Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tiesa kiek laiko uztrunka sportas tavo?
Apie 40 min. Eina sau kas čia mažutei su tuo krauju iš nosies.. gal kokia gleivinė išsausėjus ir sudirgus nuo šalčio ir šilumos patalpose. Tikiuosi nieko rimto :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 04 sausio 2017 - 14:07

Apie 40 min. Eina sau kas čia mažutei su tuo krauju iš nosies.. gal kokia gleivinė išsausėjus ir sudirgus nuo šalčio ir šilumos patalpose. Tikiuosi nieko rimto :4u:

O tai gera treniruote gaunas.as va irgi pagalvojau,kad saltas oras ir patalpose siltas taip padare,nes nei galvos skauda nei temp yra...tai tikiuos nebebegs db.

Atsakyti

Diena atlaikyta :4u: leskas kaip jauciu po siandien vaiksciojimo :rolleyes: 

Atsakyti

Diena atlaikyta :4u: leskas kaip jauciu po siandien vaiksciojimo :rolleyes:

Aš žiūrinėju elipsiukus arba irklavimo treniruoklius 😀 tu lyg turi elispinį, labai jis barška? Galvoju ar neprikelčiau savo miegotojų :hmm:  mano diena irgi atlaikyta galima sakyt, ne pagal kilo planą, bet bent jau be jokių saldumynų, nuo kurių spintelės lūūūūžta  :oh: 

Atsakyti

Aš žiūrinėju elipsiukus arba irklavimo treniruoklius 😀 tu lyg turi elispinį, labai jis barška? Galvoju ar neprikelčiau savo miegotojų :hmm:  mano diena irgi atlaikyta galima sakyt, ne pagal kilo planą, bet bent jau be jokių saldumynų, nuo kurių spintelės lūūūūžta  :oh:

Maniskis nebarska,skleidzia toki rato sukimosi garsa,bet as sportuodavau kol dicke miegodavo pietu ir neprikeldavau jos :) pasiilgau jau elipsiuko,gaila,kad dabar neturiu kur ji statyt :) vietos truksta :D

Atsakyti

Maniskis nebarska,skleidzia toki rato sukimosi garsa,bet as sportuodavau kol dicke miegodavo pietu ir neprikeldavau jos :) pasiilgau jau elipsiuko,gaila,kad dabar neturiu kur ji statyt :) vietos truksta :D

Tai va dėl vietos ir aš suabejoju, kaip ir būtų kur pastatyt, bet griozdas jis vistiek, o tos vietos ne marios, smagiau kai tuščiau. O ir bijau, kad mano chebrantams ten karstytis labai norėsis... Aij jaučiu su kilo sportuosiu kol kas, pakaks 😊 kaip aš šiandien keikiaus ko tos kojos tokios sunkios jas kilnojant ir šikna sveria toną pritūpimus darant 😂

Atsakyti

Tai va dėl vietos ir aš suabejoju, kaip ir būtų kur pastatyt, bet griozdas jis vistiek, o tos vietos ne marios, smagiau kai tuščiau. O ir bijau, kad mano chebrantams ten karstytis labai norėsis... Aij jaučiu su kilo sportuosiu kol kas, pakaks 😊 kaip aš šiandien keikiaus ko tos kojos tokios sunkios jas kilnojant ir šikna sveria toną pritūpimus darant 😂

Tikrai karstytusi ir kojos uzstrigtu,ne karta dicke teko vaduot :D o ir pati pasportuodavo saldaini valgydama pvz :D vietos uzima tikrai,nes dabar stovi lovyte maziaus vietoj treniruoklio,tai skaityk treniruoklis uzimtu 70×140 cm plota.

Labas rytas!vejas talzo sienas namo,pripustyta...dickes i darza nevesiu,nes salta baisiai ir vezima jauciu man is ranku vejas isplestu :)

Atsakyti
Labas rytas.

Nuosta, ka tu cia nusipirkai pusei metu? bigsmile.gif

As tai dar svenciu. Valgau viska. Sestadieni mano party bus, tai nuo kitos savaites reiks susiimt.

Vakar tokia nereali diena buvo. wub.gif

Salta siandien kaip... Suni vedziau, tai galvojau veido oda nukris. unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Nuosta, ka tu cia nusipirkai pusei metu? bigsmile.gif

As tai dar svenciu. Valgau viska. Sestadieni mano party bus, tai nuo kitos savaites reiks susiimt.

Vakar tokia nereali diena buvo. wub.gif

Salta siandien kaip... Suni vedziau, tai galvojau veido oda nukris. unsure.gif

Svesk svesk,tau galima :) as va pasvenciau savaitgali su tortu :D salta salta,pas mane mieste juntama -24  :blink:  drauge parase,kad kol nuejo iki darbo leskas susalo juodai  :huh2: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Airise, nusipirkau pusmečiui kilo.lt narystę, sportuosiu :D  guliu va lovoj po vakar mankštos ir bijau pajudėt  :D smagaus tolimesnio šventimo ir grįžk su nauja energija!

Nesušalkit  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 05 sausio 2017 - 09:41

Gįžau pasiganius, nusipirkau kasdienai suknelę, retai taip kas į akį krenta, tai smaguuu :wub: 

Atsakyti

Gįžau pasiganius, nusipirkau kasdienai suknelę, retai taip kas į akį krenta, tai smaguuu :wub:

Pasirodyk :)

Mes tai su dicke prikepem meduoliu,pasipuose su pabarstukais,pavalgem dabar sedim iskritusios :) ryt jau penktadienis!tikiuos busiu su minusu,nes jei ne galiu greit paluzt ir persimest i valgymo puse,nes taip sia savaite knieti kazka ne to paziaumot,kad net sunku laikytis :D

Atsakyti