Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas mirksiukas.gif
Na ka - pirmadienis? Laikomes? Kazkaip reikia susiimti.
As bandysiu taip - ribosiu saldumynus ir nuo 17 val. nevalgysiu.
Geriu vakarais ta P..... arbata - neskanu man unsure.gif, bet matyt ir neturi buti skanu

Geros savaites 4u.gif

O tai kada eisi miegot jei 17 val vakariene?

Atsakyti
Frolka, aciu uz lentele ir sveikinu su didziausiu minusiuku praejusia savaite smile.gif
As savaitgali viesejau pas anyta, tai privalgiau skanumynu ir dabar teks buti itin pavyzdingai smile.gif
Atsakyti
nu ka, pirmadienis atejo biggrin.gif ir viskas stojosi i vezes biggrin.gif vaikai is namu- kramsnojimai is namu biggrin.gif didesnis pajudejimas ir svarstykles iskart draugiskesnes bigsmile.gif Kardiokruvis duoda savo- daug ir spartaus vaiksciojimo, laipiojimas laiptais aukstyn zemyn keliskart per diena ir as vel balne biggrin.gif su kuo save ir sveikinu biggrin.gif

Lietausmelyna
- as negaliu atsilikt, tikiuosi per lapkricio menesi pasiekt minus desimt kg (cia ne nuo prisijungimo prie sito pirmadienio klubo biggrin.gif ) bigsmile.gif
Atsakyti

Frolka, aciu uz lentele ir sveikinu su didziausiu minusiuku praejusia savaite smile.gif
As savaitgali viesejau pas anyta, tai privalgiau skanumynu ir dabar teks buti itin pavyzdingai smile.gif

Uztat lig siol dar pagrybauju,nezinau ar ka ir isspausiu iki penktad :)

Atsakyti

Laba ryta :)

Atsakyti
Sveikos! Griztu ir as po nedoro savaitgalio i pirmadienio kluba angel_sadangel.gif Vienos dienos neuzteko, griesijau 2 dienas vakarais ir kiek lenda, tai ojej grizta atgal svoris zaibisku greiciu fear.gif Gerai, kad sveriuos beveik kasryt, padeda issigandus laiku sustoti smile.gif Kazin, ar iki penktadienio pavyks man toki pliusa nukratyt, vel reikes min 2 savaiciu... Bus kas veikia devil.gif

QUOTE(Mazule @ 2017 11 13, 08:08)
Geriu vakarais ta P..... arbata - neskanu man  unsure.gif , bet matyt ir neturi buti skanu

Ta Pyp.. arbata tai tikrai is pradziu baisiai neskani. O jau kvapelis... biggrin.gif Bet cia is pradziu, ilgiau jos pagerus, kazkaip nosis ir skonio receptoriai pripranta ir geriasi kaip paprasta juodoji arbata, visai netgi nieko pasidaro mirksiukas.gif Kokia rusi pu-erho ir kur nusipirkai? Skaniau geriasi, kai buna kokia nors su priedais, kurie skoni ir kvapa pagerina.
O siaip dazniausiai viskas, kas labiausiai sveika ir naudinga - neskanu arba presko skonio yra smile.gif

Na, geros savaites ir laikomes visos toliau leb.gif
Atsakyti

Laba ryta,na turiu tik dvi dienas bent iki nulio nukratyt ka privalgiau :) pakolkas nei vakar nei pirmadienis nebuvo atlaikyti  :unsure:​ 

Atsakyti

Si diena atlaikyta :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 11 15, 18:43)
<p>Si diena atlaikyta smile.gif</p>

Saunuole smile.gif

Mano tai visos dienos sia savaite tokios su smulkiais nuklydimais, nieko labai blogo, bet tikrai ne taip, kaip reiktu. Bet va kazkoks motyvacijos stygius ir didelis saldumynu noras
Atsakyti

Laba ryta :)

Atsakyti
Laba diena smile.gif

Laikausi stropiai ax.gif Svoris po grameli krenta, o va apimtys kolkas ne is vietos g.gif Kaip kitoms sekasi? mirksiukas.gif
Papildyta:
Po nuodemingo savaitgalio kolkas nukraciau -400 gr., bet dar 400 gr. prielipo liko.
Man gali rytoj neiseit prisiduot, tai prisiduosiu siandien. Jei ryt visgi pavyks, patikslinsiu svori tada 4u.gif

62,8 (+400gr. nuo praeito penktadienio).

Laikomes toliau, o ypatingai savaitgaliais, nes trukt uz vadziu - vel is pradziu doh.gif
Atsakyti

Laba diena smile.gif

Laikausi stropiai ax.gifSvoris po grameli krenta, o va apimtys kolkas ne is vietos g.gifKaip kitoms sekasi? mirksiukas.gif
Papildyta:
Po nuodemingo savaitgalio kolkas nukraciau -400 gr., bet dar 400 gr. prielipo liko.
Man gali rytoj neiseit prisiduot, tai prisiduosiu siandien. Jei ryt visgi pavyks, patikslinsiu svori tada 4u.gif

62,8 (+400gr. nuo praeito penktadienio).

Laikomes toliau, o ypatingai savaitgaliais, nes trukt uz vadziu - vel is pradziu doh.gif

Ryt tik zinosiu kaip sekasi :D nesisveriu daznai,dukart per savaite pats tas :)

Atsakyti