokia savaite. Prastumia ten viska ir virskinimas susitvarko
Papildyta:
QUOTE(lietaus daina @ 2017 12 13, 23:41)
pfff, pora kartu i wc ir neber kontrabandos o atostogos tam ir skirtos, kad zmogum pasijustum
as kazkuria diena turbut per stipria uzsitaisiau, tiksliau per ilgai isbuvo uzplikyta, paziurejau, padvejojau, bet isgeriau. tai maniau, kad kanopas uzversiu tris dienas buvo labai negera, silpna, sirdis kalatojosi, matyt uzvare spaudima kaip reikiant. Dabar bijau ir beziuret i ta puse
as kazkuria diena turbut per stipria uzsitaisiau, tiksliau per ilgai isbuvo uzplikyta, paziurejau, padvejojau, bet isgeriau. tai maniau, kad kanopas uzversiu tris dienas buvo labai negera, silpna, sirdis kalatojosi, matyt uzvare spaudima kaip reikiant. Dabar bijau ir beziuret i ta puse
Kontrabandos Oj, juokiaus
Taip, zinok stiprios nedaryk, kelia spaudima tikrai... Man jei ilgiau nei 1 min. palaikau, po to isgerus ausys pradeda uzgulineti. Tai seku laika su laikrodziu Na tau ten tikrai ekstremalus atvejis kazkoks buvo
Dar pamirsau pamineti, kad geriausia gerti antraji plikyma. T.y. pirmaji ispilti, o antraji gerti, tada ir poveikis lieknejimui ir arbata buna pati ta, kai atsiskleidzia arbatzoliu lapeliai O su pirmuoju plikymu pasisalina visokios dulkes ir siuksles. Ypac arbatoms is Kinijos taikoma.
Zodziu, pirma karta uzplikius palaikyti 20-30 sek. ir vandeni nuo arbatzoliu ispilt. O antraji plikyma palaikyti lygiai 1 min puodelyje (nei daugiau, nei maziau), nukosti ir tuomet gerti