Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 14, 08:39)
Labas rytas, kuo daugiau stengiuosi, tuo labiau pilnėju, svoris 75 tik po viešbučių su viskas įskaičiuota būdavo, o dabar jau antrą savaitę toks laikosi ir net nejuda arba tik į viršų, gal tas forumas mane neigiamai veikia  smile.gif ?
Merginos, kur perkate pu er arbatą ir kokią geriate, su skoniais ar be? Esu ragavusi prieš niolika metų , kai tik atsirado, kiek pamenu turėdavo kažkokį mėšlo kvapelį, gal jau pasikeitė į gerąją pusę.

Sveikut,

o gal maziau stenkis, gal ziurek i svorio metima kaip i koki zaidima? rolleyes.gif Man taip pat, kai labai stengiuos, ima ir nekrenta arba auga atgal kg zarazos devil.gif
Pu-erh tradicine juodoji ir dabar su tuo paciu meslo kvapeliu biggrin.gif Bet geriau su priedais/skoniais pasiieskoti, manau poveikis tai tas pats bus. Pirkau ir ragavau tai tik juodaja be priedu is Lt supermarketu ir sveriamu arbatu parduotuviu. Paskutine kokia geriau - tai presuota pu-erh blyna delno didumo is Skonis ir kvapas, atrodo... Presuotos laikomos aukstesnes kokybes. Na, pagal poveiki lyg nebloga, padejo lieknejant. Kitakart labiau noreciau su skoniu ar priedais kokiais isbandyti. Bet geriausias poveikis kg kritimui buvo nuo tikros Kinietiskos Pu-erh, presuotos mazais lizdeliais, ivairiu rusiu ir skoniu vienam medziaginiam maisely. Ten ir zalioji pu-erh su skoniais, ir paprasta, ir juodoji ivairiu skoniu/rusiu thumbup.gif Buvau gavus dovanu, ja dar dabar tebegeriu. Zaliosios arbatos kaip siaip nelabai megstu, tai ir zalioji pu-erh man nelabai, be to stipriau spaudima kelia nei juodoji, nors ir neturi to meslo kvapelio visai. O juodoji - tai liuks bigsmile.gif Taip, kad geriausia is Kinijos patiems pastu siustis, kas moka mirksiukas.gif
Papildyta:
Kur kitos merginos pirkot pu-erh ir kokia rusi geriat, irgi papasakokit, idomu bigsmile.gif Kad neskani, tai pamenu kad raset hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 12, 11:45)
Kažko paskutiniu metu neveikia skrandis ir visa virškinimo sistema, vakar net mezymo nusipirkau, toks jausmas, kad ką tik suvalgau, viskas ir stovi. Net nėra noro valgyti, o aš iš tokių žmonių, kurie amžinai alkani ir jiems visą laiką pilvas urzgia. Tikiuosi, kad praeis, gal čia koks prieššventinis sindromas. O dėl sporto, tai aš intensyviai sportuoju visą gyvenimą, gal jau tas sportas ir nebelabai įtakos turi.

Ka sportuoji? bigsmile.gif
Kad man irgi visai neseniai pries atostogas lygiai taip buvo doh.gif Zinai kas padejo? Kiwi kasdien po viena ar du suvalgyt kokia savaite. Prastumia ten viska ir virskinimas susitvarko thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(lietaus daina @ 2017 12 13, 23:41)
pfff, pora kartu i wc ir neber kontrabandos biggrin.gif o atostogos tam ir skirtos, kad zmogum pasijustum  bigsmile.gif
as kazkuria diena turbut per stipria uzsitaisiau, tiksliau per ilgai isbuvo uzplikyta, paziurejau, padvejojau, bet isgeriau. tai maniau, kad kanopas uzversiu  unsure.gif tris dienas buvo labai negera, silpna, sirdis kalatojosi, matyt uzvare spaudima kaip reikiant. Dabar bijau ir beziuret i ta puse  unsure.gif

Kontrabandos lotuliukas.gif Oj, juokiaus biggrin.gif biggrin.gif
Taip, zinok stiprios nedaryk, kelia spaudima tikrai... unsure.gif Man jei ilgiau nei 1 min. palaikau, po to isgerus ausys pradeda uzgulineti. Tai seku laika su laikrodziu smile.gif Na tau ten tikrai ekstremalus atvejis kazkoks buvo unsure.gif

