Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Frolka, greit atsibosta doras gyvenimas biggrin.gif Pas mane irgi kazkoks pastrigimas, svoris nebenori kristi, o as noriu saldumynu biggrin.gif kai pagalvoju, kiek dar liko is viso numest iki normalaus svorio, neviltis apima. Sustoret taip lengva ir malonu biggrin.gif o va plonet tai labai nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2017 12 06, 14:36)
Frolka, greit atsibosta doras gyvenimas  biggrin.gif Pas mane irgi kazkoks pastrigimas, svoris nebenori kristi, o as noriu saldumynu  biggrin.gif kai pagalvoju, kiek dar liko is viso numest iki normalaus svorio, neviltis apima. Sustoret taip lengva ir malonu biggrin.gif o va plonet tai labai nepatinka biggrin.gif

Tai tas prisilaikymas bus visa gyvenima,tik reik ismokt kazkaip paverst viska iprociu,o ne sodint save ant dietos ir statyt i kazkokius remus.jauciu pilnatis veikia,norisi tik vegetuot ir saldaini ziaumot biggrin.gif
Atsakyti
Diena atlaikyta!
Atsakyti
Kažko skrandis nepatenkintas sveika mityba, tai vakarienei avižų košę valgiau. Pastebejau, kai tik imu mažiau ir sveikiau valgyti, tai svoris sustoja visiškai. Tada kokią dieną supykstu ir visko prisiriju, iškart minus koks kg. Ech, pusryčiams laukia tortas

😀😀😀
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, skanios kavos ir gardžių pusryčių visoms smile.gif
Atsakyti
Ech, jaučiuosi kaip kokia anoniminė alkoholikė, ryte suvalgiau gabalėlį torto ir dabar nerimstu visą dieną, norisi vis tęsti tą malonumą.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 07, 14:50)
Ech, jaučiuosi kaip kokia anoniminė alkoholikė, ryte suvalgiau gabalėlį torto ir dabar nerimstu visą dieną, norisi vis tęsti tą malonumą.

smile.gif jo,buna ir man taip.mano si savaite greiciausiai busbant 0,nes kazkokia jauciuos ispampus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.aš ir vel su pliusu 114,7
Atsakyti
Labas rytas,
74 kg 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, šiaip jis tapo visai nelabas, kai pasisvėriau -75 kg. Gerai aš metu svorį, per savaitę +1. Gal nebemest?
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 08, 07:45)
Labas rytas, šiaip jis tapo visai nelabas, kai pasisvėriau -75 kg. Gerai aš metu svorį, per savaitę +1. Gal nebemest?

Reiktu apgalvot ka darei ne taip per sia savaite,gal va to torto nereikejo ar ka🤔
Labas rytas,pas mane tie patys 72.2,galva plysta,sia savaite man rodos as kazkur nusimazinau kalorijas,nes vos ne vos nukraciau savaitgalini pliusa 🤔
Atsakyti