aš nekalbu, nes neturiu kuo pasigirt - va sėdėsiu šiandien ir ryt vakare be maisto - gal bent pliuso nepriduosiu, o tai nieko iš mano valios nėra, nes vis randu pasiteisinimų - tai pavargau, tai depresija, tai išalkau, tai nepastebėjau ...)
Sveikutės,
aš nekalbu, nes neturiu kuo pasigirt - va sėdėsiu šiandien ir ryt vakare be maisto - gal bent pliuso nepriduosiu, o tai nieko iš mano valios nėra, nes vis randu pasiteisinimų - tai pavargau, tai depresija, tai išalkau, tai nepastebėjau ...)
A buna ir man taip,tokia istisine saviguoda maistu praeis
Einu valgyt ir diena bus atlaikyta 🎈
Mano diena atlaikyta man su mityba nera sunku, bet va kaip pradeti sportuoti, tai man misle... jau galvoju eiti i kokias mankstas, kur su vaikais buna
As iki siol dar nesportuoju niekad neturejau tam potraukio taip ir neissiauginau buvau pasinesus va tik elipsiuka savo mint,bet dabar isnestas i sandeliuka dulka,ner vietos pakolkas namie tai tenkinuos tik ilgais vaiksciojimais lauke
Laba ryta
As iki nestumo (ir net iki gimdymo) sportuodavau ir nemazai, bet dabar as dziaugiuosi, kad vyras/mama isleidzia i paskaitas, planavau sportuoti prasytis, kai paskaitos baigsis, bet jau nesulaukiu
As irgi kasdien su jumis laikausi, visos dienos atlaikytos O ir su sportu nedraugauju , nera man kada
Pasikeitus ziemos laikui ir taikant ta pati buda, tai kazkaip svoris ir apimtys ten-atgal svyruoja, bet suma sumarum per savaite lygtais turetu minusiukas but. Persiorientuoja organizmas matyt viena valanda ilgiau vakare gaudamas valgyt
Mazule, suiimam ir laikomes Kai pripranti vakarais nevalgyt, tai labai lengva po to, netgi savaitgaliais As anksciau kazkur per 1-2 savaites saziningo nevalgymo po 18-19 pripratau. Tas pirmas kelias savaites tai nelengva aisku buvo, bet atsiperka, kai svoris ir apimtys po truputi krenta. Gal jau nusipirkai Pu-erh? Padeda vakare atsilaikyti, apetita pamazina ir lieknejima paspartina, nebelieka pasiteisinimu
Diena atlaikyta,geru ryt rezultatu
Laba ryta,pas mane 71,8 🎈
priduodu savo baisia geda - 75,5 kg.
Depresines ir savigailos savaites pliuso nesugebejau nukratyti keliu doru dienu saskaita.