Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikutės,
aš nekalbu, nes neturiu kuo pasigirt - va sėdėsiu šiandien ir ryt vakare be maisto - gal bent pliuso nepriduosiu, o tai nieko iš mano valios nėra, nes vis randu pasiteisinimų - tai pavargau, tai depresija, tai išalkau, tai nepastebėjau biggrin.gif ...)
Atsakyti

Sveikutės,
aš nekalbu, nes neturiu kuo pasigirt - va sėdėsiu šiandien ir ryt vakare be maisto - gal bent pliuso nepriduosiu, o tai nieko iš mano valios nėra, nes vis randu pasiteisinimų - tai pavargau, tai depresija, tai išalkau, tai nepastebėjau biggrin.gif...)

A buna ir man taip,tokia istisine saviguoda maistu :) praeis :)

Atsakyti

Einu valgyt ir diena bus atlaikyta 🎈

Atsakyti
Mano diena atlaikyta smile.gif man su mityba nera sunku, bet va kaip pradeti sportuoti, tai man misle... jau galvoju eiti i kokias mankstas, kur su vaikais buna
Atsakyti

Mano diena atlaikyta smile.gifman su mityba nera sunku, bet va kaip pradeti sportuoti, tai man misle... jau galvoju eiti i kokias mankstas, kur su vaikais buna

As iki siol dar nesportuoju :) niekad neturejau tam potraukio taip ir neissiauginau :) buvau pasinesus va tik elipsiuka savo mint,bet dabar isnestas i sandeliuka dulka,ner vietos pakolkas namie :) tai tenkinuos tik ilgais vaiksciojimais lauke :)

Atsakyti

Laba ryta :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 11 08, 21:52)
As iki siol dar nesportuoju smile.gif niekad neturejau tam potraukio taip ir neissiauginau smile.gif buvau pasinesus va tik elipsiuka savo mint,bet dabar isnestas i sandeliuka dulka,ner vietos pakolkas namie smile.gif tai tenkinuos tik ilgais vaiksciojimais lauke smile.gif

As iki nestumo (ir net iki gimdymo) sportuodavau ir nemazai, bet dabar as dziaugiuosi, kad vyras/mama isleidzia i paskaitas, planavau sportuoti prasytis, kai paskaitos baigsis, bet jau nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LietausMelyna: 09 lapkričio 2017 - 09:58
Labas! smile.gif

As irgi kasdien su jumis laikausi, visos dienos atlaikytos 4u.gif O ir su sportu nedraugauju irnesakyk.gif , nera man kada mirksiukas.gif

Pasikeitus ziemos laikui ir taikant ta pati buda, tai kazkaip svoris ir apimtys ten-atgal svyruoja, bet suma sumarum per savaite lygtais turetu minusiukas but. Persiorientuoja organizmas matyt viena valanda ilgiau vakare gaudamas valgyt
essen.gif

Mazule, suiimam ir laikomes 4u.gif Kai pripranti vakarais nevalgyt, tai labai lengva po to, netgi savaitgaliais mirksiukas.gif As anksciau kazkur per 1-2 savaites saziningo nevalgymo po 18-19 pripratau. Tas pirmas kelias savaites tai nelengva aisku buvo, bet atsiperka, kai svoris ir apimtys po truputi krenta. Gal jau nusipirkai Pu-erh? Padeda vakare atsilaikyti, apetita pamazina ir lieknejima paspartina, nebelieka pasiteisinimu thumb_yello.gif
Atsakyti

Diena atlaikyta,geru ryt rezultatu :)

Atsakyti
Mano diena irgi atlaikyta, tik gal vakariene velyvoka gavosi...
Atsakyti

Laba ryta,pas mane 71,8 🎈

Atsakyti
Labas rytas,
priduodu savo baisia geda - 75,5 kg. unsure.gif
Depresines ir savigailos savaites pliuso nesugebejau nukratyti keliu doru dienu saskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 10 lapkričio 2017 - 06:56