Labas rytas,
As su minusu 83,3, bet noreciau didesnio
As per rudeni nepridaviau ne vieno pliuso, tai sistemingai lipu zemyn, tik tiek, kad leciau, nei noreciau (bet cia turbut visada taip)
Siandien man liudeselis, isleidau vyra i stazuote dviems menesiams, ir dar toli toli - i kita pasaulio puse. Cia pirmas toks issiskyrimas per penkerius metus kartu, pirmos Kaledos atskirai. Nors negaliu skustis, kad likom su dukryte vienos, nes mano tevai salia, manau nemazai pas juos busim.
Papildyta:
Kita vertus, turiu du menesius, kai niekas neves is kelio ir galiu maitintis pavyzdingai, butu smagu pasitikti vyra dailesnei
Labas rytas, savaitgalį kažkaip atsilaikiau be pliuso, nors su vynu ir kitomis vaišėmis. Frolka, Lietaus mėlyna, pasidalinkite paslaptimi, kaip jums taip gerai svoris krenta, aš saviškio kažkaip niekaip nesugebu pajudinti. Pamenu, kažkada su drauge laikėmės delčios dienos, tai ji per 4 dienas nemetė 3 kg, o aš gal 500 gr. kaip po apsilankymo tualete Nuo to karto spjoviau į visas dienas
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 11, 08:54)
Labas rytas, savaitgalį kažkaip atsilaikiau be pliuso, nors su vynu ir kitomis vaišėmis. Frolka, Lietaus mėlyna, pasidalinkite paslaptimi, kaip jums taip gerai svoris krenta, aš saviškio kažkaip niekaip nesugebu pajudinti. Pamenu, kažkada su drauge laikėmės delčios dienos, tai ji per 4 dienas nemetė 3 kg, o aš gal 500 gr. kaip po apsilankymo tualete Nuo to karto spjoviau į visas dienas
As dietos jokios nesilaikau,sumazinus porcijas esu ir jokiu uzkandziavimu sau neleidziu,valgau 3kart dienoj.juk geriausia dieta yra MĖ (maziau esk ) bet cia kas tinka vienam gali netikt kitam,as stengiuos laikytis rezimo valgyt tuo paciu metu.
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 11, 08:54)
Frolka, Lietaus mėlyna, pasidalinkite paslaptimi, kaip jums taip gerai svoris krenta, aš saviškio kažkaip niekaip nesugebu pajudinti.
as is tu, kur lengvai auga- sunkiai krinta. Va vyras uzsimane palieknet, atsisake tik saldumynu ir per kokius 3 men numete apie 7 kg. O as uz kiekviena grama prakaituoju
Bet kai jau pajutau realias sveikatos bedas, susijusias su antsvoriu, tai jau nebegalejau daugiau taip est ir nieko nekeist.
As stipriai numazinau saldumynus, atsisakyt ne mano valioje Sportuot nesportuoju, bet nuo rudens tenka daug pavaiksciot ir palaipiot laiptais. Pastebejau, kad man didesni efekta duoda daugiau kartu pajudet po trumpai negu viena ilga treniruote (esu lankiusi sporto sale ne karta, tai as deja is tu, kur labai greit raumenys auga, o kai as zemo ugio, tai negraziai atrodo). Spartus vaiksciojimas iki isprakaitavimo, lipimas laiptais aukstyn zemyn- pagrindinis mano sportas.
Dietu negaliu laikytis, nes tada mirtinai uzsinoriu to, ko negalima Nu tiesiog mirk- gyvenk Ir jei issilaikau diena, tai vakare istinka badmetis Tai geriau valgau tai, kas yra, niekam i akis nekrenta, kai neissidirbineju, kad to nevalgysiu, ano nevalgysiu, nieks nesikabineja, tai ir liekneju pamazele patyliukais Kai antsvorio daug, tai nieks dar ir nepastebejo, kad kazkiek numeciau Abydna, aisku Nu bet ka jau, ne del kitu lieknejam
O pavojus "atkristi" visada yra, kiek kartu esu numetusi po 10-15 kg ir pavargusi, o tada sniego gniuztes principu kilai su draugais pareidavo Tai visada prisibijau to laiko, kai svoris nustoja krites ar net paauga, nes motyvacija iskart krenta i duobe.
Na tai kokie tikslai naujiem metam nustatyti?
Man tai ir nekalbadieniai, ir nevalgiadieniai... - viena iš dukrų ligoninėje, tai nesmaguma ir apetito nulis, vos prisiverčiu pavalgyti
Mazule, o kas atsitiko? laikykities ir sveikatos
Sveikos, nors svoris kažkaip keistai auga, bet pagaliau supratau kodėl Ką tik atlikau kūno masės analizę specialiu analizatoriumi, mes tai darome panašiai kas pusę metų, tai va - nuo vasaros padidėjo raumenų masė, sumažėjo riebalų kiekis, metabolinis amžius - esu jaunesnė 15 metų. Aišku, gal čia nėra visai tikslu, bet jei moters kūne raumenų vidutiniškai 28 proc, man pagal amžių turėtų būti 24-30 proc., nes esu gerokai 40+, tai pas mane raumenų 53,7 proc. Riebalai normų norma, bet vis tiek reikia pleisro ant burnos, arba MĖ.