Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos! 4u.gif
QUOTE(frolka25 @ 2017 11 20, 11:13)
As tai kaip visad is po savaitgalio su pliusu geru smile.gif

Na as irgi... Dar nespejau praeito savaitgalio raudonuojancio pliuso numest, o jau naujo ant virsaus uzsidejau doh.gif Ir svarbiausia laikiausi gi, viskas kaip ir pagal plana angel_not.gif Taciau dar karta priejau isvados, kad persiesti negalima, netgi jei tai buvo iki 19 val. Valgyt iki sotumo galima ka norisi ir kiek pilve telpa, kol skrandzio dar netempia, bet negalima kimsti, kai jau esi soti, kad jau nebelenda, bet vistiek valgai, nes akys dar to nori, dar ano nori...O po to persivalgymas ateina. Kai jau nuo maisto sunkuma jauti ir nebegera pasidaro, tai tuomet pliusas garantuotas, netgi jeigu ir po 19 val jau nieko i burna nebededi. Savaitgali 2 dienos buvo tokios padaugintos su per didelem maisto porcijom, ir va pliusas nemenkas islindo devil.gif Bet cia Pms'as edrusis kaltas, tik ne as... ninja.gif
Reikia Intuityvuji valgyma prisiminti, ot geras dalykas svorio metimui rolleyes.gif Ar kas nors buvot ji isbande? Yra cia tema tokia SM'e, gaila, kad neaktyvi, kaip ir daugelis kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 21 lapkričio 2017 - 17:19
Mano diena atlaikyta smile.gif as tai negaliu sakyt kad as persivalgau kazko tiek,kad nuo lovos nepakilt,as tiesiog valgau daugiau kaloringesni maista,saldainiai pyragai biggrin.gif nu saldumynai ir yra mano problema ia tikro smile.gif
Atsakyti
Mano irgi atlaikyta smile.gif nors kazkokia apsinkusi jauciuosi ir nesuprantu nuo ko...
Atsakyti
Laba ryta,kiek nedaug beliko iki penktadienio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Mano vakarykste irgi atlaikyta. Persivalgymo diena nebuvo, o vakare nepavyko zmoniskai pavakarieniauti iki 19 val.,nebuvo kada, tai iskart svoris ir apimtys krustelejo i minusa bigsmile.gif Siandien irgi laikausi, stengiuos is pradziu alki pajausti, tik tada eiti valgyt essen.gif Na o tarpuose - pu-erh arbata, vandenelis, kapuchino kava drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 11 21, 19:31)
Mano diena atlaikyta smile.gif as tai negaliu sakyt kad as persivalgau kazko tiek,kad nuo lovos nepakilt,as tiesiog valgau daugiau kaloringesni maista,saldainiai pyragai biggrin.gif nu saldumynai ir yra mano problema ia tikro smile.gif

Tai todel ir buna pliusas po savaitgalio?
Na matai, kadangi pries tai buvo mestas svoris skaiciuojant kcal, tai ir dabar negalima to skaiciaus virsyti (atrodo minejai kad iki 1800 laikeisi). Nenorint priaugti, reikia ir toliau tuomet visus saldumynus i sia suma iskaiciuoti, deja unsure.gif

Man irgi taip anksciau buvo, kad kai tik virsydavau ta skaiciu, su kuriuo svori meciau (1700-2000) - iskart atgal kg lipdavo. Bet jau taip labai buvo nusibode kcal skaiciuoti, o ir laiko eme tam trukti, pokyciai visokie gyvenime, kad meciau visus lieknejimus ir valgiau vel belekaip, kol svarstykles +5-6 kg neparode. Tada susiemiau uz galvos ir vel nusprendziau liekneti, tik jau kaip nors kitaip, nes gaila pasidare visus numestuosius kg atgal susigrazint. Ieskojau kuo lengvesnio budo, kad viska valgyti galima butu ir kiek nori, o dar tuo paciu ir liekneti biggrin.gif O kadangi organizmas buvo bet koki maisto ribojima per kokius metus jau uzmirses ir visko atsivalges i valias, galvojo, kad badas jau daugiau nebegresia ir riebalu nuo kiekvienos papildomos kalorijos kaupti nebereikia - tai labai gerai suveike nevalgymas vakarais po 19 val.+ Pu-erh arbata first.gif (be jos tai svoris po kurio laiko nustoja krites ir vietoj stovi. Su arbata - toliau krenta). Ir tie prilipe kilogramai visi istirpo thumb_yello.gif
Bet jei nebeiseitu nevalgyti po 19 del darbo, laiko trukumo ar kt., tai laikyciausi tuomet pirmiausia Intuityvaus valgymo second.gif , man jis atrodo kur kas lengvesnis, nei kcal skaiciavimas rolleyes.gif Kcal skaiciavimui tai treciaja vieta paskirciau third.gif
Ankciau jau pasakojau savo svorio metimo labirintus, taciau nusprendzíau dar karteli parasyti, kadangi puslapiu temoje labai daug, tai gal naujokems ar tyliosioms skaitytojoms kam nors pravers - neskubeti griezta dieta ciupti, o pradeti nuo kuo lengvesniu svorio metimo budu, kol medziagu apykaita nuo dietu nesuletejusi yra, tai tuomet ir numesta svori islaikyti bus zymiai lengviau, nei ant dietu po to visa gyvenima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 22 lapkričio 2017 - 17:12
Mano diena vel atlaikyta, tik jauciu, kad virskinimas apsunkes, itariu, kad per mazai darzoviu valgau...
Atsakyti
Mano diena neatlaikyta,kazkokia neproduktyvi si savaite bus man :/ oi as dabar isvis neskaiciuoju kcal,tiesiog maziau edu,bet va koja kisa visi skanumynai,kartais man ne motais o kartais taip norisi to cukraus kad nors kauk biggrin.gif tai va siandien nekaukiau o sulapnojau pyrago biggrin.gif niu niu niu man smile.gif gausiu raudonuot penktadieni smile.gif
Atsakyti
Vakar atlaikyta, nepersivalgyta, tai siandien ir vel minusiukas victory.gif

Frolka, laikomes, neklydinejam 4u.gif Gal visai ziurek ir nesukliudys tas pyragas.
As irgi saldumynus ir skanumynus megstu laaabai, tai ir kudinuosi su jais, ne dienos be ju essen.gif
Atsakyti

As irgi liekneju su saldumynais, bet galvoju, kad be ju butu greiciau biggrin.gif kita vertus, jei liekneju ir su saldumynais, tai ne taip blogai smile.gif as tik bijau, kad nustojus maitinti dukryte isaugs svoris, nes nesugebesiu teisingai kaloriju sumazinti. Frolka, tu dar maitini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LietausMelyna: 23 lapkričio 2017 - 15:05
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 11 23, 15:04)
As irgi liekneju su saldumynais, bet galvoju, kad be ju butu greiciau biggrin.gif kita vertus, jei liekneju ir su saldumynais, tai ne taip blogai smile.gif as tik bijau, kad nustojus maitinti dukryte isaugs svoris, nes nesugebesiu teisingai kaloriju sumazinti. Frolka, tu dar maitini?

Nea,jau pusantro men kai nemaitinu kazkur.pakolkas taip staigiai nieks negrizo,bet as nemeciau drastiskai kad pasijustu koks yo yo efektas.

Siandien mano diena pusetina,ryt stebuklo nepriduosiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, sugrįžtu su 114,5
Atsakyti