Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 11 30, 10:26)
Negali smile.gif nuo praleisto penktadienio geriau nebus smile.gif

Aš noriu kalendoriaus be penktadieniųųųų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 11 30, 11:20)
Aš noriu kalendoriaus be penktadieniųųųų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai tas nepades svorio metime biggrin.gif as tai noriu valgyt ir nestoret biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prašausi ir aš į Jūsų būrelį, kiek matau, likęs vienintelis iš tiesų gyvas lieknėjimo forumas, jeigu priimsite, tikiuosiu, kad jo nenumarinsiu, nes kituose jau pradėjau pati su savimi šnekėtis.
Prisiduodu - ūgis 178, svoris -74, norimas - 68. Savo geriausiais laikais esu svėrusi 83 (buvau graži, žanduota, blogiausiais laikais - 65 (visi klausinėjo, ar nesusirgau kokia rimta liga).
Sportuoju 3 kartus per savaitę, bandau valgyti sveikai, nevalgau bulvių (nemėgstu), miltinių patiekalų, bet esu priklausoma nuo saldumynų, ypač šokoladinių saldainių. Jei po pietų ar vakarienės nesuvalgau ko nors saldaus, tiesiog jaučiuosi alkana ir nelaiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 11 30, 13:07)
Sveikos merginos, prašausi ir aš į Jūsų būrelį, kiek matau, likęs vienintelis iš tiesų gyvas lieknėjimo forumas, jeigu priimsite, tikiuosiu, kad jo nenumarinsiu, nes kituose jau pradėjau pati su savimi šnekėtis.
Prisiduodu - ūgis 178, svoris -74, norimas - 68. Savo geriausiais laikais esu svėrusi 83 (buvau graži, žanduota, blogiausiais laikais - 65 (visi klausinėjo, ar nesusirgau kokia rimta liga).
Sportuoju 3 kartus per savaitę, bandau valgyti sveikai, nevalgau bulvių (nemėgstu), miltinių patiekalų, bet esu priklausoma nuo saldumynų, ypač šokoladinių saldainių. Jei po pietų ar vakarienės nesuvalgau ko nors saldaus, tiesiog jaučiuosi alkana ir nelaiminga  smile.gif

Junkis drasiai! Nedaug jau ir beliko iki tikslo smile.gif gal kokio chromo reiktu pagert saldainiu norui malsint arba bandyt valgyt iki pietu.
Atsakyti
Mano diena atlaikyta!tikiuosi bent 0 isspaust smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 114,6
Atsakyti
Laba ryta,pas mane 72,2 smile.gif
Atsakyti
Laba,
74,4 kg 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, ačiū, kad priėmėte, po vakarykščios saldainių dietos 74,6.
Atsakyti
Vakar netiketai uzsuko draugai su dviem pyragais, tai siandien nenorejau lipti ant svarstykliu... na bet siandien ne taip blogai, kaip galvojau - 83,9
As kai perlipu i mazesni skaiciu, vis tikiuosi, kad i ta didesni grizti nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas dienas,

vaikis susirgo, tai vakar neprisidaviau verysad.gif

114.7 kg vakar, minus 1 kg.

Naujokei labas 4u.gif Linkiu uzsibuti biggrin.gif t.y. sekmingai mesti svori, o ne nusivilti savimi ir nebesilankyti ;) biggrin.gif

Jerda, mes dabar praktiskai tos pacios svorio kategorijos, tai draugiskai ridekimes zemyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietaus daina: 02 gruodžio 2017 - 13:55