Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

pareinu gedingai nuleidus galva biggrin.gif 118.3 kg (plius 0.4 kg), uzsisvenciau pernelyg rolleyes.gif biggrin.gif bet nors didziaja dali jau nukrapsciau ax.gif biggrin.gif

as valgau chaotiskai, nes diena labai ivairiai buna uzimta, reguliariai valgyt nepavyksta, deja.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Kotais labai raudona si savaite 🤔 lietausmelyna sveikinimai su minusu🎈
Atsakyti
Aciu frolka, ir uz lentele, ir uz sveikinimus smile.gif
As sia savaite pasidziaugiau numestais 10 kg, labai smagu, kad sekasi judeti teisinga linkme smile.gif tiesa va savaitgali panuodemiavau...
Atsakyti

Diena atlaikyta,bet savaitgali labai edru apturejau,tai kazko labai nesitikiu :) 

Atsakyti
Sveikos,

Mano diena irgi atlaikyta, o savaitgali viena diena buvo atlaikyta, o kita ne, tai jei toliau negrybausiu, tai penktadienis bus dziugus smile.gif
Atsakyti

Sveikos! :) kaip sekas?

Atsakyti
Labas! 4u.gif

QUOTE(LietausMelyna @ 2017 11 05, 14:54)
As sia savaite pasidziaugiau numestais 10 kg, labai smagu, kad sekasi judeti teisinga linkme smile.gif

Na va, kaip smagu, saunuole ! good.gif Taip ir toliau victory.gif

Pas mane savaitgalis buvo atlaikytas pagal plana, si savaitele irgi bus tvarkinga, nes ateinanti savaitgali nusimato 1 nuodeminga diena, tai iki tol reikia buti gerai ir pirmiausia nukrapstyti uzpraeito savaitgalio prielipa angel_not.gif

Kaip, Frolka, tau sekas?
Kur kitos merginos, gana valgyt pasislepus, susigalvokit motyvacija sau kokia nors, laikykimes kartu ir grazekim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas! 4u.gif

Na va, kaip smagu, saunuole ! good.gifTaip ir toliau victory.gif

Pas mane savaitgalis buvo atlaikytas pagal plana, si savaitele irgi bus tvarkinga, nes ateinanti savaitgali nusimato 1 nuodeminga diena, tai iki tol reikia buti gerai ir pirmiausia nukrapstyti uzpraeito savaitgalio prielipa angel_not.gif

Kaip, Frolka, tau sekas?
Kur kitos merginos, gana valgyt pasislepus, susigalvokit motyvacija sau kokia nors, laikykimes kartu ir grazekim mirksiukas.gif4u.gif

Neblogai visai,nukratineju pliusa,upas kazkoks atsirado,tai gal sakau pajudesiu is to mirties tasko 72 :D

Atsakyti

Diena atlaikyta 🤞

Atsakyti

Laba ryta :) ziuriu viena etery dar palaikau :D

Atsakyti
Labas rytas,

Mano vakar diena neatlaikyta, saldumynai suviliojo verysad.gif
O kas blogiausia, ju namie vis dar yra...
Atsakyti

Labas rytas,

Mano vakar diena neatlaikyta, saldumynai suviliojo verysad.gif
O kas blogiausia, ju namie vis dar yra...

Pas mane namie visada saldumynu pilna,vyras turi deze tokia pasidejes ir naktim ziaumoja :D bet as kazkaip neuzkliunu uz jos :D bent jau kolkas :D 

Atsakyti