Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,

As su minusu 83,3, bet noreciau didesnio biggrin.gif

As per rudeni nepridaviau ne vieno pliuso, tai sistemingai lipu zemyn, tik tiek, kad leciau, nei noreciau (bet cia turbut visada taip) smile.gif

Siandien man liudeselis, isleidau vyra i stazuote dviems menesiams, ir dar toli toli - i kita pasaulio puse. Cia pirmas toks issiskyrimas per penkerius metus kartu, pirmos Kaledos atskirai. Nors negaliu skustis, kad likom su dukryte vienos, nes mano tevai salia, manau nemazai pas juos busim.
Papildyta:
Kita vertus, turiu du menesius, kai niekas neves is kelio ir galiu maitintis pavyzdingai, butu smagu pasitikti vyra dailesnei smile.gif
Atsakyti
sveikos,

nenudziugino penktadienis unsure.gif 115.4 kg, tikiuosi, kad neuzeis valgymo daugiadienes ir neprasides jo-jo efektas unsure.gif
Atsakyti
Na, man tikriausiai svertis kartą per savaitę nėra geras sprendimas, bandysiu svertis kasdien, gal labiau motyvuos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
siandien jau kaip tycia 114.7 kg biggrin.gif erzina mane, zaraza biggrin.gif Nu bet is viso jau atsikraciau 11.5 kg, kaip man tai jau labai daug.
Atsakyti
Labas rytas, savaitgalį kažkaip atsilaikiau be pliuso, nors su vynu ir kitomis vaišėmis. Frolka, Lietaus mėlyna, pasidalinkite paslaptimi, kaip jums taip gerai svoris krenta, aš saviškio kažkaip niekaip nesugebu pajudinti. Pamenu, kažkada su drauge laikėmės delčios dienos, tai ji per 4 dienas nemetė 3 kg, o aš gal 500 gr. kaip po apsilankymo tualete biggrin.gif Nuo to karto spjoviau į visas dienas
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 11, 08:54)
Labas rytas, savaitgalį kažkaip atsilaikiau be pliuso, nors su vynu ir kitomis vaišėmis. Frolka, Lietaus mėlyna, pasidalinkite paslaptimi, kaip jums taip gerai svoris krenta, aš saviškio kažkaip niekaip nesugebu pajudinti. Pamenu, kažkada su drauge laikėmės delčios dienos, tai ji per 4 dienas nemetė 3 kg, o aš gal 500 gr. kaip po apsilankymo tualete  biggrin.gif  Nuo to karto spjoviau į visas dienas

As dietos jokios nesilaikau,sumazinus porcijas esu ir jokiu uzkandziavimu sau neleidziu,valgau 3kart dienoj.juk geriausia dieta yra MĖ (maziau esk ) biggrin.gif bet cia kas tinka vienam gali netikt kitam,as stengiuos laikytis rezimo valgyt tuo paciu metu.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 11, 08:54)
Frolka, Lietaus mėlyna, pasidalinkite paslaptimi, kaip jums taip gerai svoris krenta, aš saviškio kažkaip niekaip nesugebu pajudinti.

as is tu, kur lengvai auga- sunkiai krinta. Va vyras uzsimane palieknet, atsisake tik saldumynu ir per kokius 3 men numete apie 7 kg. O as uz kiekviena grama prakaituoju biggrin.gif
Bet kai jau pajutau realias sveikatos bedas, susijusias su antsvoriu, tai jau nebegalejau daugiau taip est ir nieko nekeist.

As stipriai numazinau saldumynus, atsisakyt ne mano valioje biggrin.gif Sportuot nesportuoju, bet nuo rudens tenka daug pavaiksciot ir palaipiot laiptais. Pastebejau, kad man didesni efekta duoda daugiau kartu pajudet po trumpai negu viena ilga treniruote (esu lankiusi sporto sale ne karta, tai as deja is tu, kur labai greit raumenys auga, o kai as zemo ugio, tai negraziai atrodo). Spartus vaiksciojimas iki isprakaitavimo, lipimas laiptais aukstyn zemyn- pagrindinis mano sportas.

Dietu negaliu laikytis, nes tada mirtinai uzsinoriu to, ko negalima biggrin.gif Nu tiesiog mirk- gyvenk biggrin.gif Ir jei issilaikau diena, tai vakare istinka badmetis biggrin.gif Tai geriau valgau tai, kas yra, niekam i akis nekrenta, kai neissidirbineju, kad to nevalgysiu, ano nevalgysiu, nieks nesikabineja, tai ir liekneju pamazele patyliukais biggrin.gif Kai antsvorio daug, tai nieks dar ir nepastebejo, kad kazkiek numeciau biggrin.gif Abydna, aisku biggrin.gif Nu bet ka jau, ne del kitu lieknejam biggrin.gif

O pavojus "atkristi" visada yra, kiek kartu esu numetusi po 10-15 kg ir pavargusi, o tada sniego gniuztes principu kilai su draugais pareidavo unsure.gif Tai visada prisibijau to laiko, kai svoris nustoja krites ar net paauga, nes motyvacija iskart krenta i duobe.
Atsakyti
Na tai kokie tikslai naujiem metam nustatyti? tongue.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man tai ir nekalbadieniai, ir nevalgiadieniai... - viena iš dukrų ligoninėje, tai nesmaguma ir apetito nulis, vos prisiverčiu pavalgyti unsure.gif
Atsakyti
Mazule, o kas atsitiko? laikykities ir sveikatos
Atsakyti
Sveikos, nors svoris kažkaip keistai auga, bet pagaliau supratau kodėl smile.gif Ką tik atlikau kūno masės analizę specialiu analizatoriumi, mes tai darome panašiai kas pusę metų, tai va - nuo vasaros padidėjo raumenų masė, sumažėjo riebalų kiekis, metabolinis amžius - esu jaunesnė 15 metų. Aišku, gal čia nėra visai tikslu, bet jei moters kūne raumenų vidutiniškai 28 proc, man pagal amžių turėtų būti 24-30 proc., nes esu gerokai 40+, tai pas mane raumenų 53,7 proc. Riebalai normų norma, bet vis tiek reikia pleisro ant burnos, arba MĖ.
Atsakyti