Frolka, gal dar iseis lentele pataisyt, jei ne- kitam penktadieniui bus didesnis minusas
Issiunciau vyra i parduotuve, prevencija, kad nesamoniu neprisipirkciau Bet vistiek kepu obuoliu keksa
Beje, kas geriat pu-erh arbata, ar nepastebejot pasalinio poveikio? Mane siaubingai i WC varinejo, puse nakties pralaksciau ir uzmigt negalejau, matyt stiprus stimuliuojantis poveikis. Daugiau vakare nebegersiu
QUOTE(lietaus daina @ 2017 12 02, 17:45)
Beje, kas geriat pu-erh arbata, ar nepastebejot pasalinio poveikio? Mane siaubingai i WC varinejo, puse nakties pralaksciau ir uzmigt negalejau, matyt stiprus stimuliuojantis poveikis. Daugiau vakare nebegersiu
Oi as irgi lakstau, jau susekiau, kad nuo sios arbatos. Tai veliau 18 val. jos negeriu
QUOTE(lietaus daina @ 2017 12 02, 16:45)
Frolka, gal dar iseis lentele pataisyt, jei ne- kitam penktadieniui bus didesnis minusas
Issiunciau vyra i parduotuve, prevencija, kad nesamoniu neprisipirkciau Bet vistiek kepu obuoliu keksa
As pas save pasizymejau,matysis normalus savaites pokytis ateinanti penktadieni ;)
Na, tikiuosi, kad saldainių dieta baigėsi, imsiuos pasninkauti, bandysiu pasitempti, kad prasidėjo pasninkas, tai reikia susilaikyti. Gal ateis ir minusas. Kalėdų dovanom pripirkau visokių skanių saldainių ir beveik visus prarijau, dabar reiks atpirkti ir nebeliesti, tas pats kartojasi kasmet, gal tiesiog nebepirkti iš anksto
QUOTE(Mulka70 @ 2017 12 03, 12:11)
Na, tikiuosi, kad saldainių dieta baigėsi, imsiuos pasninkauti,
as buvau susigalvojusi, kad mano pasninkas siemet bus saldumynu atsisakymas, aisku, pamirsau, ir vakar visa sokolada sunaikinau priesus reikia naikinti, kol neprisidaugino
Pries kazkiek metu buvo irgi besaldainis pasninkas, tai tuomet tikrai supratau visus narkomanus ir alkoholikus- abstinencija ir noras saldumynams yra baisus dalykas Bet to menesio detoksikacijai vistiek neuzteko- tik paragavus saldesiu per Kaledas vel atgijo slibinas
Aš tris dienas 3 gimtadienius švenčiau, saldžiai... laikas sustoti, nes jaučiu kad jau apsunkau siaubingai. Bus sunku, žiauriai. Šią savaitę 4 dienos be jokio saldumyno ir 3 dienos kaip nuo virvės nutrūkusi...
as kadangi prie tu sugar addicted , tai dabar stengiuosi, kad saldumynu isvis namie nebutu, nes jei bus- nenurimsiu, kol nesunaikinsiu As nemoku po maza gabaleli kasdien tai geriau kaip koks svedu vaikas- savaite laikausi, o savaitgali kazkuria diena leidziu sau suslamsti kad ir visa plytele Tada pasidaro bloga nuo cukraus pertekliaus ir tada likusia savaites dali iki kito savaitgalio daugmaz ramu Kol kas tik toki sau priimtina varianta teradau.
Laba ryta!stojam i vezes
Sveikos, aš šiandien taip pat doros kelyje, pusryčiams dribsniai su jogurtu, užkandis 2 mandarinai, pietums troškinta vištienos krūtinėlė su šparaginėmis pupelėmis, pomidorais ir pesto padažu, vakar prisigaminau, kad nevalgyčiau kavinėse, tai bus kelioms dienoms, o vakarienei po sporto burokėlių karpačas.
Jau 2 savaites laikau automobilyje maišiuką studentų maisto, kad neparsineščiau namo arba į darbą ir nepraryčiau.
Jau 2 savaites laikau automobilyje maišiuką studentų maisto, kad neparsineščiau namo arba į darbą ir nepraryčiau.
Sveikos,na ir kaip sekas laikytis?