Laba ryta,pas mane 72,4 na kita savaite bus geriau
Labas rytas
labai dziaugiuosi, kad pavyko islaikyti praeitos savaites svori - 74,9 kg. Dabar reikia vaziuoti zemyn, bent po truputuka...
labai dziaugiuosi, kad pavyko islaikyti praeitos savaites svori - 74,9 kg. Dabar reikia vaziuoti zemyn, bent po truputuka...
Labas rytas!
62,4 (-400 gr.)
Stenkimes savaitgali laikytis butinai ir svarbiausia nepersiesti (Cia man ypac taikoma )
p.s. ateinancias pora savaiciu negalesiu prisiduoti, prasom neisbraukti is lenteles, kai sugrisiu, vel cia pasivaidensiu
62,4 (-400 gr.)
Stenkimes savaitgali laikytis butinai ir svarbiausia nepersiesti (Cia man ypac taikoma )
p.s. ateinancias pora savaiciu negalesiu prisiduoti, prasom neisbraukti is lenteles, kai sugrisiu, vel cia pasivaidensiu
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 11 24, 10:38)
Labas rytas!
62,4 (-400 gr.)
62,4 (-400 gr.)
Kur leki. Jei atostogos tai atsipalaiduot reikia
hello, ladies
koks sujudimas temoje netiketai
Jerda, sveika sugrizus
Elegantiska, smagiu atostogu (jei tai atostogos, o ne veido patempimo operacija _
prisiduodu: 115.7 kg (minus 1.3 kg).
Labai noreciau, kad susinormalizuotu mitybos rezimas, deja, kol kas neimanoma del skirtingo vaiko uzimtumo per savaite. ir tie velyvi paciaumojimai - nors svoris krenta, bet is principo nepatinka velyvas uzkandziavimas.
koks sujudimas temoje netiketai
Jerda, sveika sugrizus
Elegantiska, smagiu atostogu (jei tai atostogos, o ne veido patempimo operacija _
prisiduodu: 115.7 kg (minus 1.3 kg).
Labai noreciau, kad susinormalizuotu mitybos rezimas, deja, kol kas neimanoma del skirtingo vaiko uzimtumo per savaite. ir tie velyvi paciaumojimai - nors svoris krenta, bet is principo nepatinka velyvas uzkandziavimas.
Papildyta:
Gero savaitgalio mes leksim spalvint meduoliu
Sveikos,a jau baiget valgyt ar dar ne?
QUOTE(frolka25 @ 2017 11 27, 13:25)
Sveikos,a jau baiget valgyt ar dar ne?
Jazau, visą savaitgalį prabaliavojau, prigaminau maistų, tai valgiau ir valgiau...
Dabar va pirmadieninis liūdesys, bet reikia iki penktadienio gyventi taip, kad nebūtų penktadieninis liūdesys
Labas, labas
Lietaus Daina, jei reikėjo tai reikėjo Tik aš sustoti nemoku, kasdien tuomet po valgio saldžiai užkasti ieškau
Aš irgi šiek tiek švenčiau, pagal karbauskį be laipsnių ir su tortais
Pas mane tai valgyme chaosas raudonuosiu vel na gal ryt bus geriau