Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta,pas mane 72,4 doh.gif na kita savaite bus geriau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
labai dziaugiuosi, kad pavyko islaikyti praeitos savaites svori - 74,9 kg. Dabar reikia vaziuoti zemyn, bent po truputuka...
Atsakyti
Sveikos,

Vakar diena neatlaikyta, tai ir svoris didesnis, nei maciau sia savaite - 84
Atsakyti
Labas rytas!

62,4 (-400 gr.)

Stenkimes savaitgali laikytis butinai ir svarbiausia nepersiesti ok.gif (Cia man ypac taikoma hihihi.gif )

p.s. ateinancias pora savaiciu negalesiu prisiduoti, prasom neisbraukti is lenteles, kai sugrisiu, vel cia pasivaidensiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 11 24, 10:38)
Labas rytas!

62,4 (-400 gr.)

Stenkimes savaitgali laikytis butinai ir svarbiausia nepersiesti  ok.gif (Cia man ypac taikoma  hihihi.gif )

p.s. ateinancias pora savaiciu negalesiu prisiduoti, prasom neisbraukti is lenteles, kai sugrisiu, vel cia pasivaidensiu ax.gif

Kur leki. Jei atostogos tai atsipalaiduot reikia smile.gif
Atsakyti
hello, ladies biggrin.gif

koks sujudimas temoje netiketai bigsmile.gif

Jerda, sveika sugrizus mirksiukas.gif

Elegantiska, smagiu atostogu (jei tai atostogos, o ne veido patempimo operacija biggrin.gif _ mirksiukas.gif

prisiduodu: 115.7 kg (minus 1.3 kg).

Labai noreciau, kad susinormalizuotu mitybos rezimas, deja, kol kas neimanoma del skirtingo vaiko uzimtumo per savaite. ir tie velyvi paciaumojimai - nors svoris krenta, bet is principo nepatinka velyvas uzkandziavimas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Gero savaitgalio smile.gif mes leksim spalvint meduoliu biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz lentele, malonu matyti minusa biggrin.gif

vakar sukapojau du sokoladus ir isgeriau buteliuka coca colos biggrin.gif ir visai man negeda biggrin.gif labai reikejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,a jau baiget valgyt ar dar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 11 27, 13:25)
Sveikos,a jau baiget valgyt ar dar ne? smile.gif

Jazau, visą savaitgalį prabaliavojau, prigaminau maistų, tai valgiau ir valgiau... ax.gif
Dabar va pirmadieninis liūdesys, bet reikia iki penktadienio gyventi taip, kad nebūtų penktadieninis liūdesys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas, labas :) 

Lietaus Daina, jei reikėjo tai reikėjo :) Tik aš sustoti nemoku, kasdien tuomet po valgio saldžiai užkasti ieškau :)

Aš irgi šiek tiek švenčiau, pagal karbauskį be laipsnių ir su tortais :D

Atsakyti
Pas mane tai valgyme chaosas doh.gif raudonuosiu vel doh.gif na gal ryt bus geriau smile.gif
Atsakyti