Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 05, 10:02)
Sveikos, rytais man visiškai nebūna apetito ir jokių pagundų, o po pietų tikriausiai atsibunda vidinis drakonas, vakar po IKI pasinešiojau šokoladuką ir padėjau atgal, mane išgelbėjo žiauriai ilga eilė  smile.gif

Gal pradejus pusryciauti taip nebutu?oi ne karta esu pasiemus pvz torta ir kol vaikstau po parde vyksta vidinis konfliktas kad gal geriau nereikia geriau padek ir galu gale iseinu nenusipirkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 12 05, 11:09)
Gal pradejus pusryciauti taip nebutu?oi ne karta esu pasiemus pvz torta ir kol vaikstau po parde vyksta vidinis konfliktas kad gal geriau nereikia geriau padek ir galu gale iseinu nenusipirkus biggrin.gif

Pusryčiauju visada, tiesa, valgau atžagariais dantimis, avižiniai dribsniai su jogurtu, nieko kito negaliu prisiversti valgyti. Jeigu galėčiau, tai nevalgyčiau, bet vakarieniauju anksti ir dažnai silpnokai, tad sulaukti kitos dienos pietų 11.30 būtų sunku, tad valgau apie 6.30.
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 12 05, 11:09)

Tortas cia jau stipriai biggrin.gif man tai dazniausiai prie kasos kyla sitos dilemos, kur prideliota visokiu sokoladuku ir vafliuku, nes jis gi toks mazas, negi daug pagadins smile.gif gerai, kad dabar i parduotuves nebevaikstau

Mano vakar diena atlaikyta, siandien kol kas irgi puikiai, tik siandien mamos gimtadienis, tai laukia sventine vakariene. Bet kadangi restorane, tai manau viskas bus su saiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 12 05, 13:13)
Tortas cia jau stipriai biggrin.gif man tai dazniausiai prie kasos kyla sitos dilemos, kur prideliota visokiu sokoladuku ir vafliuku, nes jis gi toks mazas, negi daug pagadins smile.gif gerai, kad dabar i parduotuves nebevaikstau

Mano vakar diena atlaikyta, siandien kol kas irgi puikiai, tik siandien mamos gimtadienis, tai laukia sventine vakariene. Bet kadangi restorane, tai manau viskas bus su saiku smile.gif

A man sokoladukai ne problema,as kazkaip ramiai praeit galiu,bet va tortas ar pyragas,dzyzuuuus tiesiog biggrin.gif jei apsauga mato mane musiet galvoja,kad as kurpiu plana pavogt ta torta 😂 skanios vakarienes 4u.gif

Mulka70,o koki sveikuoliska sumustini gal lengviau eitu suvalgyt nei kad ta kose atbulais dantim?
Atsakyti
Diena atlaikyta,kazkaip ankstokai vakariene suvalgiau tikiuos nakti nesubludysiu ir neplesiu saldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
Tik nereikia peikti mano pusryčių, aš rytais nieko daugiau negaliu prisiversti valgyti. Šiandien prarijau 1vafliuką, kolega įsiule. Na, nors tiek gerai, kad tortų ir pyragų pati sau niekada neperku. Tik saldainius ir sokoladukus. Bet jau dvi dienas nieko nepirkau išvis, ir neprisivalgiau ir pinigų sutaupiau.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 05, 17:37)
Tik nereikia peikti mano pusryčių, aš rytais nieko daugiau negaliu prisiversti valgyti. Šiandien prarijau 1vafliuką, kolega įsiule. Na, nors tiek gerai, kad tortų ir pyragų pati sau niekada neperku. Tik saldainius ir sokoladukus. Bet jau dvi dienas nieko nepirkau išvis, ir neprisivalgiau ir pinigų sutaupiau.

Peikt tai as nepeikiu,pati kose valgau rytais tokia kokia maziui verdu.tiesiog gal yra kas valgomo skaniau arba tada isvis neversciau pusryciu saves valgyt jei nenori taip anksti.mano vyras pusryciu valgyt uzsimano tik 11 ar 12,ne anksciau,o as valgau kartu su mazium tai 6.30 mazdaug ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 12 05, 19:02)
Peikt tai as nepeikiu,pati kose valgau rytais tokia kokia maziui verdu.tiesiog gal yra kas valgomo skaniau arba tada isvis neversciau pusryciu saves valgyt jei nenori taip anksti.mano vyras pusryciu valgyt uzsimano tik 11 ar 12,ne anksciau,o as valgau kartu su mazium tai 6.30 mazdaug ryte smile.gif

Frolka, ne košę aš valgau, o dribsnius uzpiltus jogurtu su visokiom seklom ir džiovintais vaisiais. Tiesiog darbo dienomis man per anksti, bet neštis į darbą pusryčius jau būtų pernelyg, jau pietus nešuosi. Vakarienė buna apie 18 val. Keliuosi 5.45, iki pietų būtų sunku sulaukti, dažniausiai išalkstu apie 9.30, tada suvalgau kokį vaisių. Savaitgaliais, kai niekur neskubu, tada viskas puiku, išalkstu ir pavalgau pusryčius. Šiaip maitinuosi lb sveikai, tik tie saldumynai pakiša koją.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 05, 18:17)
Frolka, ne košę aš valgau, o dribsnius uzpiltus jogurtu su visokiom seklom ir džiovintais vaisiais. Tiesiog darbo dienomis man per anksti, bet neštis į darbą pusryčius jau būtų pernelyg, jau pietus nešuosi. Vakarienė buna apie 18 val. Keliuosi 5.45, iki pietų būtų sunku sulaukti, dažniausiai išalkstu apie 9.30, tada suvalgau kokį vaisių. Savaitgaliais, kai niekur neskubu, tada viskas puiku, išalkstu ir pavalgau pusryčius. Šiaip maitinuosi lb sveikai, tik tie saldumynai pakiša koją.

Ai muesli valgai smile.gif nu gal neskanius nusipirkai,gal reiktu bandyt granola arba kokias chia seklas uzpiltas is vakaro su jogurtu.na su saldumynais cia matyt visom beda biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš jau po pietų ir po prakeikto kolegos vafliuko. Kadangi šiandien sporto diena, tai pasižadu sa 15 papildomų kardio minučių po treniruotės. Kartais sunku dirbti nemažame kolektyve, gali prasimaitinti vien iš vaišinančių saldumynais. Tiesa, atpirkau prarytus kalėdinius saldainius, tikiuosi, kad dar kartą atpirkti nebereikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 06, 12:52)
Sveikos, aš jau po pietų ir po prakeikto kolegos vafliuko. Kadangi šiandien sporto diena, tai pasižadu sa 15 papildomų kardio minučių po treniruotės. Kartais sunku dirbti nemažame kolektyve, gali prasimaitinti vien iš vaišinančių saldumynais. Tiesa, atpirkau prarytus kalėdinius saldainius, tikiuosi, kad dar kartą atpirkti nebereikės  biggrin.gif

As tai mastau kur mano uzsidegimas ir noras mest svori dingo 🤔
Atsakyti