Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,
prisiduodu - 74,9 kg. 4u.gif
Atsakyti

Laba ryta,pas mane 71.3 :)

Atsakyti
Sveikos,

84,2, bet vakar nevalgiau vakarienes, kad tureciau minusa, tai nezinau, kiek jis tikras
Atsakyti
labas, damos,

kai jau su minusu, tai jau nebegeda ir uzeiti biggrin.gif 117 kg (minus 1.3 kg).

Panasu, kad dauguma pasitempem po gedingo ano penktadienio bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Jerda,kur tu dingai?🤔🤔🤔
Atsakyti
Labas rytas,

Penktadienis nuodemingas, bet sestadienis ir sekmadienis atlaikyti, darbo savaite pradedu su nuliu smile.gif
Atsakyti
As tai kaip visad is po savaitgalio su pliusu geru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 11 20, 11:13)
As tai kaip visad is po savaitgalio su pliusu geru smile.gif

As taip pat .... vyras buvo trims dienoms parlekes (dirba Lenkijoje), tai keliavom i draugo jubilieju, vakar vel sveciuose....tad siandien net bijojau paziureti i svarstykles - sedesiu dabar iki penktadienio visa dora, kad pliusas bent kiek apmazetu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 11 20, 12:11)
As taip pat .... vyras buvo trims dienoms parlekes (dirba Lenkijoje), tai keliavom i draugo jubilieju, vakar vel sveciuose....tad siandien net bijojau paziureti i svarstykles - sedesiu dabar iki penktadienio visa dora, kad pliusas bent kiek apmazetu.... mirksiukas.gif

O as kotais sugrizt i doros kelia nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi siandien paslydau :/
Po pietu puse plytos sokolado suvalgiau, tai nuodemes ispirkimui vakarienei kefyras smile.gif
Atsakyti

Jerda,kur tu dingai?🤔🤔🤔

Esu aš esu, tik tyliai ramiai tupiu po lapais, nes gėda. Dasiauginau netoli 3kg, dabar norėtųsi nors jau atgavus senąjį sugrįžti, bet kad neišeina...  

Bet čia užsuku tik tyliai tyliai...

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 11 20, 21:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71891521" data-time="1510981407"><div><p>Jerda,kur tu dingai?🤔🤔🤔</p></div></blockquote><p>Esu aš esu, tik tyliai ramiai tupiu po lapais, nes gėda. Dasiauginau netoli 3kg, dabar norėtųsi nors jau atgavus senąjį sugrįžti, bet kad neišeina...  </p><p>Bet čia užsuku tik tyliai tyliai...</p>

Tai grizk ir mesk ne tyliai smile.gif

Laba ryta smile.gif
Atsakyti