Dar pamirsau pamineti, kad geriausia gerti antraji plikyma. T.y. pirmaji ispilti, o antraji gerti, tada ir poveikis lieknejimui ir arbata buna pati ta, kai atsiskleidzia arbatzoliu lapeliai drinks_cheers.gif O su pirmuoju plikymu pasisalina visokios dulkes ir siuksles. Ypac arbatoms is Kinijos taikoma.
Zodziu, pirma karta uzplikius palaikyti 20-30 sek. ir vandeni nuo arbatzoliu ispilt. O antraji plikyma palaikyti lygiai 1 min puodelyje (nei daugiau, nei maziau), nukosti ir tuomet gerti smile.gif
Atsakyti
[quote=~Elegantiska~,2017 12 14, 17:1
Ka sportuoji? bigsmile.gif
Kad man irgi visai neseniai pries atostogas lygiai taip buvo doh.gif Zinai kas padejo? Kiwi kasdien po viena ar du suvalgyt kokia savaite. Prastumia ten viska ir virskinimas susitvarko thumb_yello.gif

Sportuoju sunkiai nusakomą sportą. Daug metų auginau raumenis treniruoklių salėje, susivariau nugarą, dabar šiek tiek tempimų, įvairūs pratimai naudojantis savo svoriu, kilimėlis, hanteliai, šiek tiek treniruoklių. Žadu po truputį vėl pradėti body flex, man po jo labai pilvas prie nugaros prilimpa.
P.S. nusipirkau puer arbatos iš Presto berods, gaiviosios, su citrinom, na, mėšliuku kažkiek paduoda, tik tokiu gaivesniu biggrin.gif , bandysiu plikyti pagal Elegantiškos patarimus.
Atsakyti
Laba ryta,pas mane 70.6 4u.gif va ka reiskia nepaslysti savaitgali ir laikytis rezimo,o kad visi tie savaitgaliai butu geri smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, didžiausi sveikinimai Frolkai25, pas mane šiandien 74,6. Jaučiu, kad bent šiandien tai paslysiu, važiuosime į alaus kelią, negi ten vandenį gersiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 15, 07:51)
Labas rytas, didžiausi sveikinimai Frolkai25, pas mane šiandien 74,6. Jaučiu, kad bent šiandien tai paslysiu, važiuosime į alaus kelią, negi ten vandenį gersiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ?

Nu jau ne,vandeni reik taupyt-geriau gert alu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

63,2. (per savaite beveik puse prielipo numeciau, dar puse liko iki kito prisidavimo sutvarkyti ax.gif )

Frolka, saunuole ploja.gif
Laikomes ir si savaitgali victory.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 14, 18:48)
P.S. nusipirkau puer arbatos iš Presto berods, gaiviosios, su citrinom

O kaip pataria plikyti Presto darbuotojai, gal kartais klausei? As kai pirkau, taip ir nepaklausiau del zmoniu eiles ir spusties...
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 15, 08:51)
Jaučiu, kad bent šiandien tai paslysiu, važiuosime į alaus kelią, negi ten vandenį gersiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ?

Kaip faina bigsmile.gif Smagios ekskursijos ir skanaus alucio! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 12 15, 10:50)
Labas rytas  4u.gif

63,2. (per savaite beveik puse prielipo numeciau, dar puse liko iki kito prisidavimo sutvarkyti  ax.gif )

Frolka, saunuole  ploja.gif
Laikomes ir si savaitgali  victory.gif
Papildyta:
O kaip pataria plikyti Presto darbuotojai, gal kartais klausei? As kai pirkau, taip ir nepaklausiau del zmoniu eiles ir spusties...
Papildyta:
Kaip faina  bigsmile.gif Smagios ekskursijos ir skanaus alucio!  drinks_cheers.gif

Si savaitgali tai eisim i gimse,tai torto tikrai neatsisakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mane 83,1, bet liga nuo manes neatsikabina, tai as be upo...
Atsakyti
laba, 113.8 kg, nelegalus isvariau lauk biggrin.gif
vaisk serga, uzpypino sita slapia "ziema" unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aciu, Frolka, uz lentele 4u.gif
Sikart as viena raudonuoju blush2.gif

Na, merginos, kaip savaitgalis? mirksiukas.gif Manasis tai linksmas, bet su mityba labai nekas, neisejo laikytis savo rezimo juodai doh.gif Nuo siandien stojaus jau vel i vezes.
Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 12 18, 13:08)
Aciu, Frolka, uz lentele  4u.gif
Sikart as viena raudonuoju  blush2.gif

Na, merginos, kaip savaitgalis?  mirksiukas.gif Manasis tai linksmas, bet su mityba labai nekas, neisejo laikytis savo rezimo juodai  doh.gif Nuo siandien stojaus jau vel i vezes.

Vakar gimsei buvau tai ir torto ir sampes buvo smile.gif siandien valgem vel ne namie,tai tikiuos sia savaite bent ant 0 prisiduot smile.gif
Atsakyti