Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Mazule @ 2017 12 11, 21:54)
Man tai ir nekalbadieniai, ir nevalgiadieniai... - viena iš dukrų ligoninėje, tai nesmaguma ir apetito nulis, vos prisiverčiu pavalgyti  unsure.gif

Mazule laikykis ir sveikatos dukrai!

Mulka70,tai gal tu nusimazini su maistu?juk sportuoji o cia svoris auga o nekrenta,na kazkas vis vien ne taip mano galva 🤔
Atsakyti
[quote=frolka25,2017 12 12, 11:11]

Mulka70,tai gal tu nusimazini su maistu?juk sportuoji o cia svoris auga o nekrenta,na kazkas vis vien ne taip mano galva 🤔
[/quote

Kažko paskutiniu metu neveikia skrandis ir visa virškinimo sistema, vakar net mezymo nusipirkau, toks jausmas, kad ką tik suvalgau, viskas ir stovi. Net nėra noro valgyti, o aš iš tokių žmonių, kurie amžinai alkani ir jiems visą laiką pilvas urzgia. Tikiuosi, kad praeis, gal čia koks prieššventinis sindromas. O dėl sporto, tai aš intensyviai sportuoju visą gyvenimą, gal jau tas sportas ir nebelabai įtakos turi.
Atsakyti
[quote=Mulka70,2017 12 12, 10:45]
[quote=frolka25,2017 12 12, 11:11]

[/quote

Kažko paskutiniu metu neveikia skrandis ir visa virškinimo sistema, vakar net mezymo nusipirkau, toks jausmas, kad ką tik suvalgau, viskas ir stovi. Net nėra noro valgyti, o aš iš tokių žmonių, kurie amžinai alkani ir jiems visą laiką pilvas urzgia. Tikiuosi, kad praeis, gal čia koks prieššventinis sindromas. O dėl sporto, tai aš intensyviai sportuoju visą gyvenimą, gal jau tas sportas ir nebelabai įtakos turi.
[/quote]

Na gal ir neturi.bet kazkur vis vien reiktu ieskot pakastos priezasties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 11, 09:54)
Frolka, Lietaus mėlyna, pasidalinkite paslaptimi, kaip jums taip gerai svoris krenta, aš saviškio kažkaip niekaip nesugebu pajudinti.

Mano strategija paprasta - rezimas ir kuo daugiau normalaus maisto. As net maisto kiekiu labai nemazinu, nes nenoriu sugadinti medziagu apykaitos ir pakenkti pieno gamybai. O as visokio riebaus ar rukyto maisto nemegstu, tai man nenormalus maistas, tai saldumynai, taai va juos ir riboju.

Dabar biski sirguliuoju, tai apetito nera, bet turbut todel, kad daug medaus su citrina suvalgau... geriu arbata kibirais ir tikiuosi, kad praeis neisisirgus
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Griztu su +1,5 kg essen.gif Bet apimtys, tai kaip kokie 2-3 kg butu prauge... doh.gif Na, bus vel kas veikti iki Kaledu ir Naujamecio hihihi.gif 000054.gif
Kaip laikotes? Lieknejat, grazejat, juk taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2017 12 02, 17:45)
Beje, kas geriat pu-erh arbata, ar nepastebejot pasalinio poveikio? Mane siaubingai i WC varinejo, puse nakties pralaksciau ir uzmigt negalejau, matyt stiprus stimuliuojantis poveikis. Daugiau vakare nebegersiu  rolleyes.gif

Buna daugumai is pradziu toks dalykas hihihi.gif Bet ilgiau pagerus praeina. Man, jei padarau ilgesne pertrauka, irgi vel i wc po arbatos traukia maziuko. O energizuojanti poveiki turi tikrai, as nakciai jos irgi negeriu, nes po to sunku uzmigti kaip nuo kavos. Geriu ryte arba diena, tada liuks drinks_cheers.gif
Dar, zinoma priklauso nuo to, koki kieki arbatos geri ir kokio stiprumo. Man lieknejimui asmeniskai pakanka per diena 1 didelio puodelio sios arbatos (500 ml puodelis). Stiprios labai irgi geriau nedaryt, spaudima tuomet kelia. Skaiciau anksciau, kad reikia puodely 1 arbat. sauksteli arbatzoliu uzplikius palaikyti 1 min, tada iskart nukosti per sieteli ir gerti, tokio stiprumo pilnai uztenka. Tai taip ir darau smile.gif
Atsakyti
Sveikos! mirksiukas.gif

Na, kas jungiasi prie puodelio pu-erh arbatos? drinks_cheers.gif Grizus ir pradejus vel ja gerti, jau reikalai i minuso puse pajudejo thumbup.gif

Lietaus Melyna, Mazule, sveikit, nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 12 13, 12:19)
Lietaus Melyna, Mazule, sveikit, nesirkit  4u.gif

Ačiū, mergaitės, bandom 4u.gif
Dukrai bjaurus akies uždegimas, ilgas procesas, tai nusilaksčiau jau visai, bet dar įtariu ilga daina man bus su tuo bėgiojimu į Santariškes.......
angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 13 gruodžio 2017 - 16:27
QUOTE(Mazule @ 2017 12 13, 16:27)
Ačiū, mergaitės, bandom  4u.gif
Dukrai bjaurus akies uždegimas, ilgas procesas, tai nusilaksčiau jau visai, bet dar įtariu ilga daina man bus su tuo bėgiojimu į Santariškes.......
angel_sadangel.gif

Nu svarbu zinot kas yra ir gydymas jau vyksta! smile.gif

Man sekas gerai,kadangi renovuoja nama,tai greitu metu teks gyvent be lifto ir lipt pirmyn-atgal i 8 auksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 12 11, 21:54)
viena iš dukrų ligoninėje,

ojeeee, kaip negerai unsure.gif

QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 12, 09:33)
metabolinis amžius - esu jaunesnė 15 metų.

tamsta man nepatinkate biggrin.gif

QUOTE(LietausMelyna @ 2017 12 12, 11:52)
tikiuosi, kad praeis neisisirgus

sirgti niekaip negalima, neleidziu biggrin.gif nors mano vienas pasveiko, dabar kitas zmogas negaluot pradejo, rrrr.

QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 12 12, 13:20)
Griztu su +1,5 kg

pfff, pora kartu i wc ir neber kontrabandos biggrin.gif o atostogos tam ir skirtos, kad zmogum pasijustum bigsmile.gif

QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 12 12, 13:38)
koki kieki arbatos geri ir kokio stiprumo.

as kazkuria diena turbut per stipria uzsitaisiau, tiksliau per ilgai isbuvo uzplikyta, paziurejau, padvejojau, bet isgeriau. tai maniau, kad kanopas uzversiu unsure.gif tris dienas buvo labai negera, silpna, sirdis kalatojosi, matyt uzvare spaudima kaip reikiant. Dabar bijau ir beziuret i ta puse unsure.gif

QUOTE(Mazule @ 2017 12 13, 16:27)
Dukrai

sveikatos dukrai.

QUOTE(frolka25 @ 2017 12 13, 16:49)
Man sekas gerai,kadangi renovuoja nama,tai greitu metu teks gyvent be lifto ir lipt pirmyn-atgal i 8 auksta

o vaikeli.... uzuojauta bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kuo daugiau stengiuosi, tuo labiau pilnėju, svoris 75 tik po viešbučių su viskas įskaičiuota būdavo, o dabar jau antrą savaitę toks laikosi ir net nejuda arba tik į viršų, gal tas forumas mane neigiamai veikia smile.gif ?
Merginos, kur perkate pu er arbatą ir kokią geriate, su skoniais ar be? Esu ragavusi prieš niolika metų , kai tik atsirado, kiek pamenu turėdavo kažkokį mėšlo kvapelį, gal jau pasikeitė į gerąją pusę.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 14, 07:39)
1. Labas rytas, kuo daugiau stengiuosi, tuo labiau pilnėju,

2. Merginos, kur perkate pu er arbatą ir kokią geriate, su skoniais ar be?

1. cia kaip su noru pastoti: kuo labiau stengies, tuo labiau viskas uzsispazmuoja biggrin.gif
taigi, tradicinis patarimas- atsipalaiduok biggrin.gif

2. Pirkau is kazkurios sveriamų arbatu parduotuves. Tik su skoniu, nes kvapas tai tikrai toks, kaip apibudinai, maniau, kad cia tik man dvelkia teviskais laukais biggrin.gif
Arbata yra fermentuota stipriai, paprasciau tariant parauginta, is cia ir kvapelis, ir skonelis biggrin.gif
Atsakyti